21 Ekim 2014, Salı 10:31:25

KONTROLÖRLERİN BURUK GECESİ

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği dün akşam bir gece düzenleyerek Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü’nü kutladı. Geceye sektör temsilcileri icabet ederken, aynı zamanda bir trafik kontrolörü olan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın katılmaması meslektaşlarını üzdü.
  • madem mesleginiz o kadar iyi de neden pilotluga merak saran sayisi gun gun artiyor lutfu elvan bey neden davetli degil
  • KULECİLER HAVACILIK TAZMİNATINDA PASTANIN BÜYÜK DİLİMİNİ ALDILAR. BU SAATTEN SONRA GENEL MÜDÜRÜN GECELERİNE GELİP GELMEMESİ ÖNEMLİ DEĞİL. GENEL MÜDÜR BEY. 1000 TANE KULECİNİN DUASINI ALDI FAKAT DİĞER 9000 PERSONELİN DUASINI ALAMAMIŞTIR. GENEL MÜDÜR BU ADALETSİZLİĞİ DÜZELTMEDEN GÖREVDEN GİDERSE 9000 KİŞİNİN HAKKIYLA MAHŞERİ KÜBRADA ALLAHA HESAP VEREMEZ. SAYIN GENEL MÜDÜRÜM LÜTFEN BU ADALETSİZLİĞİ GİDERİN. SİZE YAKIŞAN BİR JUBİLE YAPIN.
  • Oncelikle Orhan Birdaldan Allah razi olsun. Kimsenin birsey demeye hakki yok Atc olarak ve diyen de yok guzel kardeşim. Sen neyin kuyruk acisini yaşiyosun bilmiyorum o kadar kolaydi da olaydin yaw=) noldu yasin nm tutmadi yoksa kpss mi yoksa kpds mi yoksa feast de çaktin aa yoksa 3ğitimde drop mu oldun. Eminim sartlardan birini bile yerine getiremiyorsundur 4 yillik mezunu mu degilsin yoksa.. Ne yaraliymissin be guzel kardesim... Herkesin işi kendine değerli apronundan itfayesinden tut guvenlik gorevlisine kadsr hepbirlikte onemli ve degerli bir iş yapiyoruz. Kismet birimiz x isine digerimiz y isine bakiyor ama komse kimsenin işi için bu ucreti haketmiyor diyemeyiz. AYRICA KPDS ILE ILGILI BILGI VEREYIM DIL TAZMINATI 70 UZERI OLDUGU TAKTIRDE alinir. Zaten sartlarda da min 70 istedigine gore dolayisiyla aliyorsun bilgine...
  • 7 MİLYAR MAAŞ ALAN KİŞİNİN BURUK GECESİ Mİ OLUR KARSEŞİM. BEN DE SANDIM BİRİ ÖLDÜ.
  • Artis ya Aktirst Yerim senin kokareç ekmeğini. Biz salak değiliz kpds siz atc olunmayacağını. Ben dil tazminatından bahsettim. Kaç tane atc dil tazminatı alıyor diye. Ayrıca fazla havalanmayın. Bitir 4 yıllık üniversite al kpds den 70 olursun atc. Çok havaya girmeyin. Dhmi de nizamiyedi nöbet tutan güvenlik görevlisinden aprondaki görevliye kadar hepsi riskli çalışır. Uçaktaki yolcuların can güvenliğinden siz sorımluysanız, havalimanlarında çalışan tüm personelinde can güvenliğinden güvenlik görevlileri sorumlu. Unutmayın kışın pist açık olmazsa uçak ne iner nede kalkar. Dhmi