11 Nisan 2014, Cuma 12:00:18

PEGASUS 2 YENİ HATTINI RESMEN AÇIKLADI

Pegasus Havayolları, uçuş ağına yaz aylarında uçuş ağına katacağı iki yeni uçuş noktasını resmen açıkladı.
  • Pegasus acilen Polonya'ya uçmalı
  • Kapat prag,aç prag.!
  • thy ist dan agrıya günde 2 uçuş ist ıgdır günde 2 uçuş gerçekleştiriyo.pegasusda saw dan agrı ve ıgdır bingöl uçsa bence mantıklı saw arkadaşım dogru demiş hatta adıyaman dan ekliyebiliriz...
  • arkadaşım agri, igdir in karli oldugunu nerden biliyorsun?2 saatlik ucus noktasinda ne kadar kar elde eder?elinde varmi yolcu sayisi, karliligi.atlasjet 1 sene zor dayandi Iğdır a.o yuzden sallamayin..
  • aynen arkadaım dogru demiş sabiha gökçenden bu noktalar mantıklı.thy halen sawda bi varlık gösteremedi o kadar uçagı olmasına ragmen .işşallah pgs uçar buralara.
  • sabiha gökçenden pegasuss polonya,hırvatistan,portekiz türkiyede doguda agrı,ıgdır,bingöl uçuşlarına başlasa iyi olur bu hatlarda karlı hatlar ve sabiha gökçenden buralara kimse uçmuyo pegasus bu hatları açmalı kesin

Pegasus Havayolları, Haziran 2014'ten itibaren mevcut uçuş ağına iki yeni noktayı daha ekleyecek. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada, Prag ve Cenevre'ye tarifeli seferlerin başlayacağını duyurdu.

Pegasus'tan yapılan açıklada, "Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 19.06.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Prag tarifeli seferlerine, 21.06.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Cenevre tarifeli seferlerine başlayacaktır" denildi.

Pegasus Havayolları, geçtiğimiz günlerde de Haziran ayında Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Simferopol'e uçuşların başlayacağı duyurmuştu.

PEGASUS 2 YENİ HATTINI RESMEN AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

polonya ~ 10 yıl önce
Pegasus acilen Polonya'ya uçmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaç prag ~ 10 yıl önce
Kapat prag,aç prag.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw dgru demiş ~ 10 yıl önce
thy ist dan agrıya günde 2 uçuş ist ıgdır günde 2 uçuş gerçekleştiriyo.pegasusda saw dan agrı ve ıgdır bingöl uçsa bence mantıklı saw arkadaşım dogru demiş hatta adıyaman dan ekliyebiliriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw'a ~ 10 yıl önce
arkadaşım agri, igdir in karli oldugunu nerden biliyorsun?2 saatlik ucus noktasinda ne kadar kar elde eder?elinde varmi yolcu sayisi, karliligi.atlasjet 1 sene zor dayandi Iğdır a.o yuzden sallamayin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
aynen arkadaım dogru demiş sabiha gökçenden bu noktalar mantıklı.thy halen sawda bi varlık gösteremedi o kadar uçagı olmasına ragmen .işşallah pgs uçar buralara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
sabiha gökçenden pegasuss polonya,hırvatistan,portekiz türkiyede doguda agrı,ıgdır,bingöl uçuşlarına başlasa iyi olur bu hatlarda karlı hatlar ve sabiha gökçenden buralara kimse uçmuyo pegasus bu hatları açmalı kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000