31 Mayıs 2011, Salı 08:46:26

OR-Gİ İHALESİNİ HANGİ FİRMA KAZANDI?

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Ordu-Giresun Havaalanı ihalesinin yapıldığını söyledi.
  • Türkiyenin en dandik yapılan Havalimanı net söylüyorum. Burda çalışıyorum ama çok daha iyi olmasını beklerdim.
  • Havalimaninin yer hizmetleri isletmesini hangi şirket aldi bilen varmi ???
  • Özel güvenlik şirketini kim aldı nasıl başvuru yapabiliriz orduluyum
  • AKDENIZ GUvenliK Aldi Ihaleyi bilginize
  • HAVALIMANI COK IS YAPAR KIMSE MERAK ETMESIN MEMLEKETEDE BUYUK FAYDASI OLUR ORNEGIN RAHATLIKLA ARTIK BIR TIP FAKULTESI OLABILIR NE ALAKASI VAR DERSENIZ PROSFOSORLERIMIZ OTOBUS ILE YOLCULUK YAPAMADIGINDA GUNUBIRLIK GELIP DONEBILICEKLER ARTIK SANAYISI GELISIR KARGO UCAKLARI ILE SEVKIYAT YAPILABILIR INSANLAR UCAK KULTURUNE VE RAHATLIGINA ALISACAK EN FAZLA 1 YIL ICERISINDE ATATURK HAVALIMANI CALISANI OLARAK GOZLEMLEDIGIM SAMSUN UCAGININ %30 U ORDULU TARBZON UCAGININDA %30 U GIRESUNLU VE OTOBUSLE 2 SAAT YOLU HESAP EDIP GITMEYENLERI DUSUNURSEK COK AKTIF BIR HAVAALANI OLUCAK BENCE ELESTIRMEYIN SEVININ BU DURUMA ARKADASLAR.
  • özel güvenlik için nasıl başvuru yapabilirim
  • Or-Gi Havaalanının kıymetini Trabzon ve Samsun'dan 4-5 saat yollarda uğraşan insanlar bilir.Üniversite ve işletmelerine günübirlik gidemeyen insanlar bilir. Or-Gi, Havaalanından çok iki ilimize yapılacak yatırımlar ,eğitim ve turizm için çok önemlidir.
  • İstanbul'daki Ordu'lu ve Giresun'luların sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla. Hatta yurtdışında yaşayan gurbetçileride buna eklersek çok işlek bir havalimanı olacak. Bu kadar insanı Samsun ve Trabzon havalimanlarına mahkum edenler utansın. OR-GI açılınca bu havaalanları iş yapmayacak diye endişesi olanlar şimdi yaygara yapmaya başladılar. Samsun ve trabzona uçan Ordu'lu ve Giresun'luların sayısını bir hesaplayın
  • Sadece Fındık zamanları iş yapar. Diğer zamanlar da sinek avlar. Adını bence Fındık Havalimanı koysunlar.
  • Kazanan demeyelim. Üstüne kalan diyelim. Diğer büyük şirketlerin yanında bu şirketin alması sürpriz oldu. Ama diğerleri uyanık olduğundan bunların üzerine yıkıverdiler ihaleyi.
Canikli yaptığı açıklamada “Ordu ve Giresun illerinin hayali olan OR-Gİ Havaalanı’nın nihayet ihalesi yapılmıştır. 7 firmanın katıldığı ihaleyi 144 milyon TL ile en düşük teklifi veren Cengiz-İÇTAŞ İnşaat ortaklığı kazanmıştır.

Bu iş için çok emek verildi ve sonunda hayal olmaktan çıktı. Bugün her iki ilimiz için sevinç günüdür. Çok emek harcanan ve bugün ihalesi tamamlanan OR-Gİ Havaalanı bir ekip işiydi. Ekip işini çok iyi yaptı ve başardı” dedi.

