07 Nisan 2010, Çarşamba 08:52:46

Aşırı alkol alınca uçağa binemedi!

KKTC'de 3 gün tatil yapan ve bazı iş temaslarında bulunan, Demokratik Sol Parti Alanya İlçe Başkanı Fikret Koçak'ın dönüş yolunda uçağa binmesine izin verilmedi...
  • Fahri Elkovan 07 Nisan, 16:03 merhaba fıkret bey umarım memleketınıze donus yapmıssınızdır aksam sızın ıcın karsınızadakı yetkılı bır sahıs sızın yuzunuze ucus bıletını kesıb fırlattıgında sızın yanınıda goz sahıdı oldum ve o yetkılı sahısa ben kızdım YAPTIKLARINDAN UTANMIYORMUSUN DENIM VE AZARLAMISTIM ONU hatılarmısınız bılmıyorum bunu yapmaması lazımdı hatta polıslerın sıze kaba kuvvet kullandıklarını gordugumde onlarada kızan bendım sızın boyle buyuk bır sorumlulugunuz oldugunu bılmıyordum gercekten ben her zaman haklıdan yanayım ve gercektende sıze onumde yapılanlardan sıze hak verdım ben ve aılem hala burda beklıyoruz aılemın bugun ıngıltereye donus yapması gerekırdı amma bızde hala kıbrısta yız GERCEKTEN BEN KENDI ADIMA KIBRISLI oldu
  • Biliyormusunuz , bu zat Kıbrısa tesettür turizmi için gitmiş.
  • birde uçmama engel degil der sanki bu konuda uzman ....örnek olacaksınız sizler ÖRNEEEEKK
  • Alkol alarak uçağa binemessin sonra ortalığı birbine katarsın. Adam gibi içmeyi bilemessin ya az iç ya da uçağa alınmassın. Y ada hiç içme. Sıkıysa amerikada yap bakalım bu hareketi ne oluyor kaç gün hapis yatarsın bağır çağır ortalığı yık bakalım gör ne oluyor, yine seni sadece uçağa almamışlar teşekkür et bir daha böyle harekette bulunma cahil insanlar bunlar..

Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre; KKTC'de 3 gün süreyle tatil yapan ve bazı iş temaslarında bulunan, Demokratik Sol Parti Alanya İlçe Başkanı Fikret Koçak, Pegasus Havayolları’nın dün akşam 21.00’deki Ercan-Antalya seferinin yolcuları arasındaydı. Ancak, Ercan’a alkollü vaziyette giden ve hava limanında içmeye devam eden Fikret Koçak’ın, bir başka yolcuyla tartışması sonrasında, polisin olaya müdahalede bulunduğu öğrenildi.

Koçak, Antalya’ya uçuşunun polis tarafından engellenmesini eleştirirken “tartıştığım diğer yolcunun uçuşuna izin verirken, benim çıkışıma engel oldukları için onları protesto ediyorum” dedi.

Ercan’daki polis muhaceret memurlarından şikayetçi olan ve çıkış yapamadığı için Lefkoşa’ya dönen Fikret Koçak, bu işin peşini bırakmayacağını söyledi. Koçak “alkollü olduğumu söyleyerek beni engelleyenlere soruyorum; eğer yasaksa neden uçaklarda içki servisi yapıyorlar? Ayrıca aldığım alkol miktarı uçuşuma engel değildir” dedi.

Polisten elde edilen bilgilere göre ise, Koçak’ın uçuşu, bir başkasıyla tartışmasından değil, aşırı alkollü olmasından dolayı engellendi. Yetkili “diğer yolcuların emniyeti ve uçuş güvenliği için aşırı alkollü yolcunun seyahatine izin verilmemiştir” dedi.

DSP Alanya İlçe Başkanı Koçak’ın bugün bir başka uçakla Antalya’ya uçması bekleniyor.

Aşırı alkol alınca uçağa binemedi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Fahri Elkovan 07 Nisan, 16:03 merhaba fıkret bey umarım memleketınıze donus yapmıssınızdır aksam sızın ıcın karsınızadakı yetkılı bır sahıs sızın yuzunuze ucus bıletını kesıb fırlattıgında sızın yanınıda goz sahıdı oldum ve o yetkılı sahısa ben kızdım YAPTIKLARINDAN UTANMIYORMUSUN DENIM VE AZARLAMISTIM ONU hatılarmısınız bılmıyorum bunu yapmaması lazımdı hatta polıslerın sıze kaba kuvvet kullandıklarını gordugumde onlarada kızan bendım sızın boyle buyuk bır sorumlulugunuz oldugunu bılmıyordum gercekten ben her zaman haklıdan yanayım ve gercektende sıze onumde yapılanlardan sıze hak verdım ben ve aılem hala burda beklıyoruz aılemın bugun ıngıltereye donus yapması gerekırdı amma bızde hala kıbrısta yız GERCEKTEN BEN KENDI ADIMA KIBRISLI oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biliyormusunuz , bu zat Kıbrısa tesettür turizmi için gitmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birde uçmama engel degil der sanki bu konuda uzman ....örnek olacaksınız sizler ÖRNEEEEKK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alkol alarak uçağa binemessin sonra ortalığı birbine katarsın. Adam gibi içmeyi bilemessin ya az iç ya da uçağa alınmassın. Y ada hiç içme. Sıkıysa amerikada yap bakalım bu hareketi ne oluyor kaç gün hapis yatarsın bağır çağır ortalığı yık bakalım gör ne oluyor, yine seni sadece uçağa almamışlar teşekkür et bir daha böyle harekette bulunma cahil insanlar bunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000