10 Şubat 2016, Çarşamba 08:14:10

Ordu Giresun'da yolcu sayısı 280 bini geçti

Avrupa ve Türkiye'nin "deniz üzerine kurulan ilk havalimanı" özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nı kullanan yolcu sayısının 280 bini geçtiği bildirildi.
  • Bu da bir şey mi... Gazipaşa 2015 de 1 milyona yaklaştı
  • Begenirsin begenmezsin sadece istanbul da yasayan giresunlu sayisi 480.000, ank da 100.000 ve pgs istanbula 3 izmire 1 sefer koydu ise, sorgulamaya gerek yok!!
  • Niye rahatsız oluyorsunuz?Dün geldim Ordu-Giresun dan Ankara' ya.Uçak Anadolujet 737-800 dü. 10-15 koltuk boştu. Bu kış günü nerdeyse ful sayılır.
  • Çarçur edildi dediğin yatırımın karnesi ortada. Havacılık ülkemizde bu kadar gelişmemişken yıllarca ama yıllarca 1 bilemedin 2 uçağa hizmet veren Trabzon havalimanı da bizim vergilerimizle yapıldı. Unutma...
  • Trabzon'a yapılan yatırımların maliyetinden söz edeyim mi sana? Akyazı spor kompleksi... Avrupa Gençlik Olimpiyatları için OGU parasından fazla harcanan para ve bugün neredeyse hiç kullanılmayan tesisler. Vicdanı olan Trabzonlu bunları görüyor...
  • Alaylı tavır gösterenlerin hemen hemen tamamı Trabzonludur. Bugüne kadar bizi muhtaç ettikleri havalimanından kurtulmamız onları çok rahatsız etti. Hatta Trabzon havalimanı bakıma alınmayacak diye haber yapıp kendilerini rahatlattı bile bunlar. Anla artık, havalimanının bakıma girmesi istenmez mi? İşte bunların tıyneti bu kadar... Rize de açılsın bunların hali ne olacak bakalım. Bir Gümüşhane'ye kalacaklar. O zaman göreceğiz potansiyellerini. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Sefer sayısının azlığı nedeniyle aktarmalı uçuşların çoğu hala Trabzon'dan yapılmak zorunda kalınıyor. Şu slot işi çözülsün göreceğiz ak mı kara mı...Tabi bizim yöneticiler uyuyor. Sinop uçak saatini değiştirtip Atatürk'ten sabah saatlerinde sefer koydurdu. Bize gelince slot yok!... İlgilenen yok ki... Rusya'da o kadar sefer azaltıldı. Ver birini OGU'ya da insanlar sabah gidip akşam gelme imkanı bulsun. Aktarma uçuşu olanlar Atatürk'te hiç olmazsa daha az beklesin. Trabzon uçağına binmek zorunda kalmasın
  • Edebiyatı bırak da % 95 doluluk oranı konusunda bir şeyler söyle. Rastgele...
  • Ben de 2 gun haber goremeyince endiselenmistim Orgi'ye bir sey mi oldu diye.. Yuregime su serpildi.
  • Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Zonguldak-Sinop-Samsun, bu iller ve buralı kahraman Türkler Türkiye'nin teminatıdır. Hainlere karşı ülkenin sigortasıdır. Karadenize, İç Anadolu'ya, Ege'ye, Marmara'ya, Akdeniz'e laf söylemeyin. Doğuya ve özellikle de güneydoğuya atış serbest. Haram zıkkım olsun bizlerden çaldıkları. Yüce Allah bu vatana ihanet edenleri Kahretsin, Zelil etsin.
  • cok begendim.

Avrupa ve Türkiye'nin "deniz üzerine kurulan ilk havalimanı" özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nı kullanan yolcu sayısının 280 bini geçtiği bildirildi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deniz üzerine kurulan Ordu-Giresun Havalimanı'na, açıldığı 22 Mayıs 2015'ten bu yana yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Günlük 16 seferin gerçekleştirildiği havalimanında şu ana kadar karşılıklı bin 600 sefer yapıldığı bilgisini paylaşan Balkanlıoğlu, "280 binin üzerinde yolcu bu havalimanını kullandı. Türkiye'de birçok havalimanını geride bırakan Ordu-Giresun Havalimanı'nı kullanan yolcular gün geçtikçe artıyor" diye konuştu.

Uçakların doluluk oranlarının yüzde 95 seviyelerinde olduğuna dikkati çeken Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Gurbette yaşayan Ordulu ve Giresunlu sayısı hayli fazla. Bu havalimanı hiç kuşkusuz özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin işine yaradı. Son dönemde Türk Hava Yolları dışında başka firmaların da sefer yapmaya başlamasıyla biletler ucuzladı. Bu durum havalimanına ilgiyi daha da artırdı. Rakamların şu anda 280 bini aşmış olmasını kimse beklemiyordu ama havalimanı, bu beklentileri altüst ederek başta biz olmak üzere herkesi şaşırttı. Rakamların şubat ayı içinde 350 bine yaklaşmasını bekliyoruz."

