06 Şubat 2018, Salı 10:21:34

'Bu uçaktan inmeyeceğiz'

Pegasus Havayolları'nın Suudi Arabistan'dan Batman'a inmesi gereken uçağı sis nedeniyle Elazığ'a zorunlu iniş yapınca bazı yolcular tepki gösterdi.
  • Hep böyle yapıyorlar, hiç yadırgamadık. Kul hakkına hiç önem vermiyorlar. İnsanları ilgisiz bir meydanda bırakmaz olamaz. Hava açınca Batman’a götür.
  • Uçak yolcularınin bilmesi gereken sey , hava şartları nedeniyle uçak baska bir yere inis gerceklestirmis. Bu yolcularin olmemesi icin boyle bir karar alinmis ve kaptanin guvenlik onceligiyle aldigi bu karari hicbir yolcunun sorgulamaya hakki yok. Kaptanin teknik kararini sorgulamak hicbir yolcunun hakki, haddi degildir. Ucaga binen her yolcu havaciligin icinde boyle seylerin olabilecegini bunlarin normal seyler oldugunu kabul ederek ucaga gelmeleri gerekir.kabin ekibi ve kaptanlar olarak yolcularin can guvenligini saglamak karsiliginda yolcularin hakaretlerini duymak zorunda kalmak cok uzucu. Ucak yolcusunun asgari bir sosyal nezakete sahip olmasi gerektigi havaciligin kendine has bir karakteri olmasinin geregidir.
  • Oncelikle uçaklarda bu tarz çekim yapan ve internette paylaşan insanlar insanlar bilsinler ki suç işliyorlar. diğer yolculardan ya da şirket personelinden biri suç duyurusunda bulunabilirler, ozel hayatin dokunulmazlığı basın yayı yoluyla ihlal edilmiş oluyor. Yani hic kimse bir baskasınin goruntusunu izinsiz kaydedip internette yayinlayamaz.
  • Ulan sanki Pegasus biletini adama zorla satmışlar gibi konuşuyor :) Sen bileti Pegasus'tan almakla hata yapmışsın zaten, hepsi senin suçun. Ucuza giderken iyi de beklenen sona ulaşınca mı kötü. Git karayoluyla da aklın başına gelsin :)))
  • ay ne kadar boş konuşuyor inanamıyorum uçuş emniyeti diye birşeyden haberleri yok bunların gerçekten ucağa almamak lazım
  • Kara liste
  • bu tarz insanlarla hiç muhatap olmayacaksın ne dersen alınırlar anlamadığı halde eleştiri yaparlar hostese nasıl bağırıyor gülüyor diye onlar hep güler yüzlü olmak zorunda ne anlar işte ne anlar pilot onların emniyeti için divert eder ama işte pilota saydırırlar yazık...
  • Böyle insanları uçağa almayacaksın bunları layık olduğu yer kağnı arabası vericen öküz arabasını binsin gitsin otobüs bile çok bunlara
  • kaliteleri batsın
  • müşteri ilişkileri kokpiti anonsları herşeyleri bela tercih etmeyin şu şirketi

Pegasus Havayolları'nın Suudi Arabistan'dan Batman'a inmesi gereken uçağı sis nedeniyle Elazığ'a zorunlu iniş yapınca bazı yolcular tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre; Pegasus'un Umre yapan yolcuları taşıyan Batman'a inmesi gereken yolcu uçağı, kentteki yoğun sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle Elazığ'a zorunlu iniş yaptı. Burada yolculara kara yoluyla Batman'e götürüleceği bilgisini veren yetkililere bazı yolcular tepki gösterdi.

Yolculardan bazıları karayolu teklifini kabul ederken, uçağın Batman'a inmesi gerektiğini belirten yolculardan bazıları ise uçaktan inmeyi reddetti. Sosyal medyadan canlı yayın yaparak olaya tepki gösteren yolcular; 'Biz bu uçaktan Batman'a gidene kadar inmeyeceğiz' ifadelerini kullandı. 

Uçağın şu an için Elazığ'daki bekleyişi sürüyor.

(Güncellendi: 10.51) AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Pegasus uçağının Batman'daki hava şartlarının normale dönmesi sonrası Batman için yeniden kalkış yapacağı belirtildi. Uçağın birazdan Batman için kalkış yapması bekleniyor.

 

'Bu uçaktan inmeyeceğiz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (243)

Hep böyle ~ 6 yıl önce
Hep böyle yapıyorlar, hiç yadırgamadık. Kul hakkına hiç önem vermiyorlar. İnsanları ilgisiz bir meydanda bırakmaz olamaz. Hava açınca Batman’a götür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin amiri ~ 6 yıl önce
Uçak yolcularınin bilmesi gereken sey , hava şartları nedeniyle uçak baska bir yere inis gerceklestirmis. Bu yolcularin olmemesi icin boyle bir karar alinmis ve kaptanin guvenlik onceligiyle aldigi bu karari hicbir yolcunun sorgulamaya hakki yok. Kaptanin teknik kararini sorgulamak hicbir yolcunun hakki, haddi degildir. Ucaga binen her yolcu havaciligin icinde boyle seylerin olabilecegini bunlarin normal seyler oldugunu kabul ederek ucaga gelmeleri gerekir.kabin ekibi ve kaptanlar olarak yolcularin can guvenligini saglamak karsiliginda yolcularin hakaretlerini duymak zorunda kalmak cok uzucu. Ucak yolcusunun asgari bir sosyal nezakete sahip olmasi gerektigi havaciligin kendine has bir karakteri olmasinin geregidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukat ~ 6 yıl önce
Oncelikle uçaklarda bu tarz çekim yapan ve internette paylaşan insanlar insanlar bilsinler ki suç işliyorlar. diğer yolculardan ya da şirket personelinden biri suç duyurusunda bulunabilirler, ozel hayatin dokunulmazlığı basın yayı yoluyla ihlal edilmiş oluyor. Yani hic kimse bir baskasınin goruntusunu izinsiz kaydedip internette yayinlayamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerem ~ 6 yıl önce
Ulan sanki Pegasus biletini adama zorla satmışlar gibi konuşuyor :) Sen bileti Pegasus'tan almakla hata yapmışsın zaten, hepsi senin suçun. Ucuza giderken iyi de beklenen sona ulaşınca mı kötü. Git karayoluyla da aklın başına gelsin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
ay ne kadar boş konuşuyor inanamıyorum uçuş emniyeti diye birşeyden haberleri yok bunların gerçekten ucağa almamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 6 yıl önce
Kara liste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
southwest ~ 6 yıl önce
bu tarz insanlarla hiç muhatap olmayacaksın ne dersen alınırlar anlamadığı halde eleştiri yaparlar hostese nasıl bağırıyor gülüyor diye onlar hep güler yüzlü olmak zorunda ne anlar işte ne anlar pilot onların emniyeti için divert eder ama işte pilota saydırırlar yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Böyle insanları uçağa almayacaksın bunları layık olduğu yer kağnı arabası vericen öküz arabasını binsin gitsin otobüs bile çok bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalitesiz ekip ~ 6 yıl önce
kaliteleri batsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herşeyleri bela ~ 6 yıl önce
müşteri ilişkileri kokpiti anonsları herşeyleri bela tercih etmeyin şu şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000