17 Ocak 2019, Perşembe 10:40:16

Pegasus Ankara-Bakü uçuşlarına başlıyor

Türkiye’nin dijital havayolu Pegasus, başkent Ankara ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’yü birbirine bağlıyor.
  • Malesef bebek ölü doğdu. Pegasus Ankara-Bakü hattını açmaktan vazgeç(iril)di.
  • Batman izmir seferlerini % 100 doluluğa rağmen 01 nisan 2019 itibarı ile iptal eden pgs hep [sevgiyle] anılacaksın.özellikle yaşlı ve engelli yolcularınız sizi hiç unutmayacak tabi sizin tabirinizle aynı destineyşını daha fazla paraya eurapaya uçmak varken dimi nasılsa gariban halk herzaman çantada keklik aktatmalı %50 daha pahalıya uçuversinler ne olacak ki
  • İnsanları eğitim ve iş vaadiyle kandırmayı bırakın. Pilot alımı adı altında insanların hayatları ile oynayıp icralık etmekten vazgeçin. Helal ve doğru olmayan kazançtan hayır gelmez.
  • Dijital bir havayolu gibi lanse ediyorsunuz ama rezervasyon siteleri çok yavaş ve gicik
  • pegasus ankara bakü hattını aççagına sabiha gökçen bakü hattını açsa daha iyi thy sabiha gökçen bakü hergün ful gidip geliyo buta aırwasy da bakü sabiha gökçen seferlerini günlük 1 seferden günde 2 sefere çıkardı.pegasus bakü sabiha gökçen uçsa daha karlı
  • THY gibi bir dünya markasına ülkemizde çamur atanlar var yok thy böyle yok şöyle siz pegasusa binmeye devam edin...
  • bence güzel bir haber değil neden Ankaradan uçulan belli hatlara tahran,bakü,paris,bağdat ve kiev gibi birden fazla havayolu uçuyor ve az olan yolcu bölünüyor. Bakü ye Azarbaycan havayolları hergün zaten uçuyor.Thy de başlıyor nisanda.Tamam rekabet olucak ama burası İstanbul değil ki.Mevcut uçulan hatlara ilgili havayolları uçsun Diğerleride başka şehirlere uçsun.
  • Nihayet beklenilen güzel haber.
  • ANK-CDG mujdesinden sonra ANK-BAKU mujdesi. Devami gelir umarim.Biktik IST aktarmalarindan.

Türkiye’nin dijital havayolu Pegasus, başkent Ankara ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’yü birbirine bağlıyor. Pegasus’un Ankara-Bakü uçuşları Mart ayında Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 4 sefer olarak başlayacak; 15 Mart itibariyle ise haftanın her günü Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı’na saat 23:30’da; Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na ise saat 03:40’ta düzenlenecek.

Yeni hattın biletleri 89,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Azerbaycan’ın başkenti olan Bakü, ülkenin Hazar Denizi’ne olan kıyısında bulunuyor. Kafkas bölgesinin en büyük şehri olma özelliğini taşıyan şehir, bölge içerisinde önemli bir kültür ve ticaret merkezi olarak görülüyor.

Pegasus Ankara-Bakü uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Elnur ~ 5 yıl önce
Malesef bebek ölü doğdu. Pegasus Ankara-Bakü hattını açmaktan vazgeç(iril)di.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun pgs ~ 5 yıl önce
Batman izmir seferlerini % 100 doluluğa rağmen 01 nisan 2019 itibarı ile iptal eden pgs hep [sevgiyle] anılacaksın.özellikle yaşlı ve engelli yolcularınız sizi hiç unutmayacak tabi sizin tabirinizle aynı destineyşını daha fazla paraya eurapaya uçmak varken dimi nasılsa gariban halk herzaman çantada keklik aktatmalı %50 daha pahalıya uçuversinler ne olacak ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İcraaaaaa ~ 5 yıl önce
İnsanları eğitim ve iş vaadiyle kandırmayı bırakın. Pilot alımı adı altında insanların hayatları ile oynayıp icralık etmekten vazgeçin. Helal ve doğru olmayan kazançtan hayır gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 5 yıl önce
Dijital bir havayolu gibi lanse ediyorsunuz ama rezervasyon siteleri çok yavaş ve gicik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw-bakü ~ 5 yıl önce
pegasus ankara bakü hattını aççagına sabiha gökçen bakü hattını açsa daha iyi thy sabiha gökçen bakü hergün ful gidip geliyo buta aırwasy da bakü sabiha gökçen seferlerini günlük 1 seferden günde 2 sefere çıkardı.pegasus bakü sabiha gökçen uçsa daha karlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ne? ~ 5 yıl önce
THY gibi bir dünya markasına ülkemizde çamur atanlar var yok thy böyle yok şöyle siz pegasusa binmeye devam edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lh ~ 5 yıl önce
bence güzel bir haber değil neden Ankaradan uçulan belli hatlara tahran,bakü,paris,bağdat ve kiev gibi birden fazla havayolu uçuyor ve az olan yolcu bölünüyor. Bakü ye Azarbaycan havayolları hergün zaten uçuyor.Thy de başlıyor nisanda.Tamam rekabet olucak ama burası İstanbul değil ki.Mevcut uçulan hatlara ilgili havayolları uçsun Diğerleride başka şehirlere uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ih'ye ~ 5 yıl önce
Thy'nin ozellikle dis hat ucuslari Pegasus 'un en az iki kati fiyatina.Fikir yuruturken makul olmak lazim.Baska hat ya da ayni hat. Yeter ki acsin biz memnun oluruz.
AG1910 ~ 5 yıl önce
Demi çok dogru pegasusda Amsterdama uçsun Açsında arada bir hafta sonları gelip ankaragücümün maçını seyredip hemen geri dönelim
Baba rahman ~ 5 yıl önce
Nihayet beklenilen güzel haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne guzel ~ 5 yıl önce
ANK-CDG mujdesinden sonra ANK-BAKU mujdesi. Devami gelir umarim.Biktik IST aktarmalarindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Next ~ 5 yıl önce
Uygun saatlere dikkat etmiyor THY. Uçak yerde kalmasın diye konmuş saatler sanki. Bangkok, New York, Amsterdam, Brüksel, kopenhag uygun saatlerde thy ye yakışır.
AG1910 ~ 5 yıl önce
Amsterdama Ankaradan her saat yakışır yeterki uçsunlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000