01 Ağustos 2011, Pazartesi 08:15:56

BİR ÖNERİ DAHA GELDİ: 'NECMETTİN ERBAKAN OLSUN'

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Giresun İl Başkanlığı, Ordu-Giresun Havaalanı'na, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın adının verilmesini önerdi...
  • NE KADAR ANLAMSIZ İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ. HER BOYAYI BOYADIK FISTIKİ YEŞİL KALDI !!!
  • yaziyi TSK yazmis ve emin cölasan cildirdi,neden haberimiz yok madem dedi!!
  • Erbakan kadar hizmet yapmis gibi konusuyorsunuz beyler herseye muhalefetsiniz. Anlamsiz bir adi olacagina Erbakan olabilir bunda birsey yok Kenan Evrenin adi caddelere okullara verildi bu ulkede. Gocunmayin sizin de olur
  • ne yazıyordu çelengin üstünde '' ordumuzu yücelten,ülkemizi muassır medeniyet seviyesine getiren,demokrat,çağdaş,laik,Atatürk'çü sayın erbakan a Allah dan rahmet dileriz mi???
  • eğer türkiye 40 yılını erbakan a borçluysa vah ki ne vah!!!! sözüm ona dini bütündü ya olmasaydı ne olurdu mazallah düşünmek istemiyorum!!!!
  • ERBAKAN MI KIBRIS FATİHİ YOKSA DÖNEMİN CHP'Lİ BAŞBAKANI BÜLENT ECEVİT Mİ ? LÜTFEN DOĞRULARI BİLELİM YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYALIM AYŞE TATİLE ÇIKMALI OPERASYONUNU BAŞLATAN VE KIBRISI KURTARAN BÜLEN ECEVİT'TİR ERBAKAN MSP'DEN ECEVİTİN YARDIMCISI İDİ ! BİLGİNİZE ...KIBRIS HAREKATI CHP'NİN OY ORANINI BAYA YÜKSELTMİŞTİ HERKES KARAOĞLAN ECEVİT KIBRIS FATİHİ ECEVİT DİYE SLOGANLAR ATIYORDU. HALKIN ECEVİTE OLAN SEVGİSİ VE ABD’YE REST ÇEKİŞİ ABD ‘YİÇOK KIZDIRMIŞTI VE ABD EMPERYALİST TÜRK SUBAYLARINA DARBE TALİMATI VERMİŞTİ. VE CHP FAZLA YÜKSELMEDEN DARBE OLMUŞTU... AKP GİBİ HER DEĞİNİ YAPSAYDI DARBE ASLA OLMAYACAKTI...ÇÜNKÜ CHP TESLİMİYETÇİ BİR PARTİ DEĞİLDİR. VE O YÜZDEN İKTİDAR OLAMIYOR HALK ARTIK BAZI ŞEYLERİ GÖRMELİ...
  • rahmetlinin cenazesinde TSK dan celenk vardi ve üstünde ne yaziyordu bilen varmi??
  • ne alaka erbakan:S:S:S:S:S
  • tüpraşın 4 rafinerisinin hiçbirinin de necmettin erbakın ın müthiş(!) ağır sanayi hamlesiyle ilgisi yoktur.erbakan ilk kez 1969 da miletvekili seçildi.tüpraş izmit 1961 de,kırıkkale 1986 da,batman 1955 de açıldı.aliağanın yapılmasına 1968 de başlandı.1972 de açıldı.erdemir demirçelik ise 1965 de açıldı.bırakın bu desteksiz sallamaları.internette geyiği bırakıp biraz araştırma yaparsanız herşeye ulaşırsınız.yargıtay tarafında onaylanmış kayıp trilyon davasının hükümlerine bile.
  • Palavra havalimanına bu isim uyar. 100,000 tank v.s. arabayla taşınan temeller, ağır sanayi hamlesi, hiç birini unutmadık. Ha bir de Kıbrıs fatihi... Bize yakışır.
İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ordu ve Giresun'un yıllardır özlemini çektiği havaalanının bir an evvel başlatılıp bitirilmesinin, iki ilin halkı gibi parti teşkilatının da takip ettiği bir konu olduğu vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: "Havaalanı ile ilgili ORGİ isminin yabancı dilde iyi bir çağrışım yapmaması nedeniyle buraya yeni bir isim bulunması yönündeki çalışmalar yetkililerce devam etmektedir. Bilim adamlığı, profesörlüğü, devlet adamlığı ile ve cenazesinde tek vücut olan aziz milletvekilimizin gönlünde taht kurmuş şahsiyet, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın ismini öneriyoruz." 

