16 Şubat 2016, Salı 10:45:09

Pegasus 100 milyon kâr açıkladı

Pegasus Havayolları, 2015 yılına ait gelir tablosunu yayınladı.
  • Yine kuş kadar kar payı dağıttılar. Üst yönetim parsayı topladı, kırıntılar alttakilere kaldı. Bu yılda kar payı tırt...
  • FLYPGS nin yolcularını konaklatmada çalışyığı 2 tesis var .GREENPARK HOTEL ve RAMADA PLAZA ASİA AİRPORT Her 2 tesiside İstanbulun ilk 10 undadır.Tüm FLYPGS kadrosu da üstün çaba ve gayret göstermektedirler..
  • Ali beyle ne alakasi var. Pegasus ucmak icin dehşet ucuz bi firma, fakat çalismak icin şartlari biraz kötü. Yinede amirler olsun kabindekiler kokpitteler olsun diger firmalara nazaran daha rahat.
  • yani pes :) her dalin uzmani var bu sitede , havacilik disinda! arkadas muhasebeci kayniyor ya burasi ahahaha adamlar kar etmis sizin zorunuza giden nedir ? yok efendim o tabloya gore soyleymis boyleymis iyi gormuomus gelcegini faln fistik. levent kardesim otede bi oyna sen istersen he ?
  • O kadar kar edip çalışanlarına düşük maaş veren şirket
  • Thy nin zarar edip pgs nin kar etmesi gayet normal cunku ortada hizmet farki var. Pgs iptal ettigi seferlerde yolcuya hicbir hak tanimiyor fakat thy tum yolculara yeni bilet otel yemek vs. tum ihtiyaclarini karsiliyor. Pgs yolcuyu magdur edip kendi karini arttiriyor ama hizmete dair hicbirsey yok !
  • Kazanılan para aslında bir uçağın yarı fiyatı değildir.. Ama 100 uçak sipariş vermiş hali hazırda 67 uçakla dönen bir şirketin borç, faiz, ceza , gider maliyetleri düşülüp bir de üzerine kar ettiği düşünülürse fena değil.. Zenginlerin otobüse binip garibanın uçakla gittiği bir düzende bu da başarı sayılır...
  • Thy nin 410 milyon tl zarar acıkladıgı bir zamanda flypgs 143 milyon kar acıklamıs ama bazı hesap bilmeyen pgs düşmanlıgı yapanlar hala zarar ettigini savunuyo
  • Peki thy nin sabiha Gökçen için açıkladığı bir rakam mevcutmu elinizde? ?
  • Banada çok komik geldi 100 mil TL Bilmiyorum duydunuz mu ama THY 420 mil TL ZARAR etmiş !!! Ne diyorsunuz ?

Pegasus Havayolları, 2015 yılına ait gelir tablosunu yayınladı. Şirketin 100 milyon TL kar açıkladığı görüldü.

01.01.2015-31.12-2015 yılına ait gelir tablosunu Vergi Dairesi'ne sunan Pegasus, 100 milyon 567 bin TL kar ettiğini açıkladı.

Pegasus'un gelir tablosu:

Pegasus 100 milyon kâr açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Oktay ~ 8 yıl önce
Yine kuş kadar kar payı dağıttılar. Üst yönetim parsayı topladı, kırıntılar alttakilere kaldı. Bu yılda kar payı tırt...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CELEBİ ~ 8 yıl önce
FLYPGS nin yolcularını konaklatmada çalışyığı 2 tesis var .GREENPARK HOTEL ve RAMADA PLAZA ASİA AİRPORT Her 2 tesiside İstanbulun ilk 10 undadır.Tüm FLYPGS kadrosu da üstün çaba ve gayret göstermektedirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayna ~ 8 yıl önce
Ali beyle ne alakasi var. Pegasus ucmak icin dehşet ucuz bi firma, fakat çalismak icin şartlari biraz kötü. Yinede amirler olsun kabindekiler kokpitteler olsun diger firmalara nazaran daha rahat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
yani pes :) her dalin uzmani var bu sitede , havacilik disinda! arkadas muhasebeci kayniyor ya burasi ahahaha adamlar kar etmis sizin zorunuza giden nedir ? yok efendim o tabloya gore soyleymis boyleymis iyi gormuomus gelcegini faln fistik. levent kardesim otede bi oyna sen istersen he ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gonzales ~ 8 yıl önce
O kadar kar edip çalışanlarına düşük maaş veren şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 8 yıl önce
Calisanlardan kesip kar etmiştir. Dusuk alinan maas yetmiyor ondan da duty free ve pegasus cafe kesintileri oluyor. Hemde yok yere.... 200 300 tl ayda. Serefsiz ali sabancı ve altındakiler.
Yorumcu Ali ~ 8 yıl önce
Ali beyin işi gücü yok burda yorum kovalıyo bence. Bu açıklama ve olumlu yorumların hepsi ona ait. Komik..
Hizmet farki ~ 8 yıl önce
Thy nin zarar edip pgs nin kar etmesi gayet normal cunku ortada hizmet farki var. Pgs iptal ettigi seferlerde yolcuya hicbir hak tanimiyor fakat thy tum yolculara yeni bilet otel yemek vs. tum ihtiyaclarini karsiliyor. Pgs yolcuyu magdur edip kendi karini arttiriyor ama hizmete dair hicbirsey yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
,, ~ 8 yıl önce
iskembeden sallama guzel kardesim, pgs kafasina gore yapamiyor sivil havacilik ne diyorsa onu uyguluyor. otelse otel yemekse yemek he tabi 5 yildizli degil :) 50 liraya bilet alip sonra ucagi satin alamazsin.
OPEREYŞIN ~ 8 yıl önce
NASIL DA SALLAMIŞSIN BE BİRADER. YOLCU HAKLARI DİYE BİR ŞEY VAR. TK NIN EFTEN PÜFTEN HOTELİNE KARŞI PEGASUS HİLTON KONAKLAMASI BİLE VERİYOR.
Sonuçta kar kardır ~ 8 yıl önce
Kazanılan para aslında bir uçağın yarı fiyatı değildir.. Ama 100 uçak sipariş vermiş hali hazırda 67 uçakla dönen bir şirketin borç, faiz, ceza , gider maliyetleri düşülüp bir de üzerine kar ettiği düşünülürse fena değil.. Zenginlerin otobüse binip garibanın uçakla gittiği bir düzende bu da başarı sayılır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 8 yıl önce
Thy nin 410 milyon tl zarar acıkladıgı bir zamanda flypgs 143 milyon kar acıklamıs ama bazı hesap bilmeyen pgs düşmanlıgı yapanlar hala zarar ettigini savunuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hr ~ 8 yıl önce
Peki thy nin sabiha Gökçen için açıkladığı bir rakam mevcutmu elinizde? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Banada çok komik geldi 100 mil TL Bilmiyorum duydunuz mu ama THY 420 mil TL ZARAR etmiş !!! Ne diyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000