03 Kasım 2016, Perşembe 10:01:40

Pegasus Ankara-Kiev seferlerine başlıyor

Pegasus Havayolları 6 Aralık tarihinden itibaren Kiev-Ankara seferlerine başlıyor.
  • Hem küçülmeye gidiyorum de binlerce evı barki insanları aılelerını şu kışın kapıda oldugu vakıt huzursuz et onca ah al sonra kalk ankaradan ukranyaya ucuşlara başlıyoruz dıe yenı hat reklamı yap !! Yok öyle yağmaaa !!! Newyork'a dahi ucsan o ahlarla sonun yakın ! PİGASUS
  • HAYIRLI UGURLU OLSUN ANKARA KIEV SEFERI
  • Pegasus 3 buçuk liralık onlyn çekim puanını 2 lira 34 kuruşa düşürmüş. Sonu geldi anlaşılan
  • Yorumlara bakıyorum da gerçekten seviye çok düşük... Bu hattın eski Doğu Bloku Ülkeleriyle olan bağımızın kuvvetlenmesine katkı sağlamasını umuyorum. Hayırlı olsun.
  • Bekle beni Dasha geliyorum.
  • Hazırlı olsun..... çok uzaklardan selam herkese
  • Sevgili günlük Pegasus küçülmeye giderken yine yeni baselerden yeni uçuşlar başlatıyor.Yıllardır bize öğretilen küçülmenin aksine yine ezberleri bozan ve işçi çıkaran pegasus yönetimi acaba vardiyada sonuna kadar kafasına göre takılan şef yardımcılarını da görecek ve gereğini yapacak mı yoksa bunları gereksiz yere maliyet artıran bu insan metalarini çalıştırmak üzere memur mu yapacak veya medarı iftarımız olarak ofiste oturup facebook a girmeye, magazin okumaya, müzik dinlemeye ve yerini korumak icin amirlere sempatiklik yapmaya devam mı edecekler.Hepinize saygı ve sevgilerimle.Bir dost.
  • Tabi UIA uçağı doldurunca hemen sefer koydu.Güzel bir yanı da tam da Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı olduğu gün koymuş. Uçak full gider.Ankarada ikamet edenler olarak Pegasus'u Ankara'dan daha çok yurtdışı seferi yapmaya bekliyoruz. Pegasus uçaklarını dolduracağız inşallah.
  • Hadi bakalim Turk gencleri.Ilk hedefiniz Ukrayna.Asil gercek askerlik orada,vatani goreviniz.Saolasin pegasus.
  • sonunda ya...esimden hafta sonu kacabilecegim....bekle beni olesyam.

Pegasus Havayolları 6 Aralık tarihinden itibaren Kiev-Ankara seferlerine başlıyor.

Kiev’in Julyanı havalimanından yapılacak seferler haftada 4 gün olmak üzere aşağıdaki grafiğe göre gerçekleştirilecek:



Avianews.com sitesinin bildirdiğine göre, Pegasus şirketi, sefer grafiğinin Ankara’da daha çok uçak sefere aktarma yapılabilmesi için benzer şekilde hazırlandığını bildirdi.

Kiev-Ankara seferleri, Ankara’da İstanbul ve İzmir seferlerine denk gelecek. Bunun dışında söz konusu grafik, Ankara üzerinden yapılan Kiev seferlerinin Pegasus Airlines şirketinin Bodrum, Erkan (Kuzey Kıbrıs), Amman (Ürdün) ve Erbil (Irak) seferleri ile denk gelmesini öngörüyor.

Bunun dışında Ankara ve İstanbul’da kısa aktarmalı Kiev-Antalya seferleri için bilet satışı gerçekleştiriliyor.

Kiev-Ankara seferlerinde bagaj dahil gidiş dönüş uçak biletinin fiyatı 91 dolar olduğu belirtilirken, Ankara aktarmalı Kiev-İstanbul seferi için gidiş dönüş bilenin 125 dolar olduğu bildirildi. Ankara ve İstanbul aktarmalı Kiev-Antalya gidiş dönüş biletinin 180 dolara satın alınabilecek.