de atc dahil her personel aynı riske tabi. Ayrıca Orhan Birdala laf atmayın. Nankörlüğün daniskasını yaparsınız. Aslında size hakaret eden sövüp sayan kibirli Genel Müdür lazım. Gerçi kibirli olmayı bırakın şeytana bile taş çıkartan idarecilerde yok değil dhmi de. Koltuğunun altına dosya alıp bakan müsteşar yardımcısına giden konfederasyon başkanına giden sendika başkanına giden hain yöneticelerde yok değil. Sana kokareç ekmek değil bir yudum su bile çok. İkile git işine.
  • ARFF MEMURLARININ BİLE GÜNÜNE GELEN GENEL MÜDÜR MESLEKTAŞLARININ GÜNÜNE MUTLAKA GELİRDİ. MUTLAKA GEÇERLİ BİR SEBEBİ VARDIR. BURADA GENEL MÜDÜR HAKKINDA EN KÜÇÜK HAKSIZ YORUM YAPAN KULECİ VARSA ALLAH ÇARPAR. ÇÜNKÜ KULECİLERE BABALARININ YAPMAYACAĞI İYİLİĞİ YAPTI.
  • 20 ekim i kutladık . Sadece bir gün değil 365 gün bizim günümüz çünkü uçaklar 365 gün havada 4 lü vardiyayla bir seferde 12 saat mesai ile biz bu işi kendi beden ve uyku sağlığımızdan fedakarlık ederek dini bayram ,milli bayram, yılbaşı demeden özveriyle ve sevgiyle yapıyoruz . Anıtkabir ziyaretiyle başlayan bu anlamlı günü kutlamamız belki rahatsızlık vermiştir ve bu geceye katılmamayı tercih etmişlerdir. Kimbilir ?? Bu cumhuriyet in vatandaşıyız hepimiz . Saygı ,sevgi ,birlik ve beraberlik e en çok ihtiyacımız olması gereken bir zamanda olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir meslek grubuyuz .
  • Acaip saygı duyuyorum şu ATC'lere. İnanılmaz stresli ve dikkat isteyen bir iş. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Tabii ailelerine de sabır versin.
  • Dhmi kpds ve kpss sarti uzerine stajyer atc alir. Feast e tabi tutar ardindan meydan sectirir 15 ay kadar egitim verir. Egitimde kalanlar senin gibi duz memur olup arkasindan sover sayar. Geri kalani goreve baslar. Kpds sarti da 70 di bir zamanlar simdi durumlar nedir arastirmadim ve bilmiyorum kisacasi is hayatinda ne kadar risk o kadar ekmek guzel kardesim zamaninda sen de kazanip ugrasip olaydin sen de alirdin pasa pasa havacilik tazminatini... Unutma ne kadar ekmek o kadar kokoreç;)
  • Genel Müdür Beyin çok önemli bir mazereti olmasa mutlaka gelirdi. Buradan bir şey tutturamazsınız.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği dün akşam bir gece düzenleyerek Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü’nü kutladı. Geceye sektör temsilcileri icabet ederken, aynı zamanda bir trafik kontrolörü olan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın katılmaması meslektaşlarını üzdü.