5 Mayıs'ta yapılan ihale ön elemesinde teklif veren firmalar ise şunlardı...

-Mön İnşaat, Maktaş İnşaat ve Özaltın İnşaat iş ortaklığı
-Alsim Alarko inşaat
-EKO inşaat
-Utay İnşaat ve Depar İnşaat iş ortaklığı
-Makyol İnşaat
-Aryapı ve Güriş İnşaat iş ortaklığı
-Alfen İnşaat, Sigma İnşaat, YDA İnşaat ve İkiz İnşaat iş ortaklığı
-Cengiz İnşaat ve İçtaş İnşaat iş ortaklığı
-TAV Tepe Akfen İnşaat
-Genç İnşaat
-Yüksel İnşaat


OR-Gİ İHALESİNİ HANGİ FİRMA KAZANDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

memur ~ 8 yıl önce
Türkiyenin en dandik yapılan Havalimanı net söylüyorum. Burda çalışıyorum ama çok daha iyi olmasını beklerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ırmak sönmez ~ 9 yıl önce
Havalimaninin yer hizmetleri isletmesini hangi şirket aldi bilen varmi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rasit ~ 9 yıl önce
Özel güvenlik şirketini kim aldı nasıl başvuru yapabiliriz orduluyum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammet ~ 9 yıl önce
AKDENIZ GUvenliK Aldi Ihaleyi bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERT ~ 9 yıl önce
HAVALIMANI COK IS YAPAR KIMSE MERAK ETMESIN MEMLEKETEDE BUYUK FAYDASI OLUR ORNEGIN RAHATLIKLA ARTIK BIR TIP FAKULTESI OLABILIR NE ALAKASI VAR DERSENIZ PROSFOSORLERIMIZ OTOBUS ILE YOLCULUK YAPAMADIGINDA GUNUBIRLIK GELIP DONEBILICEKLER ARTIK SANAYISI GELISIR KARGO UCAKLARI ILE SEVKIYAT YAPILABILIR INSANLAR UCAK KULTURUNE VE RAHATLIGINA ALISACAK EN FAZLA 1 YIL ICERISINDE ATATURK HAVALIMANI CALISANI OLARAK GOZLEMLEDIGIM SAMSUN UCAGININ %30 U ORDULU TARBZON UCAGININDA %30 U GIRESUNLU VE OTOBUSLE 2 SAAT YOLU HESAP EDIP GITMEYENLERI DUSUNURSEK COK AKTIF BIR HAVAALANI OLUCAK BENCE ELESTIRMEYIN SEVININ BU DURUMA ARKADASLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasemin ~ 9 yıl önce
özel güvenlik için nasıl başvuru yapabilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Or-Gi Havaalanının kıymetini Trabzon ve Samsun'dan 4-5 saat yollarda uğraşan insanlar bilir.Üniversite ve işletmelerine günübirlik gidemeyen insanlar bilir. Or-Gi, Havaalanından çok iki ilimize yapılacak yatırımlar ,eğitim ve turizm için çok önemlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul'daki Ordu'lu ve Giresun'luların sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla. Hatta yurtdışında yaşayan gurbetçileride buna eklersek çok işlek bir havalimanı olacak. Bu kadar insanı Samsun ve Trabzon havalimanlarına mahkum edenler utansın. OR-GI açılınca bu havaalanları iş yapmayacak diye endişesi olanlar şimdi yaygara yapmaya başladılar. Samsun ve trabzona uçan Ordu'lu ve Giresun'luların sayısını bir hesaplayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece Fındık zamanları iş yapar. Diğer zamanlar da sinek avlar. Adını bence Fındık Havalimanı koysunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kazanan demeyelim. Üstüne kalan diyelim. Diğer büyük şirketlerin yanında bu şirketin alması sürpriz oldu. Ama diğerleri uyanık olduğundan bunların üzerine yıkıverdiler ihaleyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir 14 ~ 10 yıl önce
orgi havalimanındaki özel güvenlik şirketinin adını bilen varmı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000