Daha önce Ukrayna’nın başkenti Kiev ve Ankara arasında günlük uçuşların, 30 Ekim gecesi Ukrayna’dan gelen ilk uçakla başladığı bildirilmişti. Söz konusu günlük seferler, Ukrayna Uluslararası Havayolları şirketi tarafından gerçekleştiriliyor. (Qha)

Pegasus Ankara-Kiev seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Xyz ~ 7 yıl önce
Hem küçülmeye gidiyorum de binlerce evı barki insanları aılelerını şu kışın kapıda oldugu vakıt huzursuz et onca ah al sonra kalk ankaradan ukranyaya ucuşlara başlıyoruz dıe yenı hat reklamı yap !! Yok öyle yağmaaa !!! Newyork'a dahi ucsan o ahlarla sonun yakın ! PİGASUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ALİBAY ~ 7 yıl önce
HAYIRLI UGURLU OLSUN ANKARA KIEV SEFERI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alınan ~ 7 yıl önce
Pegasus 3 buçuk liralık onlyn çekim puanını 2 lira 34 kuruşa düşürmüş. Sonu geldi anlaşılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alınan'a.. ~ 7 yıl önce
Bir bitmek bilmedi şu acınası yorumların.Nakit vereyim sana yeter ki küçük çocuğun elinden şekeri alınmiş gibi ağlama.Bu kadar mı ağlak olur insan. Üç kuruş puan için insan onurunu ulu orta yere serer mi, git hakkını başka mecralarda ara.Her haberde aynı yorumun var, değil yetkililerin gözüne sokmak , okuyucuların midesini bulandirdin.
puan mağduru... ~ 7 yıl önce
Onlayn çekim ne? ONLINE CHECK-IN olacak.her haberde onlayn çekim.ne çekiyorsun?Allah çektirmesin
yorumcu ~ 7 yıl önce
Yorumlara bakıyorum da gerçekten seviye çok düşük... Bu hattın eski Doğu Bloku Ülkeleriyle olan bağımızın kuvvetlenmesine katkı sağlamasını umuyorum. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TT ~ 7 yıl önce
Bekle beni Dasha geliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dashak ~ 7 yıl önce
gel bekliyorum billur kızartma yaptım yeriz beraber..
Vaaaay ~ 7 yıl önce
Hazırlı olsun..... çok uzaklardan selam herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 7 yıl önce
Sevgili günlük Pegasus küçülmeye giderken yine yeni baselerden yeni uçuşlar başlatıyor.Yıllardır bize öğretilen küçülmenin aksine yine ezberleri bozan ve işçi çıkaran pegasus yönetimi acaba vardiyada sonuna kadar kafasına göre takılan şef yardımcılarını da görecek ve gereğini yapacak mı yoksa bunları gereksiz yere maliyet artıran bu insan metalarini çalıştırmak üzere memur mu yapacak veya medarı iftarımız olarak ofiste oturup facebook a girmeye, magazin okumaya, müzik dinlemeye ve yerini korumak icin amirlere sempatiklik yapmaya devam mı edecekler.Hepinize saygı ve sevgilerimle.Bir dost.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUAF ~ 7 yıl önce
Tabi UIA uçağı doldurunca hemen sefer koydu.Güzel bir yanı da tam da Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı olduğu gün koymuş. Uçak full gider.Ankarada ikamet edenler olarak Pegasus'u Ankara'dan daha çok yurtdışı seferi yapmaya bekliyoruz. Pegasus uçaklarını dolduracağız inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cool story bro ~ 7 yıl önce
Ne zaman esbden yurtdsina ucak doldu ki?
ESB ~ 7 yıl önce
THY gibi kazık fiyat çekersen dolmaz tabi. Ankara'ya bi low cost lazım. UIA 700 TL ESB-KBP, pegasus 300TL. Bak gayet uygun.
SıfırALtı ~ 7 yıl önce
Aktarmaların istanbul'a değil Ankaraya indiği gün.
Vatani hizmet ~ 7 yıl önce
Hadi bakalim Turk gencleri.Ilk hedefiniz Ukrayna.Asil gercek askerlik orada,vatani goreviniz.Saolasin pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birİsi ~ 7 yıl önce
Bak kral belki ordaki Ivanovlarda tam tersini düşünerek asıl askerliğin donetskte değilde ankarada olduğunu düşünüp kızılayda maltepede yapmap isterse yardımcı olacakmısın? Anladın değil mi? Orda karı kız varda burda yok diye düşünme.. Onlarda gelirler sonra...
~ 7 yıl önce
Ben vatani hizmetimi yurtdışında değil kendi ülkemde yapmak istiyorum. Bana yardımcı olursun umarım. Hatta senle beraber yapalım.
lvov ~ 7 yıl önce
sonunda ya...esimden hafta sonu kacabilecegim....bekle beni olesyam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000