20 Şubat 2013, Çarşamba 14:33:21

LUFTHANSA PEGASUS'A RAKİP OLACAK

Sabiha Gökçen Havalimanı, Türk Hava Yolları’ndan sonra bir dev havayolu şirketine daha ev sahipliği yapacak.
  • Lufthansa'nin Sabiha Gokcen'i Orta Dogu ve Uzak Dogu ucuslari icin bir merkez olarak ele alma yaklasimi dikkat cekiyor. 2.ci pist ve yeni tesislerin tamamlanmasina parallel olarak Luftansa'nin Kurtkoy'e gelmesini beklemek makul olur.
  • hayırlı olsun temennimiz başka uçuşlarında gelmesi
  • Dost aci söyler ama dogru söyler. Tabiki Sunexpress yöneticilerine sormak lazim. Güzelim sirketi harcamak icin yolla cikmislar. Kendilerine yeni hatlar aramak yerine elinde olan hatlara sahip ciksalar o zaman hic kimse cesaret edip giremez. LH simdi deneme icin haftada iki ucuyorlar daha sonra haftada yedi ucarlar. Sunexpressde nal toplar simdi sabiha gökcen, yarin adana öbür senede kayseri böyle gider. Sayin sunexpress yöneticileri bizim sahibimiz diye LH´ye ve TK´ya yeni hatlar yaratmayin. Yarin Sunexpress diye bir sirket kalmaz............:)
  • LH bildigim kadar zaten ISTdeki yogunluk yüzünden ek olarak SAWa yogunlasmayi düsünüyordu... Frankfurt merkezdende hatta SAW yerinde incelemek icin gelmislerdi. Büyük bir ihtimallede bu haftalik iki ucuslada SAWi bir sekilde test ederler... TXLden zaten ISTe ucuslar vardi, ama yarim sene bile sürmedi...
  • Sunexpress'i attılar köşeye, bir yandan THY bir yandan LH saldırdı Sabiha Gökçen'e... yazık oldu Sunex çalışanlarına...
  • Pegasus'a nasıl rakip olcak cidden. Adamlar her sabah berlin sxf yapıyor yaz sezonunda her sabah ve akşam yapıyor haftada iki uçuşla olacak iş değil. Zaten büyük ihtimal sunexpres uçağı ile yaparlar operasyonları. sabiha'dan uçuşunu azaltacak sunexpress onun bırakacağı tegel'i devralacaktır.
  • LUFTHANSA PEGASUS'A RAKİP OLACAK derken haftada 2 uçuşlamı rakip olacak :)
  • ne anladık bu işten? önemli olan kendi uçaklarıyla tarifeli sefere başlaması!

Alman Lufthansa Havayolları 3 Nisan'dan itibaren yaz sezonu boyunca Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Almanya'nın Berlin - Tegel Havalimanı'na charter (tarifesiz) seferleri başlatıyor.

İstanbul-Berlin karşılıklı uçuşları haftanın iki günü Çarşamba ve Pazar gerçekleşecek. Seferler Öger Tur tarafından organize edilecek.

Bilet Fiyatları ve uçuş saatleri:

Sabiha Gökçen 3 Nisan 04:05 135 €

Tegel 9 Nisan 22:40 108 €

LUFTHANSA PEGASUS'A RAKİP OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

MAYOR STRATEGY ~ 11 yıl önce
Lufthansa'nin Sabiha Gokcen'i Orta Dogu ve Uzak Dogu ucuslari icin bir merkez olarak ele alma yaklasimi dikkat cekiyor. 2.ci pist ve yeni tesislerin tamamlanmasina parallel olarak Luftansa'nin Kurtkoy'e gelmesini beklemek makul olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarumar ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun temennimiz başka uçuşlarında gelmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi dost ~ 11 yıl önce
Dost aci söyler ama dogru söyler. Tabiki Sunexpress yöneticilerine sormak lazim. Güzelim sirketi harcamak icin yolla cikmislar. Kendilerine yeni hatlar aramak yerine elinde olan hatlara sahip ciksalar o zaman hic kimse cesaret edip giremez. LH simdi deneme icin haftada iki ucuyorlar daha sonra haftada yedi ucarlar. Sunexpressde nal toplar simdi sabiha gökcen, yarin adana öbür senede kayseri böyle gider. Sayin sunexpress yöneticileri bizim sahibimiz diye LH´ye ve TK´ya yeni hatlar yaratmayin. Yarin Sunexpress diye bir sirket kalmaz............:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cölkusu/Münih ~ 11 yıl önce
LH bildigim kadar zaten ISTdeki yogunluk yüzünden ek olarak SAWa yogunlasmayi düsünüyordu... Frankfurt merkezdende hatta SAW yerinde incelemek icin gelmislerdi. Büyük bir ihtimallede bu haftalik iki ucuslada SAWi bir sekilde test ederler... TXLden zaten ISTe ucuslar vardi, ama yarim sene bile sürmedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
Sunexpress'i attılar köşeye, bir yandan THY bir yandan LH saldırdı Sabiha Gökçen'e... yazık oldu Sunex çalışanlarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chs trafik ~ 11 yıl önce
Pegasus'a nasıl rakip olcak cidden. Adamlar her sabah berlin sxf yapıyor yaz sezonunda her sabah ve akşam yapıyor haftada iki uçuşla olacak iş değil. Zaten büyük ihtimal sunexpres uçağı ile yaparlar operasyonları. sabiha'dan uçuşunu azaltacak sunexpress onun bırakacağı tegel'i devralacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ... ~ 11 yıl önce
LUFTHANSA PEGASUS'A RAKİP OLACAK derken haftada 2 uçuşlamı rakip olacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
ne anladık bu işten? önemli olan kendi uçaklarıyla tarifeli sefere başlaması!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000