04 Nisan 2015, Cumartesi 10:46:09

İŞTE PEGASUS'UN YENİ ROTALARI

Uçuş ağına sürekli olarak yeni hatlar ekleyen Pegasus Hava Yolları, Lyon ve Milan-Malpensa hatlarına 29 Mart’ta uçmaya başladı.
  • Ekip alsın biraz. Shgm e yaptıgı baskılar sonucu günde 14 saat uçan ekiplerinin çalıştırdıgı uçaklara don seferler binmek ne kadar güvenli??
  • Kastamonu da açılsın artık satışa ama...
  • Pegasus yerine olsam Zonguldak seferlerini dahil ederim, kısa zamanda THY bu destinasiyona uçabilir. Dusseldorf-Zonguldak,Köln-Zonguldak.
  • Iki ilave; Kiev, Sevilla seferi olabilir. Kiev için THY tekel şuan. Minsk, St. Petersburg zaten Söyledim.
  • Rotterdam cografi konum olarak Amsterdam, Den Haag, Utrecht ve Belcika/Antwerp,Bruksel sehirlerinn tam ortasinda ve Turk nufus yogunlugunun cok oldugu bir sehir. Pegasusùn yerinde olsam gerekirse amsterdam veya Bruksel seferlerinden azaltmaya ble gider, ne olursa olsun Rotterdama sefer acardim. Ulasimi kolay, sakin,ucuz, tam Pegasusa gore...
  • Pardon Bergamo'ya uçuyormuş. O zaman anlaşıldı :)
  • Pgs zaten Linate'ye uçmuyor mu? Linate şehrin içinde, Malpensa 70-80 km mesafede. Thy oraya saw dahil 5 frekans uçuyor zaten. Malpensa tercihini anlamlandıramadım
  • Çin seferlerini düşünse ve Urumçiyi dâhil etse diyoruz,herkese selamlar
  • Paris-istanbul thy île ayni fiyatlarda bide low-cost olacaklar Lyon hattini acar ama fazla talep goremez
  • ŞIRNAK HAVALIMANINA BEKLIYORUZ.

Uçuş ağına sürekli olarak yeni hatlar ekleyen Pegasus Hava Yolları, Lyon ve Milan-Malpensa hatlarına 29 Mart’ta uçmaya başladı.

Eklenen yeni noktalarla birlikte Pegasus’un uçuş ağı; yurt içinde 30, yurt dışında 59 olmak üzere 37 ülkede toplam 89 noktaya ulaştı.

Pegasus, Lyon’u 35 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, Fransa’da 5 yıldır tarifeli seferler düzenlediği Paris, St. Etienne ve Marsilya hatlarının ardından, 29 Mart 2015 tarihinde Lyon’a seferlerini başlattı.

Pegasus, misafirlerini Lyon’a yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Elazığ, Erzincan, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Şanlıurfa, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas ve Trabzon olmak üzere 20 noktadan; yurt dışında ise Bahreyn, Beyrut, Bişkek, Doha, Dubai, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Hurgada, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Mineralnye Vody, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis olmak üzere 15 noktadan; toplamda 35 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri 65,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Lyon’a Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 10.30’da, Lyon’dan saat 13.50’de karşılıklı seferlerle uçabilir.

Mayıs ayında başlayacağı Nice seferleri ile Pegasus’un Fransa’da uçtuğu noktaların sayısı beşe yükselecek.

İtalya’da 4. uçuş noktası: Milan-Malpensa

Pegasus Hava Yolları, Roma, Bologna ve Milan-Bergamo’dan sonra 29 Mart 2015 tarihinde Milan-Malpensa seferlerini başlatarak İtalya’da uçuş gerçekleştirdiği noktaların sayısını 4’e çıkardı. 

Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Milan-Malpensa’ya Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuyor. Pegasus’un Milan-Malpensa’ya seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 15.25’te; Milan-Malpensa’dan ise 18.30’da gerçekleşiyor.

Pegasus, Milan-Malpesa’yı yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Merzifon/Amasya, Muş, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van olmak üzere 28 noktaya; yurt dışında ise Hurgada, Kuzey Kıbrıs, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Mineralnye Vody, Şarm El-Şeyh, Tel Aviv ve Tiflis olmak üzere 9 noktaya; toplamda 37 noktaya bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri, www.flypgs.com üzerinden biletlerini alabilir ve Pegasus Hava Yolları’nın yeni uygulaması DealBroker ile kendilerine özel olarak gönderilen etkinlik önerilerini inceleyebilir ve seyahatlerini farklılaştırabilirler.

İŞTE PEGASUS'UN YENİ ROTALARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ekip alsın biraz. Shgm e yaptıgı baskılar sonucu günde 14 saat uçan ekiplerinin çalıştırdıgı uçaklara don seferler binmek ne kadar güvenli??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW-KFS-SAW ~ 9 yıl önce
Kastamonu da açılsın artık satışa ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus yerine olsam Zonguldak seferlerini dahil ederim, kısa zamanda THY bu destinasiyona uçabilir. Dusseldorf-Zonguldak,Köln-Zonguldak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iki ilave; Kiev, Sevilla seferi olabilir. Kiev için THY tekel şuan. Minsk, St. Petersburg zaten Söyledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
moris ~ 8 yıl önce
minsk güzel potansiyel var niçin uçmuyor thy çok pahalı
Rotterdamli ~ 9 yıl önce
Rotterdam cografi konum olarak Amsterdam, Den Haag, Utrecht ve Belcika/Antwerp,Bruksel sehirlerinn tam ortasinda ve Turk nufus yogunlugunun cok oldugu bir sehir. Pegasusùn yerinde olsam gerekirse amsterdam veya Bruksel seferlerinden azaltmaya ble gider, ne olursa olsun Rotterdama sefer acardim. Ulasimi kolay, sakin,ucuz, tam Pegasusa gore...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pardon Bergamo'ya uçuyormuş. O zaman anlaşıldı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pgs zaten Linate'ye uçmuyor mu? Linate şehrin içinde, Malpensa 70-80 km mesafede. Thy oraya saw dahil 5 frekans uçuyor zaten. Malpensa tercihini anlamlandıramadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uygurturku ~ 9 yıl önce
Çin seferlerini düşünse ve Urumçiyi dâhil etse diyoruz,herkese selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Paris-istanbul thy île ayni fiyatlarda bide low-cost olacaklar Lyon hattini acar ama fazla talep goremez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
bilet fiyatının doluluk oranıyla doğru orantılı olduğunu anlayamayacak bir canlı birde tutmuş yorum yazıyor.
:) ~ 9 yıl önce
lost cost değil low cost dostum :) bütün biletler 49 TL olsa, 189 kişilik uçak dolu olmasına rağmen bile toplam kazanç sadece yakıta yetmez. tutki bunun yanında bir çok maliyet var. tutki maliyetin üstüne kar olacak daha... dalgalı fiyat politikasını bir araştır derim...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ŞIRNAK HAVALIMANINA BEKLIYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiçmi ~ 9 yıl önce
hiç gerek yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000