08 Temmuz 2011, Cuma 08:01:47

LEFKOŞA BELEDİYESİNDEN PEGASUS'A PLAKET

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Cemal Bulutoğluları, Pegasus Havayolları Kıbrıs Temsilcisi Zeki Ziya’yı kabul etti.
  • sanki zeki ziya cok onemli isler yapti o zaman ne larnaka vardi ne pegasus ne onur ne Atlas tabi ki kolay bir is genel mudur olmak kktc iste istanbul pegasusa reklam sanki onlar ne mal oldunu zeki bey bilmezler.
  • Gören da önemli birşey zanneder dostlar alışverişte görsün...
Belediyeden yapılan açıklamaya göre Bulutoğluları kabulde, özetle şunları söyledi:
“Zeki Ziya ve arkadaşları geçmişte Kıbrıs Türk Hava Yoları’nı yönetmiş ve başarılı olmuş kişilerdir. Ancak bir anda dışlandılar. Sonrasında ise KTHY’nin ne duruma geldiği ortadır. Ama kendileri hava taşımacılığını bir misyon edinmiş arkadaşlar olarak dünyanın sayılı firmalarından Pegasus’tan bir bayilik alarak Kıbrıs’tan Kıbrıs Türkleri’ni bilhassa İngiltere’ye düzenli bir şekilde taşıdılar. Ben kendilerini kutlamak isterim çünkü pazarın nederedeyse yüzde 50’sini ellerine geçirdiler. Bugün kendilerini kutlayarak onlara küçük bir ödül vermek istiyorum. Şu anda onlar olmamış olsaydı Kıbrıs Türklerinin hali çok kötü olacaktı.”

Pegasus Havayolları Kıbrıs Temsilcisi Zeki Ziya kabulde yaptığı açıklamada, “Kıbrıs hava taşımacılığının yaklaşık yüzde 42’si bizim elimizde bulunuyor. 7 destinasyon Türkiye’den, 29 destinasyon da Avrupa’dan uçmaktayız. Bu işe 2006 Ocak ayında 14 seferle başladık, şu anda yaklaşık haftalık 90 sefer yapıyoruz” dedi.

Görüşme sonrasında Bulutoğluları Zeki Ziya’ya, Girne Kapısı amblemli bir oyma plaket verirken; Ziya da, Bulutoğulları'na Pegasus uçak maketi takdim etti.

(Hüseyin Turan - Avrupa)
LEFKOŞA BELEDİYESİNDEN PEGASUS'A PLAKET

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sanki zeki ziya cok onemli isler yapti o zaman ne larnaka vardi ne pegasus ne onur ne Atlas tabi ki kolay bir is genel mudur olmak kktc iste istanbul pegasusa reklam sanki onlar ne mal oldunu zeki bey bilmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gören da önemli birşey zanneder dostlar alışverişte görsün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000