30 Ağustos 2010, Pazartesi 14:12:32

KULEDE KİMSE OLMAYINCA PİSTİ PAS GEÇTİ

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan ve İstanbul - Malatya seferini yapan Pegasus Havayollarına ait uçak Malatya Erhaç Havaalanı'nı, kulede görevli olmaması nedeni ile pas geçmek zorunda kaldığı, iddia edildi.
  • Kulede hafta sonu bir kişi duruyor 24 saat adam ölse yaninda kimse yok belki adama birsey oldu belki bayıldı yada düştü kaldı herkes bi düsünsun 24 saat kucucuk yerde dursaniz tek basiniza el insaf
  • bilmeyen arkadaşlarım benim(bazıları tabi); sivil uçuşları ve askeri uçuşları kontrol eden uçuş kuleleri ayrı ve bağımsızdır, bu talihsizliği askeri meydanla, askeri personelle bilip bilmeden ucundan kıyısından bağdaştırmayın lütfen,,,
  • demekki kulecilerde alışmış pegasusun geçikmelerine :) nasılsa geçikiyor bir helaya gideyim demiştir :))
  • 5. BU SIRADA TOPU TOPU 5 DAKİKA GEÇİYOR, 15 DEĞİL. BAY BİLMİŞLERE SUNULUR. AYRICA ASKERİ MEYDANLARDA ZAMAN ZAMAN BU TÜR OLAYLARI GÖRÜYORUZ, SADECE ERHAÇ' TA DEĞİL.
  • 3. KAPTAN TEMAS KURAMAYINCA YAKLAŞMAYI İPTAL EDİP TEKRAR RAPCON KANALINA GEÇEREK DURUMU BİLDİRİYOR VE YOLCUYA "KULEDE GÖREVLİ OLMADIĞI İÇİN BEKLEDİKLERİNİ" ANONS EDİYOR. 4. PEGASUS' UN SOP Sİ GEREĞİ KAPTANLAR YOLCUYU PANİKLETMEDİĞİ MÜDDETÇE DOĞRUYU SÖYLEMEK ZORUNDADIR.
  • YA ŞU CAMİADA OLAN OLMAYAN, BİLEN BİLMEYEN HERKES YORUM YAPIYOR. 1. ERHAÇ MEYDAN TAMİRATI SEBEBİYLE ŞU ANDA SADECE SİVİL UÇUŞLAR YAPILIYOR, ASKERİ UÇAK YOK MEYDANDA,2. RAPCON YAKLAŞMAYI YAPTIRDIKTAN SONRA KULEYE DEVREDİYOR, KULE OPERATÖRÜ UÇAĞI BİRAZ DAHA GEÇ BEKLEDİĞİ İÇİN KULEDE DEĞİL (BU KENDİ İFADESİ)
  • malatyadaki kulede askeri personel çalışıyor sivil dhmi kontrolörü yoktur sivil trafiklere sivil kontrolerin hizmet etmesi daha uygundur. Askeri kontroler ile sivil kontrollerin çalışma sistemleri farklıolabilir bundan dolayı askeri havaalanlardada mutlaka sivil kontrolör olmadır malatya diyarbakır ve kayseri bu gerçekten zorunludur.
  • bob sence pgt nin sence nesi çok emek dolu güldürme insanları?:)))
  • okumadan sallayanlar ben bi elestiririm flypgs rumuzlu sakat zayıf kalır ama 15 dk sonra indi diyo.kule duymamış gibi görünüyo durum.emek harcayanlara da saygınız olsun.bana ne bilmem ne havayollarından.önce emeğe saygı işini yapmayandan konuşalım.
  • sürekli rötar,pis ve kokan uçaklar,yanıltıcı bilet fiyatı reklamları,bir bardak suya bir dünya para alma,minumum bagaj kapasitesi,online check-in için ekstra para,koltuklar için ekstra para,sorunlarda muhatap bulamama... bu da sanırım uçağın kanadına uzanıp poz verme gibi bir dolaylı reklam...ama ne yazıkki havacılık ciddiyet ister.umarım pgs kendine çeki düzen verir çok kazanç hırsı bazı şeylerin önüne geçmemeli.Bence bu haberde bir piar çalışması...
Edinilen bilgiye göre, 29 Ağustos (dün) saat 15.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından İstanbul -Malatya seferini yapmak üzere havalanan Pegasus Havayolları'na ait  Boing 737-800 tipi uçağı saat 16.40 da Malatya Erhaç Havaalanı için inişe geçtiği sırada hava alanını pas geçti. Pas geçme nedeni kaptan pilot tarafından “Erhaç Havaalanı kulesinde uçağı indirecek hiç bir görevli yok” anonsu ile uçakta bulunan yolculara bildirildiği iddia edildi.

