07 Ağustos 2009, Cuma 08:07:49

Genç kıza Kıbrıs yerine Trabzon piyangosu!

Kingston Üniversitesi illüstrasyon bölümü öğrencisi Kıbrıslı Türk Tuğba Kop, Kuzey Kıbrıs Ercan Havaalanı’na gitmek üzere online bilet aldı fakat kendisinden kaynaklanmayan bir hata yüzünden Trabzon’a uçuyordu...
  • "mağlesef" yazmış... bırak ingilizceyi türkçe bile bilmiyorsun be adam (veya madam).. you are just a waste of space.. hadi sana akşam akşam bu kadar yeter.
  • sen başkalarına hayır yapıcağına bi zahmet beyninin çalışmayan kısmını çalıştırmayı öğren...ben ingilizceyi öyle yada böyle öğrenirim zaten...artık nerden biliyosan ingilizceye hakimiyetimin olmadığını????nese beyninin bu kadar ufak kısmını kullananlara laf anlatmaya benim tahamül sınırlarım yetmez ayrıca bunun için harcıycak vaktimde yok mağlesef...yoksa memnuniyetle beyin kapasiteni geliştirmende yardımcı olmak isterdim....espirici....
  • espri olsun diye yazdım ben onu, ama senin gibi sazanların bu kadar fazla olduğunu nereden bileyim? ayrıca sözkonusu olan kızcağızın hatası call-center (in UK: call-centre)'a fatura edilmiş, mümkünse burada yazılanları alkollü olmadığın bir zamanda okursan daha iyi yorumlar yapabilirsin... bu arada sana hayrına ingilizce dersi verebilirim, maksat bir cahile daha yabancı dil öğretelim de böyle sazan gibi atlamasın bir daha.
  • Aman haaaaaa... sakın ha pgs yi erzurumda görmek bile istemiyorum insanların kafası karışıyor pgs de bilet alıp olmadık işler başına geliyor böylesi iyiiiiiiiiiiiiii
  • Benim erzurum ankara biletimi uçuş kaldırıldı diye iade ettiler daha sonra aynı gün uçuş gerçekleşti ve promasyonlu aldıgı biletimi başkalarına yüksek fiyatta sattılar. Pegasusdan beklenir. Maduriyetimin giderilmesini istediğimde ise yok bilet numaranızı yok rezervasyon numarasını gönderin falan
  • çok güldüm ya..... arkadaş öyle uzaktan ahkam kesme CALL-CENTER in işi bu yolcuyu yönlendirmek herkes cebinde Lap-Top la gezmiyor...sen önce Call-Center den bahsetmeden önce nasıl yazildiğina baksaydın bi zahmet...kaldıki kimseyi aptallıkla suçlama kendi hatalarını düzeltmeden önce ve cehaletini bunca insana sergilemeden önce...okumanda yazman kadar kıt anlaşılan, anlamadığın olay ;suçlanan Sabancı , Call-Agent değil...Zavallı...
  • arkadaşa katılıyorum, kol sentırlardan bilet almak çok mantıksız, adamların ve madamların zaten başı binbir soru ile dertte, bi de abuk subuk bilet soruları soruyorlar telefonda.. git internetten kendin al be.. ama yemez tabi, suçu atacak biri olması lazım mutlaka, o da kol sentırdaki zavallı eleman di mi? cahil millet ne olacak..
  • Gine yakınıyorlar. Eğer Pegasus denildiği kadar kötü ise UÇMAYIN pegasus ile. Sayın Sabancı'nın kulakları o zaman duyar bütün yakınmaları. Yakınma, UÇMA PEGASUS ile.
  • arkadasim yaniliyorsun trabzon tzx de ofiste calışan arkadaşı görmelisin gayet rahat bir kere trabzonda işim olduğu icin yolcu olarak pgs den bilet almıştım uaçğım 21 50 deydi ve akşam üstü 6 uçağıyla değiştirmek istedim telefon görüşmesini bırakmadan fark 130 lira dedi ve konuşmasına devam etti onada bi cin ali korkusu sarsa mı ki.)
  • pegasus personeli resmen yanlis yaparda isten atilirim, gözümün yasina dahi bakmazlar korkusu ile calismaktan, normal islerini yapamaz haldeler. Her personelde bir Ali Sabanci korkusu var , inan mayan calisanlarin yüzüne dikkatli bak sin .

22 yaşındaki genç Tuğba yeğeninin düğününe gitmek üzere 10 Haziran gününe Kıbrıs Ercan Havaalanı’na gitmek üzere internet üzerinden online olarak bilet ayırdı  Uçuş günü gelip çattığında Stansted havaalanında uçuş öncesi yapılan checkin kontrolünde kendisine aktarmanın Kıbrıs Ercan değil Trabzon olduğu söylenince şoke oldu. Türk şirketi Pegasus tarafından yapılan yanlışlık yüzünden check in sırasında büyük sıkıntılar çeken Tuğba, yeniden bilet almak için zorlandı.

Şaşkınlık ve hayal kırıklığı içinde ikinci biletine 247 pound daha ödemek zorunda bırakılan Tuğba, cebindeki tüm parasını verdiğini belirtti ve ekledi “Ben öğrenciyim, param çok kısıtlı ama yeğenimin düğününe gitmek zorundaydım o yüzden ikinci bileti ödedim.” Moralinin sıfıra düştüğünü ve Kıbrıs’a gittiğinde mecburiyetten akrabalarından borç para aldığını söyleyen Tuğba, “İlk defa yalnız gidiyordum. Çok stresli anlar yaşadım. Yani param olmasaydı yada yetmeseydi nolacaktı diye düşünüyorum. Bir ara sanki birdaha yalnız seyahat edemem gibi geldi” dedi.

