25 Mart 2011, Cuma 15:27:30

PEGASUS 36. UÇAĞINI GETİRDİ

Türkiye’nin en genç ve en modern filosuna sahip olma vizyonu ile hareket eden Pegasus Hava Yolları, 40 uçaklık yeni nesil Boeing 737-800 yatırımının 17. uçağı olan “Şebnem”i teslim aldı.
  • Diğer havayollarında 1-2 kg yi idare ediyorlar. Sizin 1-2 kg fazlanız olursa diğerinin zaten eksiği olur ordan dengelenir. ( Benim Hannover den İstanbula 12 kg fazlam vardı. İdare ettiler :) ) Ama Pegasusda Ali beyin kesin talimatı var. 1 kg de fazla gelse o parayı almalı, almassa sonucunu biliyormusunuz ? Çalışanın işine son veriyor. Ve bizzat bundan dolayı Ali bey kendisinden fazla bagaj ücreti almayan işçisini işden çıkardı ! Yanlış duymadınız annesi babası hariç kim gelirsen gelsin kendisi dahil uçak ücretini ve varsa fazla bagaj parasını öder uçar. 1 kg de olsa taviz yok ! Taviz veren tesbıt edılırse işden atıyor... Eeee ne demişler ? UCUZ ETİN YAHNİSİ LEZZET VERMEZ
  • ali sabancıyı kutlarım yolu açık olsun
  • Ben yolcu olarak son kez pegasus ile ucarim, iki kisinin 1 kg fazlasi var diye yük parasi alan hava yollu rezillik.? yolcular artik ellerinde teraziyle gezmeleri gerekiyor.? ryan air de bile karsilasmadim.
  • sanırım bu gulen arkadas thy deki f/o arkadasında dediği gibi olgun bir yasta değil pegasus tr de en iyi eğitim veren kurulus bencede basarılı olan pegasusda kalır zaten basarılılar kalıyo yabancıları gonderiyor herkese slmlar pegasusa tesekkurler
  • arkadaş pegasus yurt içi ve avrupa da uçuyor.777 yi ne yapacak.genel müdür gibi yazmışsın ama iyi ki olmamışsın.sana kalsa başarı diye alacağın 777 yi sabihadan ankara ya uçurursun.başarı uçak tipiyle ölçülmez.380 alsa şimdi aman ne kadar başarılı bir şirket mi diyeceksin.?
  • GÜLEN ARKADAŞ SANIRIM 20 DEN KÜÇÜK.ÇOK CAHİLCE GÜLMÜŞ.BU İŞİ İYİ YAPAN BİR YER.HEMDE AVRUPADAN DAHA UCUZA VE KALİTELİ.BENDE ORADAN SADECE TR İÇİN ANLAŞTIM VE THY YE HİÇ SORUNSUZ GİRDİM.TAVSİYE EDERİM.AMA FİATI YANLIŞ BİLİYORSUNUZ.DOĞRUSUNU ŞİRKETTEN ÖĞRENİN.BURAYA PALAVRADAN YAZMAYIN.EĞİTİMDE KALİTE DİYORSANIZ TEK ADRES DİYEBİLİRİM..
  • zenginin malı zugurtun cenesini yorar
  • Arkadaşım, yaşımı sor yaş ortalamamı sorma. Bir kişinin yaş ortalamasını nasıl alıyorsun sen?! Bunu sorana ıq sünü sormak da benim hakkımdır sanırım.
  • Tut ki fail olmadın yeteneklisin. Ben diyorum ki yine de gelsin 33.000.- Çünkü durum budur..Yine güldürmeyin beni..hatta peşinen güleyim ..ahahaha..
  • bu gulen arkadasın yas ortalaması kac acaba ??

Yeni uçakla da geleneğini bozmayan Pegasus, yeni Boeing’e Pegasus Hava Yolları Tarife Müdürlüğü’nde  Tarife Uzmanı olarak görev yapan Özlem Sarıkaya’nın kızı “Şebnem”in adını verdi. Yeni uçakların teslim alınmasıyla beraber 2011 yılı sonunda  Pegasus Hava Yolları’nın Boeing 737/800 filo yaşı 2.58 olacak.

Türkiye’de uçmayı herkes için günlük hayatın bir parçası haline getiren Pegasus Hava Yolları, 2010 yılında yurtiçi ve yurtdışı hatlarına hızla yenilerini ekleyerek, destinasyon sayısını yurt içinde 18, yurt dışında ise 25 nokta olmak üzere toplam 18 ülkede 43 noktaya yükseltti. Günde ortalama 200 uçuş gerçekleştiren Pegasus Hava Yolları’nın, 2010 yılında iç ve dış hatlarda taşıdığı toplam misafir sayısı  8.6 milyona yükselirken, aynı dönemde Paris, Marsilya, Lyon, Stockholm, Roma, Milano, Beyrut, Sofya, Kharkiv ve Tiflis gibi yeni yurt dışı destinasyonlarını uçuş ağına kattı.

