10 Nisan 2013, Çarşamba 08:07:26

İZMİR-SİVAS SEFERLERİ BAŞLADI

Pegasus Havayolları, İzmir-Sivas arasında uçuşlara başladı...
  • Trabzon-Ankara istiyoruz..Anadolu Jetin kazık bilet fiyatlarından bıktık..
  • sıvas ıcın guzel oldu zaten sabıha gokcenden gunde 2 sefer var hem pegasus hem anadolu jetın ahl den thy nın haftada 10 seferı var pegasus ızmır sıvas haftada 3 gun ayrıca antalya sıvas seferlerıde baslıyo haftada 4 gun pegasus.thy ahl den seferlerı gunde 2 pegasus saw dan gunde 2 anadolujet ankara sıvas haftada 4 gun boslıyo.corendon ve germanıa ıse sezonluk yurt dısı ucusları duzenlıcek. bılgı
  • Edremit seferleride bekliyoruz.Tabii önce SHGM müsade etsin,PEGASÜS enkısa sürede başlar.
  • Sevindirici bir haber bu.
  • ewt izmir kahramanmaras kesinlikle olmali ben ve burda yasayan yüksek sayida k.marasli yurtdisinda yasayan kardeslerimiz köln veya düsseldorf tan izmir üzeri kahramanmarasa ucmak istiyoruz. Bunu hep dile getiriyoruz ve pegasusun sabiha gökcenten kahramanmarasa ucmasi izmir kahramanmaras a sefer baslatmasi bir fizibilite altyapi olusturyor
  • Çok güzel yapmış iybir uygulama. Peki ERZURUM seferlerini ne zaman başlatmayı düşünüyor acaba?
  • pegasustan kahramanmaraş-izmir hattı bekliyoruz millet anteplerde adanalarda magdur oluyor artık şu maras havalanından ucun yeter.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan dün saat 17.45'te havalanan uçakta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk ve eşi Günay Soluk ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, İzmir Hava Yolları Genel Müdürü Gürol Yüksel, Pegasus yöneticileri, Sivas'ta görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri yer aldı. Uçak, 1 saat 15 dakikada Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na indi.

Uçak, aprona girişi sırasında iki itfaiye aracından karşılıklı fışkırtılan suyun altından geçti. Soluk ve beraberindekileri, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve diğer ilgililer karşıladı.

Habib Soluk, havalimanında düzenlenen kokteylde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları sonucu İzmir-Sivas uçuşlarının gerçekleştirildiğini, 3 Haziran'da da Antalya - Sivas seferlerinin başlayacağını kaydetti. Birçok açıdan uçak yolculuğunun daha avantajlı olduğunu belirten Soluk, "Pegasus ailesi, tereddüt etmeden İzmir'den Sivas'a haftada 3 gün uçuş kararı aldı. Haftada 7 güne çıkarırız diye umut ediyoruz" diye konuştu.

İzmir - Sivas arasındaki karşılıklı seferler, 49.99 TL'den başlayan bilet fiyatlarıyla haftada 3 gün gerçekleştirilecek.

İZMİR-SİVAS SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

TZX-ESB-TZX ~ 11 yıl önce
Trabzon-Ankara istiyoruz..Anadolu Jetin kazık bilet fiyatlarından bıktık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 11 yıl önce
sıvas ıcın guzel oldu zaten sabıha gokcenden gunde 2 sefer var hem pegasus hem anadolu jetın ahl den thy nın haftada 10 seferı var pegasus ızmır sıvas haftada 3 gun ayrıca antalya sıvas seferlerıde baslıyo haftada 4 gun pegasus.thy ahl den seferlerı gunde 2 pegasus saw dan gunde 2 anadolujet ankara sıvas haftada 4 gun boslıyo.corendon ve germanıa ıse sezonluk yurt dısı ucusları duzenlıcek. bılgı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
svs ~ 11 yıl önce
Anadolujet haftada 4 gün sivas başlıyor yazmışsınız... Kaynak belirtebilir misiniz? Tarifede göremdim...
EDREMİT ~ 11 yıl önce
Edremit seferleride bekliyoruz.Tabii önce SHGM müsade etsin,PEGASÜS enkısa sürede başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öhöm ~ 11 yıl önce
Sevindirici bir haber bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.marasli ~ 11 yıl önce
ewt izmir kahramanmaras kesinlikle olmali ben ve burda yasayan yüksek sayida k.marasli yurtdisinda yasayan kardeslerimiz köln veya düsseldorf tan izmir üzeri kahramanmarasa ucmak istiyoruz. Bunu hep dile getiriyoruz ve pegasusun sabiha gökcenten kahramanmarasa ucmasi izmir kahramanmaras a sefer baslatmasi bir fizibilite altyapi olusturyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Çok güzel yapmış iybir uygulama. Peki ERZURUM seferlerini ne zaman başlatmayı düşünüyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maraşlı ~ 11 yıl önce
pegasustan kahramanmaraş-izmir hattı bekliyoruz millet anteplerde adanalarda magdur oluyor artık şu maras havalanından ucun yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000