Hava trafiğinin sorunsuz bir şekilde işlemesi için büyük görevler üstlenen ve havacılığın görünmez kahramanları olarak adlandırılan hava trafik kontrolörleri dün gece özel bir programla bir araya geldiler. Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü sebebiyle düzenlenen geceyi Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği organize etti.

Geceye çok sayıda davetli katılırken Atatürk Havalimanı Başmüdürü Sıtkı Zeybel, TAV Genel Müdürü Kemal Ünlü, MNG Havayolları Genel Müdürü Sedat Özkazanç,  Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, Pegasus Havayolları Nadir Kabaş hava trafik kontrolörlerini yalnız bırakmadı. Geceye damgasını vuran olay ise DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın katılmaması oldu. En küçük daveti bile kaçırmayan Orhan Birdal’ın katılmaması meslektaşları arasından üzüntü yaratırken, kendisi de hava trafik kontrolü olan Birdal geceyi bir mesajla geçiştirdi.

Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü için WOW Otel Convention Center’de yapılan gece Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Başkanı Selim Ergun Lak’ın konuşması ile başladı. Mesleklerinin ne kadar önemli ve bir o kadar da dikkat gerektiren bir meslek olduğunu söyleyen Lak, “Bizden önceki yönetim kurullarından görev alan arkadaşlarımızın bıraktığı yerden devam ediyoruz. Mesleğimizin itibarını yüceltmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.

Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü için düzenlenen gecede eski kontrolörlerin nostaljik görüntüleri de yayınlandı. Çeşitli gösteri ve müzik eşliğinde düzenlenen gecede plaketler de verildi. Bir önceki  yönetim kurulunun da unutulmayarak plaketler onure edildiği gece geç saatlere kadar devam etti.

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın da katılmadığı önemli geceye eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım telgraf göndererek kutlama yaptı.

Gecenin en ilginç yönü ise değişim havalimanları ile yapılan 3G bağlantısı oldu. Ankara, İzmir, Antalya gibi meydanlara görüntülü bağlanılarak geceye renk katıldı.

Gecenin sunuculuğunu güzel kontrolör Gonca Demiröz ile ve karizmatik kontrolör Oktay Yurdakul yaptı. 3G bağlantılı konuşmalarda da spontene esprilerin nedeni de bu ikili sunucu oldu.





