Pegasus Hava Yolları, bugüne kadar Kasım 2007’de “Hayırlı”yı, Ocak 2008’de “Hanım”ı,  Ağustos 2008’de “Gülce”yi, Şubat 2009’da “Ece”yi, Haziran 2009’da “Selin’”i, Ağustos 2009’da “Merve”yi, 20 Mart 2010’da “Dilara”yı, 2 Nisan 2010’da “Işık”ı, 14 Nisan’da “Duru”yu,  8 Haziran 2010’da “Sude Naz”ı, 26 Haziran’da “Damla”yı, 30 Haziran’da “Mina” ve “Nisa”yı, 31 Temmuz’da “Derin” i, 26 Ocak 2011’de “Nisa Nur”u, son olarak da 11 Mart 2011’de de İrem Naz’ı teslim aldı.

Türkiye’de 3.2 milyar dolar gibi büyük çapta sipariş veren ilk özel hava yolu şirketi olan Pegasus, siparişini verdiği yeni nesil uçakları teslim almaya devam ederken, 2011 sonu itibariyle İzair dahil  filosundaki toplam uçak sayısı 40’a ulaşacak. Boeing 737/800’ler uçaklarının tamamı ise 2015 yılı sonu itibariyle Pegasus filosuna katılmış olacak.

PEGASUS 36. UÇAĞINI GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 13 yıl önce
Diğer havayollarında 1-2 kg yi idare ediyorlar. Sizin 1-2 kg fazlanız olursa diğerinin zaten eksiği olur ordan dengelenir. ( Benim Hannover den İstanbula 12 kg fazlam vardı. İdare ettiler :) ) Ama Pegasusda Ali beyin kesin talimatı var. 1 kg de fazla gelse o parayı almalı, almassa sonucunu biliyormusunuz ? Çalışanın işine son veriyor. Ve bizzat bundan dolayı Ali bey kendisinden fazla bagaj ücreti almayan işçisini işden çıkardı ! Yanlış duymadınız annesi babası hariç kim gelirsen gelsin kendisi dahil uçak ücretini ve varsa fazla bagaj parasını öder uçar. 1 kg de olsa taviz yok ! Taviz veren tesbıt edılırse işden atıyor... Eeee ne demişler ? UCUZ ETİN YAHNİSİ LEZZET VERMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ali sabancıyı kutlarım yolu açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben yolcu olarak son kez pegasus ile ucarim, iki kisinin 1 kg fazlasi var diye yük parasi alan hava yollu rezillik.? yolcular artik ellerinde teraziyle gezmeleri gerekiyor.? ryan air de bile karsilasmadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanırım bu gulen arkadas thy deki f/o arkadasında dediği gibi olgun bir yasta değil pegasus tr de en iyi eğitim veren kurulus bencede basarılı olan pegasusda kalır zaten basarılılar kalıyo yabancıları gonderiyor herkese slmlar pegasusa tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş pegasus yurt içi ve avrupa da uçuyor.777 yi ne yapacak.genel müdür gibi yazmışsın ama iyi ki olmamışsın.sana kalsa başarı diye alacağın 777 yi sabihadan ankara ya uçurursun.başarı uçak tipiyle ölçülmez.380 alsa şimdi aman ne kadar başarılı bir şirket mi diyeceksin.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GÜLEN ARKADAŞ SANIRIM 20 DEN KÜÇÜK.ÇOK CAHİLCE GÜLMÜŞ.BU İŞİ İYİ YAPAN BİR YER.HEMDE AVRUPADAN DAHA UCUZA VE KALİTELİ.BENDE ORADAN SADECE TR İÇİN ANLAŞTIM VE THY YE HİÇ SORUNSUZ GİRDİM.TAVSİYE EDERİM.AMA FİATI YANLIŞ BİLİYORSUNUZ.DOĞRUSUNU ŞİRKETTEN ÖĞRENİN.BURAYA PALAVRADAN YAZMAYIN.EĞİTİMDE KALİTE DİYORSANIZ TEK ADRES DİYEBİLİRİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zenginin malı zugurtun cenesini yorar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım, yaşımı sor yaş ortalamamı sorma. Bir kişinin yaş ortalamasını nasıl alıyorsun sen?! Bunu sorana ıq sünü sormak da benim hakkımdır sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tut ki fail olmadın yeteneklisin. Ben diyorum ki yine de gelsin 33.000.- Çünkü durum budur..Yine güldürmeyin beni..hatta peşinen güleyim ..ahahaha..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu gulen arkadasın yas ortalaması kac acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000