22 Şubat 2009, Pazar 14:24:02

Çakırmelikoğlu: "OR-Gİ Havaalanı projesini yatırıma dönüştüreceğiz"

Oda meclisi tarafından yönetim kurulu başkanı seçilmesinin ardından çalışmalara hızla başlayacağını anlatan Çakırmelikoğlu, OR-Gİ Havaalanı projesine devam edeceklerini dile getirdi.
  • İşadamları hemşeriler paraları Ankara ve istanbul'a yatırıyorlar...sizeler de hep "Ankara'dan ödenek bekliyoruz" diyorsunuz yıllardır...Sanki OR-Gİ bölgede yaşayan milyonlarca insana iş verecek falan. tamam iyi hoş, amacınız güzel fakat gerçekleri görün artık. havalimanı (ufak bile olsa) okul yaptırmak gibi değil. ihtiyaç var, doğru. bölgede bulunan fındik tüccarları ellerini cebe atsa, Tokyo havalimanı gibi meydan yaparsınız. ayrıca, modern teknoloji alternatiflere eğilin biraz. yüzer beton var, sizin bilmemkaç milyon dolar dediğiniz işi yüzer beton ile 5 milyon dolara bitirirsiniz. hemde 12 ay gibi komik zaman içinde. ama amacınız rant ise, o ayrı...tövbe, ben demedim vallahi!

Çakırmelikoğlu şöyle konuştu: "Daha önce açıkladığımız diğer projeleri hayata geçireceğiz. Meslek komitelerinin sorunlarına kalıcı ve akılcı çözüm üreteceğiz. İşsizlik ile mücadele için meslek edindirme kursları açmak ve Giresun'un en önemli sorunu olan işsizliğin önüne geçmek için küçük ortak girişim grupları oluşturarak atölye çapında üretim tesislerini hayata geçireceğiz. OR-Gİ Havaalanı projesini takip
ederek yatırıma dönüştürmesini sağlayacağız."

GTSO'ya yeni ve modern bir sosyal tesis yapacaklarını anlatan Çakırmelikoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu sosyal tesis çerçevesinde fuar alanı oluşturulması projelerimiz arasında yer alacaktır. İl dışında bulunan işadamı hemşehrilerimiz tespit edilerek lobi ve yatırım imkanı çerçevesinde Giresun'a katkılarını sağlamak için sıcak diyaloglar kurulması gayretinde olacağız."

Çakırmelikoğlu: "OR-Gİ Havaalanı projesini yatırıma dönüştüreceğiz"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
İşadamları hemşeriler paraları Ankara ve istanbul'a yatırıyorlar...sizeler de hep "Ankara'dan ödenek bekliyoruz" diyorsunuz yıllardır...Sanki OR-Gİ bölgede yaşayan milyonlarca insana iş verecek falan. tamam iyi hoş, amacınız güzel fakat gerçekleri görün artık. havalimanı (ufak bile olsa) okul yaptırmak gibi değil. ihtiyaç var, doğru. bölgede bulunan fındik tüccarları ellerini cebe atsa, Tokyo havalimanı gibi meydan yaparsınız. ayrıca, modern teknoloji alternatiflere eğilin biraz. yüzer beton var, sizin bilmemkaç milyon dolar dediğiniz işi yüzer beton ile 5 milyon dolara bitirirsiniz. hemde 12 ay gibi komik zaman içinde. ama amacınız rant ise, o ayrı...tövbe, ben demedim vallahi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000