02 Mart 2010, Salı 08:16:49

"OR-Gİ yalnızca onların desteğiyle olur"

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, OR-Gİ Havaalanı konusunda AK Parti milletvekillerinin kendilerini engellediği şeklindeki iddiaların doğru olmadığını belirterek, "OR-Gİ'yi ancak onların desteği ile kurabiliriz" dedi.
  • SN. AİRPORT HABER YÖNETİMİ. GİRESUN İLE ORDUNUN NÜFUSU 1.250.000- GİRESUN DAN TRABZON SERVİS İLE 2 SAAT 10 DAKİKA (140KM) NÜFUSUN NE KADAR HAREKETLİ OLDUĞUNU SİZ BİLİYORSUNUZ ZATEN... SİZDEN RİCA EDİYORUM , LÜTFEN OR-Gİ HABERLERİNİ DAHA FAZLA İŞLEYİN. BİZ ÇOK MADURUZ... SELAMLAR...
  • OR-Gİ "planlanan" yerde yapılmaz. birçok sebebi var. Bölgede tek uygun yer Ordu çıkışında Melet ırmağının denize aktığı yer. Çok çalışma ve fizibilite yapıldı, yetkililere sunuldu fakat oralı olan olmadı. İki şık var, özel şirkete inşaat ve işletme ruhsatı alabilmesi için engelleri kaldıracaksınız veya vazgeçeceksiniz. İzin vermemek için birçok rant nedeni vardır ve dolaysı bu iş yatar. Be-200 ile denizden kalkış-iniş çok mantıklı fakat bu yatırımı yapacak kişi/şirket göremiyorum.
  • yahu yapacaksanız yapın da adını değiştirin bari. hadi biz yanlış anlamazsak yabancılar yanlış anlayacak. ele güne rezil olmayalım.bu arada karadenizi böyle doldurmaya devam edersek tüm kıta sahanlığı bitecek. çünkü karadenizde 90 km açıklığa kadar ve 200m' derinlikten daha sığ alanlarda yaşam. onun yarısı da sahil yoluyla kayboldu zaten.
  • O pistinin yapılması için daha yıllarca beklersiniz. Tek yapacağınız deniz uçakları almak ve sahile paralel bir mendirek yapmak. Her havada bu mendireğin içine rahatlıkla iniş kalkış yapılır. Kurun OR-Gİ Airlines'ı alın 3 adet Be-200 ve tüm Karadeniz kıyısındaki Şehir ve Kasabalara Taxi olarak uçun. Dünyanın parasını kazanırsınız.
  • KİM NE DERSE DESİN ORGİ ENİNDE SONUNDA YAPILACAK. TRABZON VE SAMSUN MEYDANLARI YAKIN DİYENLERE, BURSALILAR 70 KM İLERİDEKİ YENİŞEHİR MEYDANINA GİTMESİ ZOR GÖRÜP ŞEHİR MERKEZİNDEKİ YUNUSELİ MEYDANINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYOR BİZ GİRESUN VE ORDULULAR 150- 200 KM YOL TEPECEĞİZ ÖYLEMİ.DESTEĞE DEVAM İNADINA ORGİ

