26 Ağustos 2011, Cuma 08:44:06

İZ-AIR, AIR BERLIN TURKEY Mİ OLUYOR?

Air Berlin havayolu şirketi, Türk ortağı Ali Sabancı’ya ait Pegasus havayollarıyla ortak ‘Air Berlin Turkey’ şirketini kuruyor
  • kaptanım germanwings nasıl zarar etmiyor. Bu firma A319 kullanıyor. Demekki birşeylerde yanlışlık var. Konjünktürel dalgalanmanın 6 sene sürmesi mümkün değil. O zaman buna konjünktür değil kader demek lazım. firmanın iptalleri, yersiz yerlere sefer açması, yolcu şikayetleri dikkate alındımı hiç. 3-4 biletim çağrı merkeziniz tarafından aranıp değişiklik yada iadesi teklif edildi. Öngörümleme yapmanız tabikide sizin göreviniz değil. bu baştaki yönetimin görevidir. fakat şunu düşünmek lazım. eğer olmuyorsa denemeye devam edip zararmı etmeli yoksa zararın neresinden dönsek karmı demeli?
  • Hemen yöneticilere çamur atmasana kardeşim.Bu bir konjünktür meselesi.En kıral CEO bile belirli durumlarda bişe yapamaz. İzair herşeyden bağımsız bir şirket değilki. Pegasus un arka bahçesi. Pahalı uçakların kira mecburiyeti bu sene ancak bitiyor.Baştan stratejik hata yapılmış. Taktik de başarılı olsan bile yurumez.Biraz insaf edelim ben yönetici değilim bu arada.Sadece bir izair kaptanıyım.
  • başarısız yönetim, acemi müdürler, başarısız izair, olacağı buydu zaten, personele yazık
  • olay bu,pegasus Air Berline egtim almak icin kabin gönderdi ve dogrusu antalyada sky gibbi sirketler kapatir yakinda cünkü kalite almanlarda....
  • zaten 6 aydır çıkışlar ve personel değişimleri vardı. personelin bir kısmı çıktı bir kısmı istanbula gelecek. Kabul etmeyenler maalesef başka bir şirket bulmak zorunda. insanlara ciddi anlamda yazık oldu. allah yardımcıları olsun. güle güle izair.
  • Vakti zamanında LTU ile Türkiye'de iyi bir ivme yakalanmıştı satışlar konusunda. Hatta Türkiye'te BSP'ye de üye olunarak, İstanbul AHL ye ofis açılarak ciddi bir çıkış yakalanmıştı. Air Berlin LTU'yu satın aldıktan sonra ise "Türkiye benim için charter pazar,satışın önemi yok" diyerek onca emeğin üzerine çizgi çekmiş,ilk iş olarak istanbul ofisi kapatmıştı. O zamanlar bu pazarın böyle terkedilemeyecek kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve daha da gelişeceğini savunup LTU'nun türkiye politikasının devam ettirilmesini savunmuştum. Aktarmalı Uzak doğu ve Amerika uçuşları saatler açısından pek uygun değildi. Gecelik konaklamayı gerektiriyordu. Bu düzenlenirse başaının geleceğini düşünüyorum.
  • Bırakalım isterseniz yazarlarımız bu konuları yornlarınlar biraz da.. Onlar bu işleri takip ediyorlar sonuuçta..
  • adam bunu yaparak haftanın yedi günü amerika ya direkt uçacak.bazıları hala uyusun.
  • Eski bir İzair çalışanı olarak söylüyorum, İzair'in başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir, Allah sabır versin bütün İzair çalışanlarına..
  • adam bunu yaparak haftanın yedi günü amerika ya direkt uçacak.bazıları hala uyusun.
Almanya’nın ikinci büyük havayolu şirketi Air Berlin’in CEO’su Hunold başarısızlığı sonucu değişeli daha 2 hafta olmamışken, Air Berlin’den gelen yeni haber herkesi şaşırttı.

Air Berlin’in en büyük hissedarlarından (Yüzde 16,5) Pegasus Havayolları Başkanı Ali Sabancı ve Air Berlin şirketi ortak olarak Air Berlin Turkey şirketini kuruyor. Yeni şirket bu kış faaliyete geçecek.

