06 Eylül 2013, Cuma 12:23:19

PEGASUS BARCELONA'YA UÇURACAK

Takipçilerini yeni ve yaratıcı dijital kampanyalar ile buluşturan Pegasus Hava Yolları, “Pegasus’la Barselona” isimli yarışması ile Twitter’ı İspanyolca konuşturuyor ve yarışmaya katılanlar arasından seçeceği 10 talihli çifti Barselona’ya uçuruyor.
  • Bu tweete katılmakta ücretlidir kesin?Pegasus bundan da para kazanmazsa bu işe girmezzz :)

www.pegasuslabarselona.com mikrositesine Twitter hesaplarıyla bağlanan ve karşılarına çıkan Barselona ile ilgili 10 Tweet alternatifinden birini seçerek paylaşan katılımcılar 2 hafta sürecek yarışmaya katılıyor. Kampanyanın en farklı yanı, kullanıcıların seçtikleri birbirinden eğlenceli tweetler, sistem tarafından İspanyolca’ya çevriliyor ve Twitter’da İspanyolca olarak yayınlanıyor.

Siteye kayıt olan katılımcıların bir çekiliş hakkına sahip olduğu yarışmada, katılımcılar birden fazla paylaşım yaparak Barselona’ya uçma şanslarını da artırabiliyorlar. 

24 Eylül 2013 tarihine kadar sürecek yarışmanın ardından yapılacak çekilişin sonunda belirlenecek 10 talihli çift 1 Kasım 2013 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında diledikleri günlerde yanlarında bir kişi ile beraber Barselona’ya uçabilecek.
 

PEGASUS BARCELONA'YA UÇURACAK

Yorumlar

Cin ~ 11 yıl önce
Bu tweete katılmakta ücretlidir kesin?Pegasus bundan da para kazanmazsa bu işe girmezzz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000