Oda binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Servet Şahin, havaalanı için yaptıkları çalışmaların AK Parti Ordu Milletvekilleri M. Hilmi Güler ve Enver Yılmaz tarafından engellediğine ilişkin iddiaların doğru olmadığını vurguladı. Bu konuda kendi ağzından yapıldığı iddia edilen açıklamaların doğru olmadığını belirten Şahin, "OTSO olarak OR-Gİ havaalanının vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu her ortamda anlatmayı sürdüreceğiz. Ancak OR-Gİ havaalanını her iki ilin tüm sayın milletvekillerinin desteği ile kurabileceğimizin farkındayız. OTSO'yu ziyaret ederek bize desteklerini belirten AK Parti Ordu Milletvekilleri M. Hilmi Güler ve Enver Yılmaz'ın bizleri engellemesi veya bu mealde bir tavır ve ifadede bulunması söz konusu değildir. Sayın M. Hilmi Güler ve Enver Yılmaz'ın, OR-Gİ havaalanını Yüksek Planlama Kurulu'nun gündemine aldırmasını ümit ve sabırla bekliyoruz" dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın Samsunspor için aldığı otobüse rağmen, OTSO'nun yasal hükümleri gerekçe göstererek Orduspor'a otobüs almaktan vazgeçtiği şeklindeki tartışmalara da değinen Şahin, şöyle konuştu: "Samsun TSO, bütçesinde meclis üyeleri için toplantı başına huzur ödemesi yapmakta olup, 118 meclis üyesi takriben 60 bin lira dolayındaki huzur hakkını vergileri kesildikten sonra şahıslar tarafından alınmayıp Samsunspor'a araç için bağışlanmış, diğer açık kalan kısım yönetim kurulu üyelerince şahsen karşılanarak araç alınmıştır. Odamızda ise meclisimiz ve yönetim kurulumuz huzur hakkı talep etmemekte ve bütçemize bu hususta ödenek konulmamaktadır. Bu nedenle meclisimizin huzur hakkı bağışlamak gibi bir imkanı yoktur. Biz Orduspor'u seviyoruz ve üzerimize düşeni yapıyoruz. Bir TV'nin açtığı kampanyaya da şahsen 5 bin lira nakit yardımda bulunmuş bir Orduluyum."

"OR-Gİ yalnızca onların desteğiyle olur"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
SN. AİRPORT HABER YÖNETİMİ. GİRESUN İLE ORDUNUN NÜFUSU 1.250.000- GİRESUN DAN TRABZON SERVİS İLE 2 SAAT 10 DAKİKA (140KM) NÜFUSUN NE KADAR HAREKETLİ OLDUĞUNU SİZ BİLİYORSUNUZ ZATEN... SİZDEN RİCA EDİYORUM , LÜTFEN OR-Gİ HABERLERİNİ DAHA FAZLA İŞLEYİN. BİZ ÇOK MADURUZ... SELAMLAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OR-Gİ "planlanan" yerde yapılmaz. birçok sebebi var. Bölgede tek uygun yer Ordu çıkışında Melet ırmağının denize aktığı yer. Çok çalışma ve fizibilite yapıldı, yetkililere sunuldu fakat oralı olan olmadı. İki şık var, özel şirkete inşaat ve işletme ruhsatı alabilmesi için engelleri kaldıracaksınız veya vazgeçeceksiniz. İzin vermemek için birçok rant nedeni vardır ve dolaysı bu iş yatar. Be-200 ile denizden kalkış-iniş çok mantıklı fakat bu yatırımı yapacak kişi/şirket göremiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yahu yapacaksanız yapın da adını değiştirin bari. hadi biz yanlış anlamazsak yabancılar yanlış anlayacak. ele güne rezil olmayalım.bu arada karadenizi böyle doldurmaya devam edersek tüm kıta sahanlığı bitecek. çünkü karadenizde 90 km açıklığa kadar ve 200m' derinlikten daha sığ alanlarda yaşam. onun yarısı da sahil yoluyla kayboldu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O pistinin yapılması için daha yıllarca beklersiniz. Tek yapacağınız deniz uçakları almak ve sahile paralel bir mendirek yapmak. Her havada bu mendireğin içine rahatlıkla iniş kalkış yapılır. Kurun OR-Gİ Airlines'ı alın 3 adet Be-200 ve tüm Karadeniz kıyısındaki Şehir ve Kasabalara Taxi olarak uçun. Dünyanın parasını kazanırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KİM NE DERSE DESİN ORGİ ENİNDE SONUNDA YAPILACAK. TRABZON VE SAMSUN MEYDANLARI YAKIN DİYENLERE, BURSALILAR 70 KM İLERİDEKİ YENİŞEHİR MEYDANINA GİTMESİ ZOR GÖRÜP ŞEHİR MERKEZİNDEKİ YUNUSELİ MEYDANINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYOR BİZ GİRESUN VE ORDULULAR 150- 200 KM YOL TEPECEĞİZ ÖYLEMİ.DESTEĞE DEVAM İNADINA ORGİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000