29 Aralık 2015, Salı 08:28:57

Ordu-Giresun'da yolcu sayısı artıyor

Avrupa ve Türkiye'nin, tamamı deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı açıldığı günden bu yana yaklaşık 216 bin 946 yolcuya hizmet verdi
  • OrGi Karadenizin bir numarası olacak. Yakında Dubai ve Katar'dan seferler başlarsa şaşırmayın. PR işte böyle yapılır. Tek eksik jet yakıtı. Sadece biraz zamana ihtiyaç var. Sefer sayısı 16 değil 8.
  • bakın biz daha öncede söyledik bu havalimanı projesi başarılıdır ve yapılması iyi olmuştur. aha sonuçlar ortada. koca seyit ile burayı karıştırmayın. çünkü buranın hali hazırda müşterisi vardı. trabzon ve samsuna işi düşmeyen kolay geçiş bulamayan insanlar uçaklara uzaktı ayaklarına kadar geldi. karadeniz insanı yeniliklere açıktır. sırf muhalif olmak için yazanların ben troll olduğunu düşünüyorum. nitekim benimde muhali olduğum bir sürü konu var ancak hakkını vermek gerekiyor. bu proje aynı mengen tünelleri aynı tüp geçiş tünelleri gibidir. yani gereklidir öncüdür.
  • Butun karadenize boydan boya bi pist yapilmali artik. Baksaniza yolcu yetmiyorr. Yakinda aglamaya baslar orgiciler devlet bize bahmiiiii diyee. Ikinciii pisttt bile istemeye baslamislar baksaniza.
  • Ikinci bir terminal lazim hemide körüklü. Körüklerde uğurdan olsun.. ama simdi paralelciler bunada karsi cikar
  • hiç untmuyorum bu orgi limanı daha açılmamıştı birileri yırtılırcasına bu hava limanına karşı çıkıyodu demek ki her karşı çıktıkları projeler % 100 olumlu projelermiş
  • Sürekli ORGİ ile alakalı haber çıkıyor. Neden acaba ? Gerçekten başka bir sıkıntı mı var acaba ? Yoksa haberler balon mu ?
  • Ordu Giresun un rekor haberinden rahatsız olan rahatsız. Koca Seyit ile ilgili de haberler yapıldı. Haber Arşivine Koca Seyit yaz arama butonunu tıkla gör. Ordu Giresun Havalimanı Türkiyenin gözde projesi ve her ay yolcu sayısı bir önceki aya göre rekor kırıyor. Bu haberden rahatsız olmana gerek yok. Arkana yaslan ve bizi seyretmeye devam et.
  • Hersey guzel gidiyorda havalimaninda yakit tanki yok galiba gecenlerde pegasus ucagi yeterli yakiti olmadigi icin Trabzona gidip geri gelmisti..
  • Tek pist yetmiyor artik. Ikinci pist icin simdiden calismalara baslanmali. Bir yanda 747-8 diger yanda a380in paralel kalkis yaptigi gunler de gelecek insallahhhh.
  • Pegasus gelmesiydi görürdüm ben o zaman ORGİ'yi. :)

Avrupa ve Türkiye'nin, tamamı deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın, açıldığı günden bu yana yaklaşık 216 bin 946 yolcuya hizmet verdiği bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Mayıs'ta resmi açılışı yapılan havalimanının yolcu sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Denizdeki havalimanını bölgenin yüzyılın projesi olarak değerlendirildiğini belirten Yılmaz, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Ordu-Giresun Havalimanı'nı şu ana kadar 216 bin 946 yolcu kullandı" dedi.

Yılmaz, havalimanını Ordu ve Giresun halkının yoğun şekilde kullandığına dikkati çekerek, "Şu anda günde 16 sefer yapılan havalimanında çok ciddi yoğunluk yaşanmaktadır. Başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir'e her gün sefer düzenlenmektedir. 22 Mayıs'tan bu yana bin 590 sefer yapıldı" diye konuştu.