Air Berlin Turkey başlangıçta iki uçakla Kasım ayında start alacak ve yaz 2012’de 4 uçak daha devreye girecek.

Henüz Air Berlin veya Pegasus tarafından resmen doğrulanmış olmasa da, yeni şirketin yasal mevzuat gereği, çoğunluk hissesi Pegasus havayollarının elinde bulunması bekleniyor.

Yeni şirket, işlemlerin daha hızlı tamamlanabilmesi için, 2005 yılında kurulan ve Pegasus bünyesinde bulunan İz Air havayolu şirketinin ismi değiştirilerek- mevzuatı ve ruhsatları üzerinde kurulacak.

Uçakların iç ve dış dizaynı, kabin içi ürünleri ve personelin üniformaları, Air Berlin ve Pegasus’tan çok farklı olacak ve ‘Air Berlin Turkey’ dışında hiçbir şey Air Berlin’i hatırlatmayacak.


İZ-AIR, AIR BERLIN TURKEY Mİ OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
kaptanım germanwings nasıl zarar etmiyor. Bu firma A319 kullanıyor. Demekki birşeylerde yanlışlık var. Konjünktürel dalgalanmanın 6 sene sürmesi mümkün değil. O zaman buna konjünktür değil kader demek lazım. firmanın iptalleri, yersiz yerlere sefer açması, yolcu şikayetleri dikkate alındımı hiç. 3-4 biletim çağrı merkeziniz tarafından aranıp değişiklik yada iadesi teklif edildi. Öngörümleme yapmanız tabikide sizin göreviniz değil. bu baştaki yönetimin görevidir. fakat şunu düşünmek lazım. eğer olmuyorsa denemeye devam edip zararmı etmeli yoksa zararın neresinden dönsek karmı demeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hemen yöneticilere çamur atmasana kardeşim.Bu bir konjünktür meselesi.En kıral CEO bile belirli durumlarda bişe yapamaz. İzair herşeyden bağımsız bir şirket değilki. Pegasus un arka bahçesi. Pahalı uçakların kira mecburiyeti bu sene ancak bitiyor.Baştan stratejik hata yapılmış. Taktik de başarılı olsan bile yurumez.Biraz insaf edelim ben yönetici değilim bu arada.Sadece bir izair kaptanıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başarısız yönetim, acemi müdürler, başarısız izair, olacağı buydu zaten, personele yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olay bu,pegasus Air Berline egtim almak icin kabin gönderdi ve dogrusu antalyada sky gibbi sirketler kapatir yakinda cünkü kalite almanlarda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten 6 aydır çıkışlar ve personel değişimleri vardı. personelin bir kısmı çıktı bir kısmı istanbula gelecek. Kabul etmeyenler maalesef başka bir şirket bulmak zorunda. insanlara ciddi anlamda yazık oldu. allah yardımcıları olsun. güle güle izair.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vakti zamanında LTU ile Türkiye'de iyi bir ivme yakalanmıştı satışlar konusunda. Hatta Türkiye'te BSP'ye de üye olunarak, İstanbul AHL ye ofis açılarak ciddi bir çıkış yakalanmıştı. Air Berlin LTU'yu satın aldıktan sonra ise "Türkiye benim için charter pazar,satışın önemi yok" diyerek onca emeğin üzerine çizgi çekmiş,ilk iş olarak istanbul ofisi kapatmıştı. O zamanlar bu pazarın böyle terkedilemeyecek kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve daha da gelişeceğini savunup LTU'nun türkiye politikasının devam ettirilmesini savunmuştum. Aktarmalı Uzak doğu ve Amerika uçuşları saatler açısından pek uygun değildi. Gecelik konaklamayı gerektiriyordu. Bu düzenlenirse başaının geleceğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırakalım isterseniz yazarlarımız bu konuları yornlarınlar biraz da.. Onlar bu işleri takip ediyorlar sonuuçta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam bunu yaparak haftanın yedi günü amerika ya direkt uçacak.bazıları hala uyusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski bir İzair çalışanı olarak söylüyorum, İzair'in başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir, Allah sabır versin bütün İzair çalışanlarına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam bunu yaparak haftanın yedi günü amerika ya direkt uçacak.bazıları hala uyusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000