KONTROLÖRLERİN BURUK GECESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

ulubatli ~ 9 yıl önce
madem mesleginiz o kadar iyi de neden pilotluga merak saran sayisi gun gun artiyor lutfu elvan bey neden davetli degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEDANUR ~ 9 yıl önce
HELAL SANA ULUBATLI... REAKSİYON DİZİSİNDEN Mİ NİCK?
HAVACILIK TAZMİNATI ~ 9 yıl önce
KULECİLER HAVACILIK TAZMİNATINDA PASTANIN BÜYÜK DİLİMİNİ ALDILAR. BU SAATTEN SONRA GENEL MÜDÜRÜN GECELERİNE GELİP GELMEMESİ ÖNEMLİ DEĞİL. GENEL MÜDÜR BEY. 1000 TANE KULECİNİN DUASINI ALDI FAKAT DİĞER 9000 PERSONELİN DUASINI ALAMAMIŞTIR. GENEL MÜDÜR BU ADALETSİZLİĞİ DÜZELTMEDEN GÖREVDEN GİDERSE 9000 KİŞİNİN HAKKIYLA MAHŞERİ KÜBRADA ALLAHA HESAP VEREMEZ. SAYIN GENEL MÜDÜRÜM LÜTFEN BU ADALETSİZLİĞİ GİDERİN. SİZE YAKIŞAN BİR JUBİLE YAPIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oncelikle Orhan Birdaldan Allah razi olsun. Kimsenin birsey demeye hakki yok Atc olarak ve diyen de yok guzel kardeşim. Sen neyin kuyruk acisini yaşiyosun bilmiyorum o kadar kolaydi da olaydin yaw=) noldu yasin nm tutmadi yoksa kpss mi yoksa kpds mi yoksa feast de çaktin aa yoksa 3ğitimde drop mu oldun. Eminim sartlardan birini bile yerine getiremiyorsundur 4 yillik mezunu mu degilsin yoksa.. Ne yaraliymissin be guzel kardesim... Herkesin işi kendine değerli apronundan itfayesinden tut guvenlik gorevlisine kadsr hepbirlikte onemli ve degerli bir iş yapiyoruz. Kismet birimiz x isine digerimiz y isine bakiyor ama komse kimsenin işi için bu ucreti haketmiyor diyemeyiz. AYRICA KPDS ILE ILGILI BILGI VEREYIM DIL TAZMINATI 70 UZERI OLDUGU TAKTIRDE alinir. Zaten sartlarda da min 70 istedigine gore dolayisiyla aliyorsun bilgine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 9 yıl önce
7 MİLYAR MAAŞ ALAN KİŞİNİN BURUK GECESİ Mİ OLUR KARSEŞİM. BEN DE SANDIM BİRİ ÖLDÜ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Artis ya Aktirst Yerim senin kokareç ekmeğini. Biz salak değiliz kpds siz atc olunmayacağını. Ben dil tazminatından bahsettim. Kaç tane atc dil tazminatı alıyor diye. Ayrıca fazla havalanmayın. Bitir 4 yıllık üniversite al kpds den 70 olursun atc. Çok havaya girmeyin. Dhmi de nizamiyedi nöbet tutan güvenlik görevlisinden aprondaki görevliye kadar hepsi riskli çalışır. Uçaktaki yolcuların can güvenliğinden siz sorımluysanız, havalimanlarında çalışan tüm personelinde can güvenliğinden güvenlik görevlileri sorumlu. Unutmayın kışın pist açık olmazsa uçak ne iner nede kalkar. Dhmi de atc dahil her personel aynı riske tabi. Ayrıca Orhan Birdala laf atmayın. Nankörlüğün daniskasını yaparsınız. Aslında size hakaret eden sövüp sayan kibirli Genel Müdür lazım. Gerçi kibirli olmayı bırakın şeytana bile taş çıkartan idarecilerde yok değil dhmi de. Koltuğunun altına dosya alıp bakan müsteşar yardımcısına giden konfederasyon başkanına giden sendika başkanına giden hain yöneticelerde yok değil. Sana kokareç ekmek değil bir yudum su bile çok. İkile git işine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 9 yıl önce
ARFF MEMURLARININ BİLE GÜNÜNE GELEN GENEL MÜDÜR MESLEKTAŞLARININ GÜNÜNE MUTLAKA GELİRDİ. MUTLAKA GEÇERLİ BİR SEBEBİ VARDIR. BURADA GENEL MÜDÜR HAKKINDA EN KÜÇÜK HAKSIZ YORUM YAPAN KULECİ VARSA ALLAH ÇARPAR. ÇÜNKÜ KULECİLERE BABALARININ YAPMAYACAĞI İYİLİĞİ YAPTI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC olmadan .... ~ 9 yıl önce
20 ekim i kutladık . Sadece bir gün değil 365 gün bizim günümüz çünkü uçaklar 365 gün havada 4 lü vardiyayla bir seferde 12 saat mesai ile biz bu işi kendi beden ve uyku sağlığımızdan fedakarlık ederek dini bayram ,milli bayram, yılbaşı demeden özveriyle ve sevgiyle yapıyoruz . Anıtkabir ziyaretiyle başlayan bu anlamlı günü kutlamamız belki rahatsızlık vermiştir ve bu geceye katılmamayı tercih etmişlerdir. Kimbilir ?? Bu cumhuriyet in vatandaşıyız hepimiz . Saygı ,sevgi ,birlik ve beraberlik e en çok ihtiyacımız olması gereken bir zamanda olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir meslek grubuyuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Acaip saygı duyuyorum şu ATC'lere. İnanılmaz stresli ve dikkat isteyen bir iş. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Tabii ailelerine de sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhmi kpds ve kpss sarti uzerine stajyer atc alir. Feast e tabi tutar ardindan meydan sectirir 15 ay kadar egitim verir. Egitimde kalanlar senin gibi duz memur olup arkasindan sover sayar. Geri kalani goreve baslar. Kpds sarti da 70 di bir zamanlar simdi durumlar nedir arastirmadim ve bilmiyorum kisacasi is hayatinda ne kadar risk o kadar ekmek guzel kardesim zamaninda sen de kazanip ugrasip olaydin sen de alirdin pasa pasa havacilik tazminatini... Unutma ne kadar ekmek o kadar kokoreç;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SALİH ÇUBUK ~ 9 yıl önce
Genel Müdür Beyin çok önemli bir mazereti olmasa mutlaka gelirdi. Buradan bir şey tutturamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000