Nerdeyse 500 pound gibi önemli bir miktara Kıbrısa gittiğini söyleyen Tuğba, dört yıl gibi uzun bir süredir ucuz diye ailesiyle hep Pegasus ile seyahat ettiklerini ve böyle bir durum ile karşılaşmadıklarını söyledi. Suçlu olduklarını kabul eden havaalanı şirketi yetkilileri, geriye dönük olarak 119 pound para ödedi. Geriye kalan miktarı da ödeyeceklerini söyleyen yetkililer, Tuğba ve ailesi tarafından defalarca telefon açılmasına rağmen halen daha ödemedikleri belirtildi.

Pegasus Havayolları Misafir İlişkileri yetkilisinin yaptığı açıklamada Tuğba Kop’un Çağrı Merkezi Yetkilisinin hatası sebebiyle bir ücret iadesi alması gerektiği tespit edildiğini belirtti. Bu nedenle yaşamış olduğu bu olumsuzluk için çok üzgün olduklarını ve bu  iadenin en kısa sürede gerçekleşeceğini söylediler. Büyük çaba ve özveri ile çalışılan havacılık sektöründe, misafirlerinin olumlu görüşlerini ve takdirlerini kazanmak, tüm Pegasus ailesi için büyük önem arz etmekte olduğunu da ayrıca vurguladı.

Londra Gazetesi

Genç kıza Kıbrıs yerine Trabzon piyangosu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 15 yıl önce
"mağlesef" yazmış... bırak ingilizceyi türkçe bile bilmiyorsun be adam (veya madam).. you are just a waste of space.. hadi sana akşam akşam bu kadar yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen başkalarına hayır yapıcağına bi zahmet beyninin çalışmayan kısmını çalıştırmayı öğren...ben ingilizceyi öyle yada böyle öğrenirim zaten...artık nerden biliyosan ingilizceye hakimiyetimin olmadığını????nese beyninin bu kadar ufak kısmını kullananlara laf anlatmaya benim tahamül sınırlarım yetmez ayrıca bunun için harcıycak vaktimde yok mağlesef...yoksa memnuniyetle beyin kapasiteni geliştirmende yardımcı olmak isterdim....espirici....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
espri olsun diye yazdım ben onu, ama senin gibi sazanların bu kadar fazla olduğunu nereden bileyim? ayrıca sözkonusu olan kızcağızın hatası call-center (in UK: call-centre)'a fatura edilmiş, mümkünse burada yazılanları alkollü olmadığın bir zamanda okursan daha iyi yorumlar yapabilirsin... bu arada sana hayrına ingilizce dersi verebilirim, maksat bir cahile daha yabancı dil öğretelim de böyle sazan gibi atlamasın bir daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aman haaaaaa... sakın ha pgs yi erzurumda görmek bile istemiyorum insanların kafası karışıyor pgs de bilet alıp olmadık işler başına geliyor böylesi iyiiiiiiiiiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim erzurum ankara biletimi uçuş kaldırıldı diye iade ettiler daha sonra aynı gün uçuş gerçekleşti ve promasyonlu aldıgı biletimi başkalarına yüksek fiyatta sattılar. Pegasusdan beklenir. Maduriyetimin giderilmesini istediğimde ise yok bilet numaranızı yok rezervasyon numarasını gönderin falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok güldüm ya..... arkadaş öyle uzaktan ahkam kesme CALL-CENTER in işi bu yolcuyu yönlendirmek herkes cebinde Lap-Top la gezmiyor...sen önce Call-Center den bahsetmeden önce nasıl yazildiğina baksaydın bi zahmet...kaldıki kimseyi aptallıkla suçlama kendi hatalarını düzeltmeden önce ve cehaletini bunca insana sergilemeden önce...okumanda yazman kadar kıt anlaşılan, anlamadığın olay ;suçlanan Sabancı , Call-Agent değil...Zavallı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşa katılıyorum, kol sentırlardan bilet almak çok mantıksız, adamların ve madamların zaten başı binbir soru ile dertte, bi de abuk subuk bilet soruları soruyorlar telefonda.. git internetten kendin al be.. ama yemez tabi, suçu atacak biri olması lazım mutlaka, o da kol sentırdaki zavallı eleman di mi? cahil millet ne olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gine yakınıyorlar. Eğer Pegasus denildiği kadar kötü ise UÇMAYIN pegasus ile. Sayın Sabancı'nın kulakları o zaman duyar bütün yakınmaları. Yakınma, UÇMA PEGASUS ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadasim yaniliyorsun trabzon tzx de ofiste calışan arkadaşı görmelisin gayet rahat bir kere trabzonda işim olduğu icin yolcu olarak pgs den bilet almıştım uaçğım 21 50 deydi ve akşam üstü 6 uçağıyla değiştirmek istedim telefon görüşmesini bırakmadan fark 130 lira dedi ve konuşmasına devam etti onada bi cin ali korkusu sarsa mı ki.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus personeli resmen yanlis yaparda isten atilirim, gözümün yasina dahi bakmazlar korkusu ile calismaktan, normal islerini yapamaz haldeler. Her personelde bir Ali Sabanci korkusu var , inan mayan calisanlarin yüzüne dikkatli bak sin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000