18 Ağustos 2009, Salı 07:49:03

Ali Sabancı heyecan içinde!

Pegasus Airlines Yöentim Kurrlu Başkanı Ali Sabancı, İzmir-Atina uçak seferlerine heyecanla baktıklarını, haftada 3 sefer olacak uçuşlara, rekabetle bir talep oluşacağını söyledi.
  • etrafindaki ustduzey yalakalari sayesinde ailesinden kalan milyar dolar serveti eriyor .Anladiniz siz onu cay , kahve bahane. Pegasusun ustduzeyinin primleri sahane !!!!!
  • EVET ABİ ÇAY VE KAHVE KALDIRILDI KLİMALAR AZALTILDI LAMBALARIN VOLTAJI DÜŞÜRÜLDÜ LÜZUMSÜZ BİLGİSAYARLAR HURDACIYA SATILDI MUUUUHAAAAAA
  • Pegasusun en büyük eksiği kurumsal olamaması. Olmaması demedim, olamaması. Tam bir patron şirketi. Bu şekilde de dünyada başarıya ulaşmış bir şirket yok ne yazık ki ?
  • Erzurumdan Atina'ya da sefer düzenlesin Ali Ağa. Erzurumlu
  • çay ocagı açıcam pega sus binasının hemen kapısının dibine cin ali sana satacam merak etme.
  • kemir memleketi kemirebildiğin kadar devam et dur diyen yok nasılsa
  • Sen uçsana biraz kardeim ben bile senden daha çok uçuyorum yolcu olarak.Ne biçim bi pilotsun sen=)))
  • bu resimde mr sabancı "ben nerede yanlış yaptım?" der gibi bakıyor
  • bunca milyon dolar lar Sn. Ali Bey in reklami olsun diye mi harcaniyor ? PEGASUS nezaman kurumsal bir sirket olma sürecini yakalayacak !!!.
  • hahaha :)) yahu amma ciddiye alıyorsun be adam, bırak yazan yazsın istediğini, adamın fikrine de mi karışıcaksın? neymiş izmirlilere hakaret ediyormuş da ne?... milletin hakkaten işi yok yahu :)

Pegasus Airlines’in sponsorluğunu üstlendiği ‘PWA Windsurf Dünya Kupası Genel Klasmanı’ yarışlarını için Alaçatı’ya gelen Pegasus Airlines ve Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, İzmir-Atina uçak seferlerine heyecanla baktıklarını, haftada 3 sefer olacak uçuşlara, rekabetle bir talep oluşacağını söyledi.İstanbul’dan Alaçatı’ya gelince insanın enerjisi arttığını söyleyen Ali Sabancı, herkesin çok genç, sağlıklı olduğunu, ‘müthiş sporlar yapıldığını’ söyledi. Ali Sabancı şöyle dedi:

Sakıp amcam gibi olmak

“Dünyanın dört yanından 80’e yakın sporcu var. İnsanların neşesi yerinde. Ben de neşeli bir insanım ama Sakıp amcam gibi olmak zor. Bir laf vardır ‘40 fırın ekmek yemen lazım’ diye. Bana göre Türkiye’de ‘fırın’ yok. Sakıp bey olabilmek için bu ekmekleri yiyecek fırın bile yok. Rahmetli amcam Sakıp Sabancı gibi kimse olamaz. Gülmeyi, eğlenmeyi seviyorum. Rüzgar sörfü sporuna katkıda bulunabildiğimiz için çok mutluyum. Sörf yapmayı 10 yıl önce denedim, bir daha da elimi sürmedim. Yapamadım.”

Yüzde 100 büyüme

Sponsorlukta ikinci yılları olduğunu, 3 yıl daha devam edeceklerini belirten Ali Sabancı, geçen yıl Alaçatı’ya 5 günde 7 bin 500 kişinin geldiğini, bu yıl rakamın 15 bin kişi olduğunu söyledi. Organizasyonun her yıl yüzde 100 büyüdüğünü bildiren Sabancı, “Bu sporun ne kadar önemli olduğunu yeni yeni kavrıyorum. Rüzgar sörfünün Formula-1’i. Medya ve biz sponsorlarla bu spor daha da çok tanınabilir” diye konuştu.Geriye dönüp baktığında iş hayatındaki hamleleri hiç risk almadan yapmış gibi durduğunu vurgulayan Ali Sabancı, rol aldığı ‘3G’ reklamını da anlattı. İş hayatında çok mantıklı ve güvenilir bir ekiple çalıştığını belirten Sabancı, şunları söyledi:

Bizim işimiz çok riskli
“Onların beni desteklemesiyle yapılıyor bu işler. Son 4 yıla baktığımda o riski kendimde hissettim. Bizim işimiz çok riskli ve çok dikkatli olmak zorundasınız. Reklamda dediğim gibi alt yapının güçlü olması lazım. Heyecan, zevk katmamız lazım. Vodafone’nun CEO’su çok yakın dostum. Akıllarından böyle bir proje geçiyormuş, bana teklif ettiler. Onların kafasındaki, 3G’nin hızıyla uçağın hızının birbirine iyi uyumuydu. Ben de bu reklam teklifini kabul ettim. Pegasus’un da, Vodafone’nun da reklamı oluyor. İyi de oldu. 6.5 saat vakit harcadık. Ağzım iyi laf yapar ama 8 cümleyi 6.5 saatte söyledim. Hem ben çalışıyorum hem de takribi 50 kişilik ekip çalışıyor. O yorgunluğun karşılığını aldım.”

Hürriyet

Ali Sabancı heyecan içinde!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 15 yıl önce
etrafindaki ustduzey yalakalari sayesinde ailesinden kalan milyar dolar serveti eriyor .Anladiniz siz onu cay , kahve bahane. Pegasusun ustduzeyinin primleri sahane !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EVET ABİ ÇAY VE KAHVE KALDIRILDI KLİMALAR AZALTILDI LAMBALARIN VOLTAJI DÜŞÜRÜLDÜ LÜZUMSÜZ BİLGİSAYARLAR HURDACIYA SATILDI MUUUUHAAAAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasusun en büyük eksiği kurumsal olamaması. Olmaması demedim, olamaması. Tam bir patron şirketi. Bu şekilde de dünyada başarıya ulaşmış bir şirket yok ne yazık ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzurumdan Atina'ya da sefer düzenlesin Ali Ağa. Erzurumlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çay ocagı açıcam pega sus binasının hemen kapısının dibine cin ali sana satacam merak etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kemir memleketi kemirebildiğin kadar devam et dur diyen yok nasılsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen uçsana biraz kardeim ben bile senden daha çok uçuyorum yolcu olarak.Ne biçim bi pilotsun sen=)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu resimde mr sabancı "ben nerede yanlış yaptım?" der gibi bakıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunca milyon dolar lar Sn. Ali Bey in reklami olsun diye mi harcaniyor ? PEGASUS nezaman kurumsal bir sirket olma sürecini yakalayacak !!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hahaha :)) yahu amma ciddiye alıyorsun be adam, bırak yazan yazsın istediğini, adamın fikrine de mi karışıcaksın? neymiş izmirlilere hakaret ediyormuş da ne?... milletin hakkaten işi yok yahu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000