26 Haziran 2010, Cumartesi 08:12:34

"1000 ve Uç"

Pegasus Havayolları ve HSBC Bank’ın işbirliği ile hayata geçen, Türkiye’nin en avantajlı alışveriş ve uçuş kartı Pegasus Kart, bu yaz da birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

1-31 Temmuz tarihleri arasında toplam 1.000 TL’lik harcama yapacak Pegasus Kart sahipleri, yılsonuna kadar Pegasus’tan yurtdışına bedava gidiş dönüş uçak bileti kazanacaklar. 

Pegasus Havayolları'nın KKTC dahil tüm yurtdışı tarifeli seferleri için 2010 yılı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; Temmuz ayı boyunca Pegasus Kartı ile 1.000 TL harcayan Pegasus Kart sahipleri, kazandıkları bedava uçuş hakkını, 05 Ağustos 2010 tarihine kadar Pegasus Havayolları tarafından sistemde kayıtlı cep telefonlarına gönderilecek şifre ile alabilecekler.

“Pegasus ile 1.000 ve Uç” kampanyasından tüm asıl, ek, sanal Pegasus Kart ve Pegasus Kart Üniversiteli sahipleri yararlanabilecek. 

İlk kez Pegasus Kart alana, 20 TL UçuşPuan da hediye!

Pegasus Kart’ın Temmuz ayı süresince ilk kez kart sahibi olacaklara da bir sürprizi bulunuyor. İlk kez Pegasus asıl kart alacak olan Pegasus müşterilerine 20 TL değerinde UçuşPuan kazanma imkanı da sunan kampanya ile Temmuz ayı süresince 1.000 TL’lik peşin veya taksitli alışveriş gerçekleştiren herkes yılsonuna kadar flypgs.com ‘dan Amsterdam, Atina, Basel, Berlin, Brüksel, Düseldorf, Kopenhag, Köln, Frankfurt, Krasnodar, Londra, Marsilya, Milano, Münih, Kıbrıs, Paris, Roma, St. Etienne/Lyon, Stockholm, Stuttgart, Viyana, Zürih şehirlerinden seçecekleri bir tanesine bedava gidip, gelebilecek!

“Pegasus Kart ile 1.000 ve Uç” kampanyası hakkında detaylı bilgiye  www.flypgs.com ve www.hsbc.com.tr internet adreslerinden de ulaşmak mümkün.

"1000 ve Uç"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000