30 Mayıs 2013, Perşembe 08:33:24

İŞADAMLARININ LOBİSİ BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ

Uçak biletlerinin pahalı olmasından yakınan işadamları İstanbul’a uçuş fiyatının 79 TL'den 39 TL’ye çekilmesini sağladı.
  • Evet Ankaraya atilan kazik vatandasa 3. sinif davranmaktir ve bunu THY cok guzel yapiyor.
  • Ben Anadolujetin fiyatina degil dusen kalite, hizmet, sunum ve yapilan uygulamaya karsiyim. Ankara'da THY tesoranlastiktan sonra cok degisim oldu.Seni Ankara'ya beklerim.Gel ve lutfen yerinde gor. Sunexpressin yarattigi olumsuzluga sende hak vericeksin.
  • ATO ya uye bir is adami olarak Ankarada daha cok Pegasus ucaklarini ve seferlerini gormek istiyoruz. Ben ve cevrem THY nin Ankaramiza attigi kazikdan ve layik gordugu uygulamadan dolayi Anadolujeti kullanmiyoruz.
  • pegasus türkiye icin büyük şantır iyikivarsın yolun acık olsun
  • Bunlar nasıl iş adamı ? 79 liraya pahali diyor. Benim gözümde iş adamı business'e parayı basıp görmemiş gibi davranmayandır.
  • Pegasus çok kurumsal ve saygın bir şirkettir. Gelecekte çok büyük bir hava yolu şirketi olacaktır. Söz sahibi olan şirketlerden birisi olacaktır. Siz başvurunuzu THY deneseydiniz emin olun THY asla sizi sallamazdı!
  • Uçak için 79 tl. pahalı diyen merkepe binsin arkadaş!

Çok sayıda sivil toplum örgütünü çatısı altında toplayan Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu’nun, Denizli-İstanbul uçak seferlerinde pahalı uçtuklarını belirtip, bir süre önce başlattığı çalışma olumlu sonuç verdi. Daha önce 79 TL’den başlayan bilet fiyatları 39 TL’ye çekildi.

Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu’nun Mayıs toplantısında, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli’yi mağdur eden 5084 sayılı Teşvik Yasası’nın illere göre değil, bölgesel ve sektörel olması için lobilerinin bundan sonra daha etkili çalışacağını kaydetti. Özer, “Bu yasa haksız rekabete neden oluyor. Uşak ve Afyonkarahisar’da teşvik uygulanırken Denizli’de uygulanmaması, sanayicilerimizin rekabet gücünü azaltıyor. İl sınırına 20 dakikalık mesafede olan Dazkırı teşvikten yararlanıyor, Denizlili mermerci teşvik alamıyor. Yıllarca yasanın yanlış uygulandığını dile getirdik, ama değişen bir şey yok. Bu yasa, bu haliyle Hakkari, Şırnak gibi iller için uygulanmalıdır. Çünkü, oraların desteğe ihtiyacı var. 5084 sayılı teşvik yasasının değişmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Necdet Özer, “Pegasus firması ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi. Denizli çok pahalı uçuyordu. Pegasus, Denizli-İstanbul, İstanbul-Denizli seferlerini 39 TL’den başlayan fiyatlarla yapıyor. Sefer sayısı da artırıldı, haftanın 7 günü Denizli-İstanbul seferi gerçekleştiriliyor. Üstelik fiyatlar da indi” dedi.

İŞADAMLARININ LOBİSİ BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Sunexpress ~ 11 yıl önce
Evet Ankaraya atilan kazik vatandasa 3. sinif davranmaktir ve bunu THY cok guzel yapiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu rumuzlu. ~ 11 yıl önce
Ben Anadolujetin fiyatina degil dusen kalite, hizmet, sunum ve yapilan uygulamaya karsiyim. Ankara'da THY tesoranlastiktan sonra cok degisim oldu.Seni Ankara'ya beklerim.Gel ve lutfen yerinde gor. Sunexpressin yarattigi olumsuzluga sende hak vericeksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaranin Gelecegi ~ 11 yıl önce
ATO ya uye bir is adami olarak Ankarada daha cok Pegasus ucaklarini ve seferlerini gormek istiyoruz. Ben ve cevrem THY nin Ankaramiza attigi kazikdan ve layik gordugu uygulamadan dolayi Anadolujeti kullanmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Ato ya üyeyim diyip hava atıyorsun sonrada Thy nin bilet fiyatını beğenmeyip kazık atıyor diyorsun.Bari siz demeyin bunu.Milyarlar kazanıp 39 tl ye bilet aramakla zengin olunuyormuş.
406 ~ 11 yıl önce
pegasus türkiye icin büyük şantır iyikivarsın yolun acık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İs adamı ~ 11 yıl önce
Bunlar nasıl iş adamı ? 79 liraya pahali diyor. Benim gözümde iş adamı business'e parayı basıp görmemiş gibi davranmayandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 11 yıl önce
Pegasus çok kurumsal ve saygın bir şirkettir. Gelecekte çok büyük bir hava yolu şirketi olacaktır. Söz sahibi olan şirketlerden birisi olacaktır. Siz başvurunuzu THY deneseydiniz emin olun THY asla sizi sallamazdı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Uçak için 79 tl. pahalı diyen merkepe binsin arkadaş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000