20 Nisan 2013, Cumartesi 09:35:56

ONUR AIR’DE ARTIK İKRAM BEDAVA

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketlerinden Onur Air, 23 Nisan’dan itibaren paralı ikramdan vazgeçiyor.
  • Ben bu onur uçuş şirketiyle yurtdışı şeyim olacak ucak içi ikramlar onur ücretsiz olacakmış netlik varmı varsa cevap bekliyorum saygilarimla
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Onur air çok güzel
  • neyin kavgasi la bu. okudugum yorumlardan anladigim tek gercek şu : Birileri ucuz işçilikle büyük kaflar peşinde. ama şu bi gercek ki : UCUZ ETIN YAHNİSİ OLMAZ. bundan sonra ONURAIR diye bi firma yoktur artik benim cevremdekiler icin..
  • Arkadaslar beni mulakata cagırdılar onur air den aklım çok karıştı ne yapmamı istersiniz siZin yorumlarınız benm için değerli nede olsa tecrübeli insanlaraınız büyüğümsünüz...
  • Boşverin maaşları ve zamları, bence ikram için en güzeli EKMEK ARASI D Ö N E R VE SU DUR. Hiç olmazsa açız diyen olmaz...Satıcı hazır... Yönetime gelince bu uçaklar TR uçamaz...gider.....???? neresini siz bulun İçime doğdu...
  • neden herkes kabin ekibinin maaşlarından bahsediyor diğer tüm birimler çok mu yüksek alıyor
  • Yorumları genel olarak inceledim. İnsanlar maaşların düşük olduğundan şikayetçi %100 katılıyorum. Ancak onur air personelininde genel olarak eğitim seviyesi ve diğer kriterler açısından yeterli olmadığını düşünüyorum, tabi yetenekli olup(azda olsa) düşük maaşla çalışan insanlarda var onlara yazık oluyor. Ayrıca şirkette gerçekten şirkete bir şeyler katacak şirketi ileri taşıyacak sayıdaki insan sayısı çok çok az. İsim veremem ama şirkette gerçekten ne işe yaradığını belli olmayan tonla insan var. Bazı departmanlar müdürler varki artık yol verilmesi lazım onlara... Artık donanımlı, azimli , vizyonlu ve kişiliği yerinde insanlarla devam edilmesi lazım, ciddi bir kurumsal kimlik iyileştirilmesi gerekiyor yoksa değişen bir şey olmaz.
  • SEVGİLİ ÇALIŞANLAR SİZE ZAM MAM YAPMAZLAR.NİYE Mİ?ÇÜNKÜ KOLTUKTA OTURACAĞIM DİYE ISRAR EDEN MD LER UÇMADAN DÜNYANIN MAAŞINI VE PRİMİNİ ALIYORLAR.O MD LER SENEDE 50 SAAT UÇMUYORLAR AMA EN ÇOK UÇAN KPT PLT KADAR MİSLİ PARA KAZANIYORLAR.E EE BU SIKMA NEYİN BEDELİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? .... SÜRECE BUNLAR SİZE HAVA VERİR KUSURA KALMAYIN AMA.
  • kabin değil kabir. yahu yazıktır 460 avro memur, 550 avro 330 amirinin aldığı para.şimdi bazı yalakalar der ki beğenmezsen git.pekiiii,siz çok şirketçiler,sadece müdürünüzün lütfu ile ofiste takılıp 1000 avro maaş+uçuş yapar gibi mesai saatinize 1 avro+e.k.p+ ciddedegünlük80dolar+laundry+3öğün yemek+single ve böceksiz oda almasaydınız,brüksele,ürdüne, alım yapma bahanesiyle 100avro harcırahla,amerikaya uçak getirme bahanesiyle tatile gitmeseydiniz ve daha neler neler,acaba hala beğenmeyen gitsin dermiydiniz.bence de, aman ha iyi sarılın şirketinize, onur air olmazsa siz bir hiçsiniz ama dil bilen eğitimli, nitelikli arkadaşlar her yerde iş bulur. ne yazık, Allahım bu nasıl bir yer. herkes çalışmaktan zevk alıyor, görevini fedakarlıkla yapıyor ama istifa etmek zorunda çünkü ofiste değilsen ya çekçi olup çekmiyorsan, konfeksiyon atölyesindeki son ütücü arkadaşlar kadar dahi maaşın yok.hem de rdyasyon,basıç ve gece görevine rağmen asgari ücretle kıyaslanıyor aldığın maaş.istifaya devam..

Onur Havayolları, bir kaç yıl önce başlattığı ücretli ikram konseptinden vazgeçti. 23 Nisan’dan itibaren Onur Havayolları yolcuları, uçak içinde sunulan ikramlar için ücret ödemeyecek.

Onur Air’den yapılan açıklamada, “23 Nisan Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere tüm tarifeli iç ve dış hat uçuşlarımızda yolcularımıza ikramlarımızı ücretsiz olarak sunacağız” denildi.

