01 Ağustos 2013, Perşembe 07:39:04

ORDU-GİRESUN NE DURUMDA?

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Türkiye’nin deniz doldurularak yapılan ilk havalimanı inşaatında çalışan işçilerle şantiyede orucunu açtı.
  • havaalanı demek hareket demek, turizm demek, ticaret demek şehire hareketlilik gelecektir ksin olarak.. ama buna karşı çıkanlara tek kelime ile cevap siz neyi beğendiniz havaalanına karşısınız, köprülere karşısınız hep aynı takım her yapılan yeniliğe karşısınız.. ulen sabiha gökçen havaalanı kapanmak üzereydi in cin top oynuyordu şimdi rekor yolcu sayısına ulaştı ve giderek artıyor işleten yabancı firmada çalışan arkadaşım var ayrıca havaalanı ödüller alıyor her sene ya.. minnoşlar bu işler taksimde birayla iftar açmaya benzemez..
  • DÜŞÜNCE OLARAK GÜZEL. fAKAT UYGULAMADA FİZİBİL OLMAYABİLİR. KENDİ HAVAYOLU VE PİLOT OKULU İLE EKONOMİK OLARAK DAHA GÜÇLÜ OLUR. HAYIRLI OLSUN - BAŞARILAR.
  • Benim vergimi çarçur edin sonra da öğünün. O meydan ekonomik/tantanalar olmayacak NOKTA

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Ordu-Giresun havalimanında işçiler 24 saat çalışırken, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Vali Yardımcısı Yemen Bayrak, Belediye Başkanı Talip Şen inşaatın şantiyesinde işçiler ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İftar yemeği ardından konuşan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ekmeğini taştan çıkartan havalimanı işçileri ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirtirken, “Ordu- Giresun Havalimanı’na ilk uçak indiğinde Ordu ve Giresunlu hemşerilerimiz sevinç gözyaşları dökecektir” dedi.

Vali Çiftçi, yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin denize yapılan ilk hava limanı inşaatımızın mutfağında çalışan, ekmeklerini taştan çıkartan işçilerimiz ile iftar açtık. Onların fedakarlıklarıyla bu hava limanımız bizim Ordu ve Giresunlu vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Kütahya’da da böyle hava alanına gittik geldik. İlk uçak indiğinde mutluluk gözyaşlarını döktük. Bu arkadaşlarımızın sayesinde hava alanı yapıldığında, ilk uçak indiğinde Ordu ve Giresun’daki hemşerilerimiz sevinç gözyaşları dökecektir” ifadelerini kullandı.

“BU HEPİMİZİN YÜZ AKI OLACAK BİR TESİS ORTAYA ÇIKACAK”

Milletvekili Fatih Han Ünal ise, “İftarımızı Ordu Giresun Havalimanı inşaatımızın şantiyesinde açtık. İşçilerimiz 24 saat vardiya usulü ile çalışıyorlar. Bu vardiya sisteminde bulunan işçi arkadaşlarımız ile orucumuzu beraber açtık. Öncelikle bu güzel çalışmaları yürüten müteahhit firmamıza teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımızın verdiği emeklerin gerçekten ne güzel sonuçlar doğurduğunu görüyoruz. Çok hızlı bir ilerleme var. Bu hepimizin yüz akı olacak bir tesis ortaya çıkacak” şeklinde konuştu
İşçiler ise, Vali Çiftçi ve beraberindeki protokol mensuplarıyla oruç açmanın memnuniyeti verici olduğunu dile getirdiler.

ORDU-GİRESUN NE DURUMDA?

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
havaalanı demek hareket demek, turizm demek, ticaret demek şehire hareketlilik gelecektir ksin olarak.. ama buna karşı çıkanlara tek kelime ile cevap siz neyi beğendiniz havaalanına karşısınız, köprülere karşısınız hep aynı takım her yapılan yeniliğe karşısınız.. ulen sabiha gökçen havaalanı kapanmak üzereydi in cin top oynuyordu şimdi rekor yolcu sayısına ulaştı ve giderek artıyor işleten yabancı firmada çalışan arkadaşım var ayrıca havaalanı ödüller alıyor her sene ya.. minnoşlar bu işler taksimde birayla iftar açmaya benzemez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ideal ~ 11 yıl önce
DÜŞÜNCE OLARAK GÜZEL. fAKAT UYGULAMADA FİZİBİL OLMAYABİLİR. KENDİ HAVAYOLU VE PİLOT OKULU İLE EKONOMİK OLARAK DAHA GÜÇLÜ OLUR. HAYIRLI OLSUN - BAŞARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Benim vergimi çarçur edin sonra da öğünün. O meydan ekonomik/tantanalar olmayacak NOKTA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000