03 Eylül 2014, Çarşamba 09:27:16

CANİKLİ ORDU-GİRESUN HAVALİMANI İNŞAATINI GEZDİ

Kabine değişikliği ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Nurettin Canikli, Ordu-Giresun Havalimanı'nda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
  • kadayif madayif sen yapilana bak adamlar yaptimi yapti helal olsun oyuum her zaman akp ye calisiyor abi bu adamlar memleketin her yerinde bu adamlarin sayesinde gelisme yigidi oldur hakkini yeme demisler atalarimiz helal olsun memlekete hixmet edene turkiyenin her yerine hizmet goturduler birakinda biraz havasini yapsinlar biz bunlari degil asil bu zamana kadar yapmayanlari sorgulayalim bundan oncekiler tasin altina elini hic sokmadilar birakalim adamlar hizmet etsinler memlekete rahat birakalim da isini yapsinlar ister hizmet etsinlerde ister kaymak calsinlar ister yag
  • Seçimden 3 ay önce yapılacak açılış töreni akılcı tercih.İnişten önce Ordu ve Giresun üzerinde atılacak selamlama turu kadayıfın üzerinde kaymak olacaktır.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ordu-Giresun Havalimanı’nın en geç Mart 2015'te hizmete gireceğini söyledi.

Kabine değişikliği ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Nurettin Canikli, Ordu- Giresun Havalimanı'nda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Canikli'ye gezisinde Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti.

Havalimanı pistini gezen Canikli, Ordu-Giresun Havalimanı'nın en geç Mart 2015'te biteceğini söyledi. Canikli, "Göreve geldikten sonra ilk ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ordu-Giresun Havalimanı iki şehrimiz içinde özlemle beklediği hayal olan bu proje, uzun uğraşlar sonunda hayata geçirilmesi kararlaştırıldı ve sona yaklaşıldı. Bu sadece havayolu için yapılan bir proje değil, özellikle bir prestij projesi. Burada kullanılan yöntem, teknoloji, büyüklük itibari ile ve mimari proje itibari ile Türkiye'nin, hatta dünyanın sayılı havaalanlarından biri olacaktır. Biliyoruz ki denizin ortasına inşa edilmiş bir havalimanı, o nedenle önemlilik arz ediyor. Bir diğer açıdan bakıldığında en büyük uçakların dahi inebileceği pist uzunluğuna sahip olan bir proje ve iki ile Ordu ve Giresun sınırlarında yapılan bir proje. Havalimanı yapımı bittiğinde, ışıklandırması bittiğinde burası görsel şölene dönüşecektir. Görsel açıdan dünyanın önemli bir yatırımı olacaktır. Tamamlandıktan sonra iki ilimizin ekonomisine, çehresine, kültürüne önemli etki edecektir. İllerimiz turizmciler tarafından görülmesi için bu yatırım önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

"TALİMATI BAŞBAKANIMIZ VERDİ"

Bakan Canikli, "Havalimanının talimatını anayasa değişikliği yaptığımız bir dönemde gece saat 01.00'de Cumhurbaşkanımız olan dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Bu yatırım tüm Orduluları, tüm Giresunluları mutlu ediyor. Havalimanı tüm bölgemize hayırlı olsun" diye konuştu.

CANİKLİ ORDU-GİRESUN HAVALİMANI İNŞAATINI GEZDİ

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
kadayif madayif sen yapilana bak adamlar yaptimi yapti helal olsun oyuum her zaman akp ye calisiyor abi bu adamlar memleketin her yerinde bu adamlarin sayesinde gelisme yigidi oldur hakkini yeme demisler atalarimiz helal olsun memlekete hixmet edene turkiyenin her yerine hizmet goturduler birakinda biraz havasini yapsinlar biz bunlari degil asil bu zamana kadar yapmayanlari sorgulayalim bundan oncekiler tasin altina elini hic sokmadilar birakalim adamlar hizmet etsinler memlekete rahat birakalim da isini yapsinlar ister hizmet etsinlerde ister kaymak calsinlar ister yag

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bağcı ve Üzüm ~ 10 yıl önce
Seçimden 3 ay önce yapılacak açılış töreni akılcı tercih.İnişten önce Ordu ve Giresun üzerinde atılacak selamlama turu kadayıfın üzerinde kaymak olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000