02 Temmuz 2009, Perşembe 15:00:01

"OR-Gİ yapılsın, yılda 40 bilet alırım"

MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, OR-Gİ Havaalanı'nın yapılması durumunda yılda 40 bileti peşinen alacağını açıkladı.
  • Temel Bey THY Genel Müdüdrüdür.O bile parasiz ucmasina ragmen yilda 40 defa mecbur olmadikca ucmaz.Bu Milletvekili Bey isi biraz abartmis.1000X40=40000 koltuk yapar.267 ucus olur 150 Koltukluk bir ucakla,buda günde 0.73 lük bir dolukla 365 güne ulasir.Sayin sorumlular!Konusmadan önce beyninizi calistirin.gün 5 seferde ucsalar bu alan finanse edilemez.Ben orta okulu bile bitirmedim.Matematigi yani ticareti n hesabini yapmasini 10 yasimda ögrendim.
  • Bu OR-Gİ havaalanı terennümü artık baydı milleti...
  • Eline düdük verildiğinde çalmayı beceremeyenler, düdük başkasında olunca ben daha iyi çalarım havasındalar. Sizi de gördük.
  • kimin parası ile bilet alıyor?!?! benim verdiğim vergiler le mi?
  • Sevgili Rıdvan kardesim, 40 bilet de bir sey mi? En az 200 bilet deyiver de, bir şeye benzesin. Bir de Ulastirma Bakanini surekli ziyaret et, bıktır onu. Yasar Ozturk
  • tam siyasilere yaraşa yaklaşım. hodri meydan bende 100 bilet alayım.böyle yaklaşımlarla siyasiler bizleri yıllardır uyutuyorlar. seçimdem seçime hatırlıyorlar. muhtemelen 2011 seçimleri yaklaştıkça siyasilerden ORGİ ile ilgili çok masal dinleyeceğiz.lütfen artık bizleri kandırmayın.siyasilere rağmen bu havalimanı eninde sonunda yapılacak bunu kimse engelleyemeyecek. sadece ordu ve giresunlularınher platformda bu konuyu gündeme getirmeleri ve canlı tutmaları gerekiyor.ORGİ bizim kaderimiz bunu kimse engelleyemez.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Av. Rıdvan Yalçın, yıllardır gündemde tutulmasına rağmen bir türlü başlangıcı yapılamayan OR-Gİ havaalanının rantabl olup olmayacağı konusundaki tartışmaların yersiz olduğunu belirterek, tüm Ordu ve Giresunluları bir kampanyaya davet etti. Yalçın, şahsen kendisinin yılda 40 uçuş bileti almayı ve parasını da peşin ödemeyi taahhüt etti.

Ordu Gazeteciler Derneği'nde bir basın toplantısı düzenleyen MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, OR-Gİ havaalanı konusunda artık insanların umut peşinde koşturulmamasını ve somut bir girişim olmasını istedi. İktidar milletvekillerinin yıllardır havaalanı konusunda politika yaptığını belirten Yalçın, "Yeter artık. Yıllardır bu konuyu tartışıyoruz. Yapılacaksa yapılacağı söylensin. Yapılmayacaksa bilelim. İnsanların umutları üzerine politika yapılmasın" dedi.

OR-Gİ'nin rantabl olup olmayacağı, yeterli yolcu sayısını bulup bulmayacağı konusundaki tartışmaları anlamsız bulduğunu kaydeden Yalçın, Ordu ve Giresun illerinin durumuna bakıldığında tablonun ortaya çıkacağını hatırlattı.

Yalçın, şöyle konuştu: "Ordu dışında, Ordu ili nüfusundan fazla Ordulu yaşıyor. Giresun için aynı durum söz konusu. Bu iki ilde yaşayan, bu iki il ile yaşadığı yer arasında mekik dokuyan insanları düşünmek bile havaalanının yeterli yolcu sayısına ulaşıp ulaşmadığı görülür. Ama madem birileri hala bu konuyu tartışıyor, o zaman ben şahsen bir konuyu kamuoyuna tevdii ediyorum. Bir milletvekili olarak, Rıdvan yalçın olarak yılda 20 gidiş 20 geliş olmak üzere 40 uçuş bileti almayı, hatta bu parayı şimdiden peşin ödemeyi taahhüt ediyorum. Diğer siyasi partiler, siyasi kişiler, oda, borsa ve sivil toplum kuruluşlarının hepsine bu çağrıyı yapıyorum. Herkes uçuş bileti taahhüdü yapsın, parasını da şimdiden peşin verip ortaya koysun, havaalanının rantabl olup olmadığını gözler önüne serelim. Türkiye'nin her yerinin hizmete layık olduğuna inanıyoruz ama Karadeniz Bölgesi’nden geçerken sadece sahilinin ve doğal güzelliklerinin ön plana çıkarılmasının bu bölgenin insanına haksızlık olduğunu düşünüyoruz. Karadeniz-Akdeniz yolunun da gerekli olduğunu savunuyoruz ama bu iktidar 7 yıldır bırakın Osmaniye'yi, yol başlangıcında 'Acil Eylem Planındadır' diye yazmasına rağmen Ordu'yu Ulubey'e bağlayamadılar."

"OR-Gİ yapılsın, yılda 40 bilet alırım"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Temel Bey THY Genel Müdüdrüdür.O bile parasiz ucmasina ragmen yilda 40 defa mecbur olmadikca ucmaz.Bu Milletvekili Bey isi biraz abartmis.1000X40=40000 koltuk yapar.267 ucus olur 150 Koltukluk bir ucakla,buda günde 0.73 lük bir dolukla 365 güne ulasir.Sayin sorumlular!Konusmadan önce beyninizi calistirin.gün 5 seferde ucsalar bu alan finanse edilemez.Ben orta okulu bile bitirmedim.Matematigi yani ticareti n hesabini yapmasini 10 yasimda ögrendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu OR-Gİ havaalanı terennümü artık baydı milleti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eline düdük verildiğinde çalmayı beceremeyenler, düdük başkasında olunca ben daha iyi çalarım havasındalar. Sizi de gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kimin parası ile bilet alıyor?!?! benim verdiğim vergiler le mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Rıdvan kardesim, 40 bilet de bir sey mi? En az 200 bilet deyiver de, bir şeye benzesin. Bir de Ulastirma Bakanini surekli ziyaret et, bıktır onu. Yasar Ozturk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tam siyasilere yaraşa yaklaşım. hodri meydan bende 100 bilet alayım.böyle yaklaşımlarla siyasiler bizleri yıllardır uyutuyorlar. seçimdem seçime hatırlıyorlar. muhtemelen 2011 seçimleri yaklaştıkça siyasilerden ORGİ ile ilgili çok masal dinleyeceğiz.lütfen artık bizleri kandırmayın.siyasilere rağmen bu havalimanı eninde sonunda yapılacak bunu kimse engelleyemeyecek. sadece ordu ve giresunlularınher platformda bu konuyu gündeme getirmeleri ve canlı tutmaları gerekiyor.ORGİ bizim kaderimiz bunu kimse engelleyemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000