Bilindiği gibi Türkiye’de uçak içi ücretli ikram servisini ilk kez Pegasus Havayolları uygulamıştı. Onur Havayolları da geçtiğimiz yıllarda ücretli ikram uygulamasına geçmiş, iç ve dış hatlardaki bütün uçuşlarında yolcularına ücret karşılığı ikram hizmeti sunmaya başlamıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

ONUR AIR’DE ARTIK İKRAM BEDAVA

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

rufat dere ~ 8 yıl önce
Ben bu onur uçuş şirketiyle yurtdışı şeyim olacak ucak içi ikramlar onur ücretsiz olacakmış netlik varmı varsa cevap bekliyorum saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masgok ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökhan ~ 10 yıl önce
Onur air çok güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADANA DEMIRSPOR ! ~ 11 yıl önce
neyin kavgasi la bu. okudugum yorumlardan anladigim tek gercek şu : Birileri ucuz işçilikle büyük kaflar peşinde. ama şu bi gercek ki : UCUZ ETIN YAHNİSİ OLMAZ. bundan sonra ONURAIR diye bi firma yoktur artik benim cevremdekiler icin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni ~ 11 yıl önce
Arkadaslar beni mulakata cagırdılar onur air den aklım çok karıştı ne yapmamı istersiniz siZin yorumlarınız benm için değerli nede olsa tecrübeli insanlaraınız büyüğümsünüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkram önerisi ~ 11 yıl önce
Boşverin maaşları ve zamları, bence ikram için en güzeli EKMEK ARASI D Ö N E R VE SU DUR. Hiç olmazsa açız diyen olmaz...Satıcı hazır... Yönetime gelince bu uçaklar TR uçamaz...gider.....???? neresini siz bulun İçime doğdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence de ~ 11 yıl önce
uçar da Arabia ya uçar anca :)))))))
birisi ~ 11 yıl önce
neden herkes kabin ekibinin maaşlarından bahsediyor diğer tüm birimler çok mu yüksek alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halk ~ 11 yıl önce
en az kabın aldıgı ıcın olmasın arastırın bakalım
innovation ~ 11 yıl önce
Yorumları genel olarak inceledim. İnsanlar maaşların düşük olduğundan şikayetçi %100 katılıyorum. Ancak onur air personelininde genel olarak eğitim seviyesi ve diğer kriterler açısından yeterli olmadığını düşünüyorum, tabi yetenekli olup(azda olsa) düşük maaşla çalışan insanlarda var onlara yazık oluyor. Ayrıca şirkette gerçekten şirkete bir şeyler katacak şirketi ileri taşıyacak sayıdaki insan sayısı çok çok az. İsim veremem ama şirkette gerçekten ne işe yaradığını belli olmayan tonla insan var. Bazı departmanlar müdürler varki artık yol verilmesi lazım onlara... Artık donanımlı, azimli , vizyonlu ve kişiliği yerinde insanlarla devam edilmesi lazım, ciddi bir kurumsal kimlik iyileştirilmesi gerekiyor yoksa değişen bir şey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canlı tv ~ 11 yıl önce
SEVGİLİ ÇALIŞANLAR SİZE ZAM MAM YAPMAZLAR.NİYE Mİ?ÇÜNKÜ KOLTUKTA OTURACAĞIM DİYE ISRAR EDEN MD LER UÇMADAN DÜNYANIN MAAŞINI VE PRİMİNİ ALIYORLAR.O MD LER SENEDE 50 SAAT UÇMUYORLAR AMA EN ÇOK UÇAN KPT PLT KADAR MİSLİ PARA KAZANIYORLAR.E EE BU SIKMA NEYİN BEDELİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? .... SÜRECE BUNLAR SİZE HAVA VERİR KUSURA KALMAYIN AMA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabir ekipleri ~ 11 yıl önce
kabin değil kabir. yahu yazıktır 460 avro memur, 550 avro 330 amirinin aldığı para.şimdi bazı yalakalar der ki beğenmezsen git.pekiiii,siz çok şirketçiler,sadece müdürünüzün lütfu ile ofiste takılıp 1000 avro maaş+uçuş yapar gibi mesai saatinize 1 avro+e.k.p+ ciddedegünlük80dolar+laundry+3öğün yemek+single ve böceksiz oda almasaydınız,brüksele,ürdüne, alım yapma bahanesiyle 100avro harcırahla,amerikaya uçak getirme bahanesiyle tatile gitmeseydiniz ve daha neler neler,acaba hala beğenmeyen gitsin dermiydiniz.bence de, aman ha iyi sarılın şirketinize, onur air olmazsa siz bir hiçsiniz ama dil bilen eğitimli, nitelikli arkadaşlar her yerde iş bulur. ne yazık, Allahım bu nasıl bir yer. herkes çalışmaktan zevk alıyor, görevini fedakarlıkla yapıyor ama istifa etmek zorunda çünkü ofiste değilsen ya çekçi olup çekmiyorsan, konfeksiyon atölyesindeki son ütücü arkadaşlar kadar dahi maaşın yok.hem de rdyasyon,basıç ve gece görevine rağmen asgari ücretle kıyaslanıyor aldığın maaş.istifaya devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000