Ağırlıklı olarak İstanbul seferlerinin yapıldığı havalimanından Kıbrıs ve yurt dışı uçuşlarının başlayacağını ifade eden Yılmaz, "Önümüzdeki aylarda 16 olan sefer sayısı daha da artacak. Yaz ayına doğru havalimanının kullanan yolcuların ikiye katlanmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Uçakların dolululuk oranlarının ise yüzde 95 seviyelerinde olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Gurbette yaşayan Ordu ve Giresunlu sayısı hayli fazla. Bu havalimanı hiç kuşkusuz özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin işine yaradı. Son dönemde Türk Hava Yolları'nın dışında başka firmaların da sefer yapmaya başlamasıyla biletler ucuzladı. Bu durum havalimanına ilgiyi daha da artırdı. Rakamların şu anda 200 bini aşmış olmasını kimse beklemiyordu ama havalimanı bu beklentileri alt üst ederek başta biz olmak üzere herkesi şaşırttı. Açıkçası havalimanı aldı başını gidiyor."

Yılmaz, havalimanındaki doluluk oranını gördükten sonra yapılan yatırımın ne kadar gerekli ve ihtiyaç olduğunu bir kez daha gördüklerini belirterek, "Bir kez daha bu projeyi bölgemize kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ordu-Giresun'da yolcu sayısı artıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

A380 B747Jumbo ~ 8 yıl önce
OrGi Karadenizin bir numarası olacak. Yakında Dubai ve Katar'dan seferler başlarsa şaşırmayın. PR işte böyle yapılır. Tek eksik jet yakıtı. Sadece biraz zamana ihtiyaç var. Sefer sayısı 16 değil 8.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
bakın biz daha öncede söyledik bu havalimanı projesi başarılıdır ve yapılması iyi olmuştur. aha sonuçlar ortada. koca seyit ile burayı karıştırmayın. çünkü buranın hali hazırda müşterisi vardı. trabzon ve samsuna işi düşmeyen kolay geçiş bulamayan insanlar uçaklara uzaktı ayaklarına kadar geldi. karadeniz insanı yeniliklere açıktır. sırf muhalif olmak için yazanların ben troll olduğunu düşünüyorum. nitekim benimde muhali olduğum bir sürü konu var ancak hakkını vermek gerekiyor. bu proje aynı mengen tünelleri aynı tüp geçiş tünelleri gibidir. yani gereklidir öncüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Butun karadenize boydan boya bi pist yapilmali artik. Baksaniza yolcu yetmiyorr. Yakinda aglamaya baslar orgiciler devlet bize bahmiiiii diyee. Ikinciii pisttt bile istemeye baslamislar baksaniza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REZİL ~ 8 yıl önce
Hoş geldin rezaletin dikalası...
Yyy ~ 8 yıl önce
Ikinci bir terminal lazim hemide körüklü. Körüklerde uğurdan olsun.. ama simdi paralelciler bunada karsi cikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
hiç untmuyorum bu orgi limanı daha açılmamıştı birileri yırtılırcasına bu hava limanına karşı çıkıyodu demek ki her karşı çıktıkları projeler % 100 olumlu projelermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 8 yıl önce
Sürekli ORGİ ile alakalı haber çıkıyor. Neden acaba ? Gerçekten başka bir sıkıntı mı var acaba ? Yoksa haberler balon mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor ~ 8 yıl önce
Ordu Giresun un rekor haberinden rahatsız olan rahatsız. Koca Seyit ile ilgili de haberler yapıldı. Haber Arşivine Koca Seyit yaz arama butonunu tıkla gör. Ordu Giresun Havalimanı Türkiyenin gözde projesi ve her ay yolcu sayısı bir önceki aya göre rekor kırıyor. Bu haberden rahatsız olmana gerek yok. Arkana yaslan ve bizi seyretmeye devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Aday Adayi ~ 8 yıl önce
Hersey guzel gidiyorda havalimaninda yakit tanki yok galiba gecenlerde pegasus ucagi yeterli yakiti olmadigi icin Trabzona gidip geri gelmisti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordulu ~ 8 yıl önce
Tek pist yetmiyor artik. Ikinci pist icin simdiden calismalara baslanmali. Bir yanda 747-8 diger yanda a380in paralel kalkis yaptigi gunler de gelecek insallahhhh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 8 yıl önce
Pegasus gelmesiydi görürdüm ben o zaman ORGİ'yi. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 8 yıl önce
Ya orayı fındık kurutulsun diye yapmışlardı da bu havayolu şirketleri var ya ne yapıp edip biz oraya sefer yapacağız diye tutturunca fındık kurutma projelerinin rafa kalkmasına neden oldular valla.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000