Balkanlıoğlu, gelecek ay sefer sayılarının artırılacağını belirterek, "Çok yakında İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra yurt dışı uçuşları da başlayacak. Bu yöndeki çalışmalar sürüyor. İnşallah yaz döneminde Avrupa uçuşları başlamış olacak" ifadelerini kullandı.

Ordu Giresun'da yolcu sayısı 280 bini geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

ne ki ~ 8 yıl önce
Bu da bir şey mi... Gazipaşa 2015 de 1 milyona yaklaştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygi duymali... ~ 8 yıl önce
Begenirsin begenmezsin sadece istanbul da yasayan giresunlu sayisi 480.000, ank da 100.000 ve pgs istanbula 3 izmire 1 sefer koydu ise, sorgulamaya gerek yok!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alican 28 ~ 8 yıl önce
Niye rahatsız oluyorsunuz?Dün geldim Ordu-Giresun dan Ankara' ya.Uçak Anadolujet 737-800 dü. 10-15 koltuk boştu. Bu kış günü nerdeyse ful sayılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VERGİCİ'YE ~ 8 yıl önce
Çarçur edildi dediğin yatırımın karnesi ortada. Havacılık ülkemizde bu kadar gelişmemişken yıllarca ama yıllarca 1 bilemedin 2 uçağa hizmet veren Trabzon havalimanı da bizim vergilerimizle yapıldı. Unutma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 8 yıl önce
TZX havalimanı ihtiyaçtı. Burası siyasi. Sıkıntı burada
TZX'E ~ 8 yıl önce
Siyasi derken bu havalimanını şimdiye kadar kullanan 280.000 kişi hiç aklına gelmiyor mu? Hepsi siyasi bunların değil mi? Ya arkadaş siyasi olan sizlersiniz sizler. Bu havalimanının ne kadar gerekli olduğunu görememek ancak gözleri siyasetten kör olmuşlara özgüdür.
YUPİ'YE ~ 8 yıl önce
Trabzon'a yapılan yatırımların maliyetinden söz edeyim mi sana? Akyazı spor kompleksi... Avrupa Gençlik Olimpiyatları için OGU parasından fazla harcanan para ve bugün neredeyse hiç kullanılmayan tesisler. Vicdanı olan Trabzonlu bunları görüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAT 14'E ~ 8 yıl önce
Alaylı tavır gösterenlerin hemen hemen tamamı Trabzonludur. Bugüne kadar bizi muhtaç ettikleri havalimanından kurtulmamız onları çok rahatsız etti. Hatta Trabzon havalimanı bakıma alınmayacak diye haber yapıp kendilerini rahatlattı bile bunlar. Anla artık, havalimanının bakıma girmesi istenmez mi? İşte bunların tıyneti bu kadar... Rize de açılsın bunların hali ne olacak bakalım. Bir Gümüşhane'ye kalacaklar. O zaman göreceğiz potansiyellerini. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Sefer sayısının azlığı nedeniyle aktarmalı uçuşların çoğu hala Trabzon'dan yapılmak zorunda kalınıyor. Şu slot işi çözülsün göreceğiz ak mı kara mı...Tabi bizim yöneticiler uyuyor. Sinop uçak saatini değiştirtip Atatürk'ten sabah saatlerinde sefer koydurdu. Bize gelince slot yok!... İlgilenen yok ki... Rusya'da o kadar sefer azaltıldı. Ver birini OGU'ya da insanlar sabah gidip akşam gelme imkanı bulsun. Aktarma uçuşu olanlar Atatürk'te hiç olmazsa daha az beklesin. Trabzon uçağına binmek zorunda kalmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REZALET'E ~ 8 yıl önce
Edebiyatı bırak da % 95 doluluk oranı konusunda bir şeyler söyle. Rastgele...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgii ~ 8 yıl önce
Ben de 2 gun haber goremeyince endiselenmistim Orgi'ye bir sey mi oldu diye.. Yuregime su serpildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teminat ~ 8 yıl önce
Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Zonguldak-Sinop-Samsun, bu iller ve buralı kahraman Türkler Türkiye'nin teminatıdır. Hainlere karşı ülkenin sigortasıdır. Karadenize, İç Anadolu'ya, Ege'ye, Marmara'ya, Akdeniz'e laf söylemeyin. Doğuya ve özellikle de güneydoğuya atış serbest. Haram zıkkım olsun bizlerden çaldıkları. Yüce Allah bu vatana ihanet edenleri Kahretsin, Zelil etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pinar ~ 8 yıl önce
cok begendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000