Sabah
BİR ÖNERİ DAHA GELDİ: 'NECMETTİN ERBAKAN OLSUN'

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
NE KADAR ANLAMSIZ İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ. HER BOYAYI BOYADIK FISTIKİ YEŞİL KALDI !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaziyi TSK yazmis ve emin cölasan cildirdi,neden haberimiz yok madem dedi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erbakan kadar hizmet yapmis gibi konusuyorsunuz beyler herseye muhalefetsiniz. Anlamsiz bir adi olacagina Erbakan olabilir bunda birsey yok Kenan Evrenin adi caddelere okullara verildi bu ulkede. Gocunmayin sizin de olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne yazıyordu çelengin üstünde '' ordumuzu yücelten,ülkemizi muassır medeniyet seviyesine getiren,demokrat,çağdaş,laik,Atatürk'çü sayın erbakan a Allah dan rahmet dileriz mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eğer türkiye 40 yılını erbakan a borçluysa vah ki ne vah!!!! sözüm ona dini bütündü ya olmasaydı ne olurdu mazallah düşünmek istemiyorum!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ERBAKAN MI KIBRIS FATİHİ YOKSA DÖNEMİN CHP'Lİ BAŞBAKANI BÜLENT ECEVİT Mİ ? LÜTFEN DOĞRULARI BİLELİM YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYALIM AYŞE TATİLE ÇIKMALI OPERASYONUNU BAŞLATAN VE KIBRISI KURTARAN BÜLEN ECEVİT'TİR ERBAKAN MSP'DEN ECEVİTİN YARDIMCISI İDİ ! BİLGİNİZE ...KIBRIS HAREKATI CHP'NİN OY ORANINI BAYA YÜKSELTMİŞTİ HERKES KARAOĞLAN ECEVİT KIBRIS FATİHİ ECEVİT DİYE SLOGANLAR ATIYORDU. HALKIN ECEVİTE OLAN SEVGİSİ VE ABD’YE REST ÇEKİŞİ ABD ‘YİÇOK KIZDIRMIŞTI VE ABD EMPERYALİST TÜRK SUBAYLARINA DARBE TALİMATI VERMİŞTİ. VE CHP FAZLA YÜKSELMEDEN DARBE OLMUŞTU... AKP GİBİ HER DEĞİNİ YAPSAYDI DARBE ASLA OLMAYACAKTI...ÇÜNKÜ CHP TESLİMİYETÇİ BİR PARTİ DEĞİLDİR. VE O YÜZDEN İKTİDAR OLAMIYOR HALK ARTIK BAZI ŞEYLERİ GÖRMELİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rahmetlinin cenazesinde TSK dan celenk vardi ve üstünde ne yaziyordu bilen varmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne alaka erbakan:S:S:S:S:S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüpraşın 4 rafinerisinin hiçbirinin de necmettin erbakın ın müthiş(!) ağır sanayi hamlesiyle ilgisi yoktur.erbakan ilk kez 1969 da miletvekili seçildi.tüpraş izmit 1961 de,kırıkkale 1986 da,batman 1955 de açıldı.aliağanın yapılmasına 1968 de başlandı.1972 de açıldı.erdemir demirçelik ise 1965 de açıldı.bırakın bu desteksiz sallamaları.internette geyiği bırakıp biraz araştırma yaparsanız herşeye ulaşırsınız.yargıtay tarafında onaylanmış kayıp trilyon davasının hükümlerine bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Palavra havalimanına bu isim uyar. 100,000 tank v.s. arabayla taşınan temeller, ağır sanayi hamlesi, hiç birini unutmadık. Ha bir de Kıbrıs fatihi... Bize yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000