Uçağın, Malatya üzerinden 15 dakika dolaştıktan sonra kule ile temasa geçmesinin ardından indiği belirtildi.

(Malatyaguncel.com)
KULEDE KİMSE OLMAYINCA PİSTİ PAS GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir17 ~ 11 yıl önce
Kulede hafta sonu bir kişi duruyor 24 saat adam ölse yaninda kimse yok belki adama birsey oldu belki bayıldı yada düştü kaldı herkes bi düsünsun 24 saat kucucuk yerde dursaniz tek basiniza el insaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bilmeyen arkadaşlarım benim(bazıları tabi); sivil uçuşları ve askeri uçuşları kontrol eden uçuş kuleleri ayrı ve bağımsızdır, bu talihsizliği askeri meydanla, askeri personelle bilip bilmeden ucundan kıyısından bağdaştırmayın lütfen,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demekki kulecilerde alışmış pegasusun geçikmelerine :) nasılsa geçikiyor bir helaya gideyim demiştir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5. BU SIRADA TOPU TOPU 5 DAKİKA GEÇİYOR, 15 DEĞİL. BAY BİLMİŞLERE SUNULUR. AYRICA ASKERİ MEYDANLARDA ZAMAN ZAMAN BU TÜR OLAYLARI GÖRÜYORUZ, SADECE ERHAÇ' TA DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3. KAPTAN TEMAS KURAMAYINCA YAKLAŞMAYI İPTAL EDİP TEKRAR RAPCON KANALINA GEÇEREK DURUMU BİLDİRİYOR VE YOLCUYA "KULEDE GÖREVLİ OLMADIĞI İÇİN BEKLEDİKLERİNİ" ANONS EDİYOR. 4. PEGASUS' UN SOP Sİ GEREĞİ KAPTANLAR YOLCUYU PANİKLETMEDİĞİ MÜDDETÇE DOĞRUYU SÖYLEMEK ZORUNDADIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YA ŞU CAMİADA OLAN OLMAYAN, BİLEN BİLMEYEN HERKES YORUM YAPIYOR. 1. ERHAÇ MEYDAN TAMİRATI SEBEBİYLE ŞU ANDA SADECE SİVİL UÇUŞLAR YAPILIYOR, ASKERİ UÇAK YOK MEYDANDA,2. RAPCON YAKLAŞMAYI YAPTIRDIKTAN SONRA KULEYE DEVREDİYOR, KULE OPERATÖRÜ UÇAĞI BİRAZ DAHA GEÇ BEKLEDİĞİ İÇİN KULEDE DEĞİL (BU KENDİ İFADESİ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
malatyadaki kulede askeri personel çalışıyor sivil dhmi kontrolörü yoktur sivil trafiklere sivil kontrolerin hizmet etmesi daha uygundur. Askeri kontroler ile sivil kontrollerin çalışma sistemleri farklıolabilir bundan dolayı askeri havaalanlardada mutlaka sivil kontrolör olmadır malatya diyarbakır ve kayseri bu gerçekten zorunludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bob sence pgt nin sence nesi çok emek dolu güldürme insanları?:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
okumadan sallayanlar ben bi elestiririm flypgs rumuzlu sakat zayıf kalır ama 15 dk sonra indi diyo.kule duymamış gibi görünüyo durum.emek harcayanlara da saygınız olsun.bana ne bilmem ne havayollarından.önce emeğe saygı işini yapmayandan konuşalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sürekli rötar,pis ve kokan uçaklar,yanıltıcı bilet fiyatı reklamları,bir bardak suya bir dünya para alma,minumum bagaj kapasitesi,online check-in için ekstra para,koltuklar için ekstra para,sorunlarda muhatap bulamama... bu da sanırım uçağın kanadına uzanıp poz verme gibi bir dolaylı reklam...ama ne yazıkki havacılık ciddiyet ister.umarım pgs kendine çeki düzen verir çok kazanç hırsı bazı şeylerin önüne geçmemeli.Bence bu haberde bir piar çalışması...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000