28 Nisan 2014, Pazartesi 12:11:29

AIR BERLIN ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!

Air Berlin’deki kriz giderek derinleşiyor. Geçen yıl 315,5 milyon Euro zarar açıklayan şirket, 900 kişiyi işten çıkarma da dahil olmak üzere ilave tasarruf tedbirleri alacak ve yeniden yapılandırılacak.
  • iphone uygulamasi ve var var rumuzlu iskembeden atanlar, sizler havacimisiniz nesiniz. Bilip bilmeden sacmaliyorsunuz. Evet LH ucaklarini Türklerde temizliyor. Ammaa bay bayan Türk Pilotlarimiz da var.Bilmiyorsan sus adam sansinlar. Agzi olan yaziyor konusuyor.
  • Thy butun yabanci kokpit ekibini sinavsiz aliyor zaten hic bir kaygi yasamasinlar. Yeterki application formunun gerekli bosluklarini doldurabilsinler.
  • Kabin??? Allah kimseyi- isziz birakmasin!!
  • Hemen Thy başvurun biz cok seviyoruz yabancıları. ama lufthansada uçan turk pilot duymadım duyan varsa lutfen burada yazassin
  • Şirkete zarar yazdıran yönetici ilk başta gider!
  • Hic uzulmesinler isimizi kayip edicez diye THY ne gune duruyo,yeterki ismin Hans,Helmut veya Heiko olsun.
  • 900 kişiyi işten cıkarmıyacaksın..önce kendın ceketını alıp çıkacaksın...900 kişinin ne günahı var?
  • Hadi cabuk olun, bunlarin Pilotlarida siz kapinda Türkiye´deki issiz Pilot sayisi biraz daha artsin.
  • Pilotlari i hemen alalim ogretmen mdr veya buyuk govde egitimi verelim

Almanya’nın 2. büyük havayolu şirketi olan Air Berlin son altı yıl içinde 5. kez zarar açıkladı ve ardından da köklü bir yeniden yapılandırılmaya gideceğini duyurdu.

Şirketin CEO’su Wolfgang Prock-Schauer, Air Berlin’in geçen yılki zararının 315,5 milyon Euro olduğunu açıkladı ve “temelden bir yapılandırmaya ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

Lufthansa’nın en büyük rakibi olan Air Berlin’de tasarruf tedbirleri kapsamında 900 çalışanın işine son verileceği belirtilirken, uçak sayısı da 15 daha azaltılarak 140’a düşürülmüştü.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Etihad’ın Air Berlin’deki hisse oranını artıracağı ve şirketin yönetim ve uçuş programı da dahil olmak üzere yeniden düzenleneceği de gelen haberler arasında.

“Turbine” adı verilen kemer sıkma programının genişletilerek bu yıl için 200 milyon Euro tasarruf sağlanması planlanıyor.

Öte yandan Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Sabancı Ailesi'ne ait Esas Holding, yüzde 12,02'lik hissesiyle Etihad'dan sonra Air Berlin'in ikinci büyük hissedarı konumunda bulunuyor. Alman basını geçtiğimiz günlerde Esas Holding'in elinde bulunan Air Berlin hisselerini satacağını iddia etmişti.

(Zaman-AirportHaber)

AIR BERLIN ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

FRA-LH ~ 10 yıl önce
iphone uygulamasi ve var var rumuzlu iskembeden atanlar, sizler havacimisiniz nesiniz. Bilip bilmeden sacmaliyorsunuz. Evet LH ucaklarini Türklerde temizliyor. Ammaa bay bayan Türk Pilotlarimiz da var.Bilmiyorsan sus adam sansinlar. Agzi olan yaziyor konusuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
issiz kalmazlar ~ 10 yıl önce
Thy butun yabanci kokpit ekibini sinavsiz aliyor zaten hic bir kaygi yasamasinlar. Yeterki application formunun gerekli bosluklarini doldurabilsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabin??? Allah kimseyi- isziz birakmasin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hemen Thy başvurun biz cok seviyoruz yabancıları. ama lufthansada uçan turk pilot duymadım duyan varsa lutfen burada yazassin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var var ~ 10 yıl önce
Lufthansa ucaklarinin icini supurenler Turkdur. Terminal binasini ve tuvaletleri temizleyenlerde Turkdur,daha ne olsun adamlar birde cockpietmi Turk kosunlar o zaman tuvaletleri kim temizleyecek hic dusundunuzmu.
Temel haklı ~ 10 yıl önce
Şirkete zarar yazdıran yönetici ilk başta gider!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci Pilot ~ 10 yıl önce
Hic uzulmesinler isimizi kayip edicez diye THY ne gune duruyo,yeterki ismin Hans,Helmut veya Heiko olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 10 yıl önce
900 kişiyi işten cıkarmıyacaksın..önce kendın ceketını alıp çıkacaksın...900 kişinin ne günahı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Yönetimine ~ 10 yıl önce
Hadi cabuk olun, bunlarin Pilotlarida siz kapinda Türkiye´deki issiz Pilot sayisi biraz daha artsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alalim ~ 10 yıl önce
Pilotlari i hemen alalim ogretmen mdr veya buyuk govde egitimi verelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000