12 Ekim 2021, Salı 15:00:56

Gülüz Öztürk Yılın Lideri seçildi

Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Sales Network Summit'te bu yıl ilk kez organize edilen Leadership in Sales Awards 2021 (LiSA) kapsamında Turizm, Ulaştırma, Ağırlama kategorisinde 'Yılın Lideri' seçildi.
  • Nane den farksiz buda arkadaslar bilginize, simdi Nane gidiyor bu geliyor ama biz yine gariban yine gariban
  • ne yorum yazayım bilemedim :)
  • Tebrik ederim.Çok yerinde bir tercih olmuş.
  • Başarılarınızın devamını dilerim. Genel müdürlüğe çok zamandır yakışıyorsunuz.. Tamamına erdirir inşallah..
  • Hayret, bence bu ödül bizim Ilkere girmeliydi..... Kendi siyasi kariyeri icin 60/70 bin kisiyi magdur birakip Erdoganin gözüne girmek cabasinda !!! Insallah Cumhur baskani bir gün senin gercek yüzünü görecektir!
  • Niyeyse nane ve bu bayana karşı kanım ısınmadı bir türlü...
  • Yolun açık olsun Pegasus…
  • KUTLUYORUZ GÜLİZ HN.
  • Bence kadın olması ne kadar doğru hep sorarım. Özel bir havayolunda çalışıyorum genelde IK olarak seçimlerimiz erkek üzerine.

Sales Network Topluluğu tarafından düzenlenen Sales Network Summit'te, Leadership in Sales Awards 2021 (LiSA) kapsamında Turizm, Ulaştırma, Ağırlama kategorisinde Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, 'Yılın Lideri' seçildi.

Verilen bilgiye göre, 30 yılı aşkın iş hayatını havacılık sektörünün farklı alanlarında tecrübelerle taçlandıran Güliz Öztürk, havacılık sektöründeki geniş perspektifli tecrübesi, havayolu şirketinin misafir deneyimi ve dijitalleşme öncelikleri çerçevesinde aldığı aktif rol ve şirketin pandemi döneminde belirsizliği, değişimi ve sürecin iletişimini yönetme başarısı sebebiyle bu ödüle layık görüldü. Bu yıl ilk kez organize edilen ve 12 ayrı kategoride yılın liderlerinin açıklandığı LiSA 2021 ödüllerinin kazananları, halk oylamasıyla seçilen kısa listedeki adayların seçkin bir jüri tarafından değerlendirmesi sonucu belirlendi.

Yapılan bilgilendirme, "Sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen ve bu sene 5'incisi düzenlenen Sales Network Summit, her yıl Sales Network Topluluğu tarafından organize ediliyor. Her sektörden üyeleriyle satış dünyasına özel olarak oluşturulmuş networking, etkinlik ve içerik sunan tek topluluk olan Sales Network; satış mesleğinin gençlerin ve kadınların kariyer tercihinde öncelikli bir konuma gelmesi misyonuyla çalışıyor. BM Sürdürülebilir Kalkınma Maddeleri'nden Amaçlar için Ortaklıklar, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve İklim Eylemi başlıkları çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren topluluğun ekosisteminde; satış fonksiyonu bulunan, kendi satış kanalları olan ve satış dünyasına ürün ya da hizmet sunan saygın ve güçlü şirketler yer alıyor" denildi.

Gülüz Öztürk Yılın Lideri seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

OPS ~ 2 yıl önce
Nane den farksiz buda arkadaslar bilginize, simdi Nane gidiyor bu geliyor ama biz yine gariban yine gariban

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reyizzbifoto ~ 2 yıl önce
ne yorum yazayım bilemedim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NG ~ 2 yıl önce
Tebrik ederim.Çok yerinde bir tercih olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeruzmanı ~ 2 yıl önce
çok yerinde
Include ~ 2 yıl önce
Başarılarınızın devamını dilerim. Genel müdürlüğe çok zamandır yakışıyorsunuz.. Tamamına erdirir inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 2 yıl önce
Hayret, bence bu ödül bizim Ilkere girmeliydi..... Kendi siyasi kariyeri icin 60/70 bin kisiyi magdur birakip Erdoganin gözüne girmek cabasinda !!! Insallah Cumhur baskani bir gün senin gercek yüzünü görecektir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 2 yıl önce
Niyeyse nane ve bu bayana karşı kanım ısınmadı bir türlü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyceli ~ 2 yıl önce
Yolun açık olsun Pegasus…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER ~ 2 yıl önce
KUTLUYORUZ GÜLİZ HN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 2 yıl önce
Bence kadın olması ne kadar doğru hep sorarım. Özel bir havayolunda çalışıyorum genelde IK olarak seçimlerimiz erkek üzerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000