01 Mart 2010, Pazartesi 13:20:49

FORM 4'Ü İPTAL EDİLEN ERCİHAN BAYIR AIRPORT TV'DE

Pegasus Havayolları’na kesilen astronomik para cezası ile birlikte form 4’ü iptal edilen şirketin Teknik Başkanı Ercihan Bayır bugün Airport TV’de Kara Kutu Programı’na konuk oluyor.
  • Pegasus'ta gerçek teknik başkan kim? Tokmak başkasının elinde iken davulu tutmaya Ercihan Bey razı oldu mu olmadı? Göreve gelirken kendisinden bunu istediler mi? Kimsenin kabul etmediği bu durumu o kabul etti mi? Bunları açıklasın herkes de öğrensin, iyi olur.
  • Dogrulukla insanların ekmeğiyle oynayıp durustlukle yerine kendi pinpon adamlarını işe almıstır. Gun oldu devran dondu. Onu ovenlerin kim olduğuda belli. Teknik hayat düşündüğünüz kadar basit değil ve her zaman yalakalık kurtarmıyor. Beğenmediğiniz SHGM kararına pegasus tekniğin içinde sevinenlerin sayısı üzülenlerden fazladır.
  • Sabiha GÖkçen Teknik ekibini kuranları değiştirenler zaman içinde görüyorlar ne kadar yanlış yaptıklarını. Tek dileğimiz büyük kaza olmaması.
  • Sizin çok değerli bir kişi olduğunuzu çeşitli vesilelerle biliyorum.Tabi ki kendinizi, yaptığınız işi, uyduğunuz standartları vb gereken her türlü konuyu dilediğiniz gibi ifade edin. Ama lütfen Pegasus'u SADECE HAK ETTİĞİ kadar savunun. Biraz cesaret gösterip sizi bu noktaya getiren Şirketiçi negatif süreçleri de dile getirin ki TÜRK SİVİL HAVACILIĞININ MEVCUT DURUMUNA VE GELECEĞİNE KATKINIZ OLSUN.Bilmem anlatabildim mi?
  • SHGM,form 4 iptal etse ne olur.M.E.BAYIR'ı tanısanız çok iyi dediğimizi anlarsınız.Hayat felsefesi DÜRÜSTLÜK ve sadece ama sadece DOĞRULUK üzerine kuruludur. Biz öğrencilerine hep, yastığınıza başınızı koyduğunuzda sorumluluğunu taşıdığımız insanların güven içinde uçtuğunu bilerek rahat uyuyacaksınız,aksi düşünülemez der. Kendini düşünmez,önce karşısındakini düşünür.Doğru ve dürüst olan herkesin yanındadır.
  • Türkiye cumhuriyetinin en iy kalite güvence elemanıdır. Deneyimlidir. SHGN tarafından da çok sevilen birisidir. Kendisine haksızlık edildiği kanaatindeyim.
  • SİVİL HAVACİLİGİ KUTLUYORUM.. YAPTİĞİ YAPTİRİMLARDAN DOLAYİ... SN.ERCİHAN BAYİR İYİ TANİRİM AMA ONU YAKAN TEKNİK DEPERTMANNDİR... Bİ ULS ÇALİSANİ OLARAK ULS DE BİR EL ATSALAR İYİ OLUR. ULS DE OLMAYACAK SEYLER OLUYOR.. A.DEMİR CEM AKİN... BU ŞİRKET SİZEDE KALMAZ... AMA KİMSENİN HAYATİYLA OYNAMAYİN..

Geçen haftaya damgasını vuran ve Pegasus Havayolları teknik başkanının görevden alınmasıyla ilgili süreç bu akşam Airport TV’de masaya yatırılıyor. Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan’ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu Programı’na katılacak olan Pegasus Havayolları eski Teknik Başkanı Ercihan Bayır, tüm sorulara cevap vermek üzere Airport TV’de canlı yayına çıkacak..

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yazmış olduğu cezaya giden süreci anlatacak olan Ercihan Bayır, hangi belgelerle kendisini ve şirketini savunacak? Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü denetçileri neden bu cezayı yazdı? Pegasus Havayolları cezaya giden süreci iyi yönetemedi mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Airport TV’de Kara Kutu Programı’nda cevap bulacak.

Airport TV, Türksat uydusundan, D-Smart 70’nci kanal ve www.airporttv.tv üzerinden izlenebiliyor.

Gündem yaratacak olan Kara Kutu Programı’nı kaçırmayın…

FORM 4'Ü İPTAL EDİLEN ERCİHAN BAYIR AIRPORT TV'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus'ta gerçek teknik başkan kim? Tokmak başkasının elinde iken davulu tutmaya Ercihan Bey razı oldu mu olmadı? Göreve gelirken kendisinden bunu istediler mi? Kimsenin kabul etmediği bu durumu o kabul etti mi? Bunları açıklasın herkes de öğrensin, iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dogrulukla insanların ekmeğiyle oynayıp durustlukle yerine kendi pinpon adamlarını işe almıstır. Gun oldu devran dondu. Onu ovenlerin kim olduğuda belli. Teknik hayat düşündüğünüz kadar basit değil ve her zaman yalakalık kurtarmıyor. Beğenmediğiniz SHGM kararına pegasus tekniğin içinde sevinenlerin sayısı üzülenlerden fazladır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha GÖkçen Teknik ekibini kuranları değiştirenler zaman içinde görüyorlar ne kadar yanlış yaptıklarını. Tek dileğimiz büyük kaza olmaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizin çok değerli bir kişi olduğunuzu çeşitli vesilelerle biliyorum.Tabi ki kendinizi, yaptığınız işi, uyduğunuz standartları vb gereken her türlü konuyu dilediğiniz gibi ifade edin. Ama lütfen Pegasus'u SADECE HAK ETTİĞİ kadar savunun. Biraz cesaret gösterip sizi bu noktaya getiren Şirketiçi negatif süreçleri de dile getirin ki TÜRK SİVİL HAVACILIĞININ MEVCUT DURUMUNA VE GELECEĞİNE KATKINIZ OLSUN.Bilmem anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM,form 4 iptal etse ne olur.M.E.BAYIR'ı tanısanız çok iyi dediğimizi anlarsınız.Hayat felsefesi DÜRÜSTLÜK ve sadece ama sadece DOĞRULUK üzerine kuruludur. Biz öğrencilerine hep, yastığınıza başınızı koyduğunuzda sorumluluğunu taşıdığımız insanların güven içinde uçtuğunu bilerek rahat uyuyacaksınız,aksi düşünülemez der. Kendini düşünmez,önce karşısındakini düşünür.Doğru ve dürüst olan herkesin yanındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye cumhuriyetinin en iy kalite güvence elemanıdır. Deneyimlidir. SHGN tarafından da çok sevilen birisidir. Kendisine haksızlık edildiği kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SİVİL HAVACİLİGİ KUTLUYORUM.. YAPTİĞİ YAPTİRİMLARDAN DOLAYİ... SN.ERCİHAN BAYİR İYİ TANİRİM AMA ONU YAKAN TEKNİK DEPERTMANNDİR... Bİ ULS ÇALİSANİ OLARAK ULS DE BİR EL ATSALAR İYİ OLUR. ULS DE OLMAYACAK SEYLER OLUYOR.. A.DEMİR CEM AKİN... BU ŞİRKET SİZEDE KALMAZ... AMA KİMSENİN HAYATİYLA OYNAMAYİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000