04 Mayıs 2021, Salı 17:31:00

Onur Air'in hisseleri satışa çıkarılıyor

Türkiye'nin köklü özel hava yolu şirketlerinden Onur Air, hisse satacak.
  • Onur Air çalışanlarının ücretlerini yaklaşık 24 aydır ödeyemiyor. Bu nedenle çalışanlar toplu eylemde bulunurken, Benim de iştirak ettiğim, Onur Air 'in şirketlerin mal varlığını kaçırdığı iddiaları sebebiyle, T.C. SHGM denn çalışanların menfaatlerinin korunması beklentisi çok yüksek.... Ancak çalışanların, ödenmeyen alacakları sebebiyle (Onur Air) aleyhine açılmış olan bir alacak davası ile kaçırıldığı iddia olunan şirket mallarına tedbir talebinde bulunup bulunmadıklarını meçhul.... Sanki gökten uzanan bir elin onlara yardımcı olmasını bekliyor gibiler... Oysaki bu durumda T.C. SHGM'nin sorumluluğu şirkete çalışma müsaadesi verilirken alınan (uçaklar kiralıksa) teminatla sınırlı....
  • onurair personeli kabin memurlariinin suanda Aldigi kçö (asgari ucret) calisirken aldiklari maastan daha yuksek ...
  • Onur icin secenek A330 ile Cargo tasimak . ULS Cargonun yaptigi gibi .TK ile wet lease yapmak .Onur air Saudia wet lease 2023 kadar iyi gozukmuyor . Hindistana bakin kac bin kisi oluyor gunde pandemi yuzunden . Onur da kapanirsa Turkiyede iki sirket kalacak TK ve Pagasus .
  • biz de zamaninda batik restoranimizi satmaya calismistik da, alan cikmamisti..
  • Peksatıcı..
  • Bu hisseleri alan çok uygun fiyata çok büyük bir yatırım yapmış olacak.Onur Air bir havacılık firması olarak sürekli kötü bir profil çizmesine rağmen,aslında bir turizm ve charter firması. Piyasa ya bakınca Flypgs nin şu tam kapanma dönemindeki zararı Onur Air in tüm pandemi zararından daha büyük. Büyük başın derdi daha büyük düşüşü daha acı verici olabilir. CANKUT Bey 28 yıldır krizleri fırsata dönüştüren bir patron olarak bu pandemi sürecinde de yine en avantajlı şekilde çıkacağına inancım tam. Ne yazıkkı tüm sektörlerde olduğu gibi havacılık sektörü en ağır yarayı aldı. Onur Air şirket olarak destekleme ve bilgilendirme konusunda zayıf kaldı gibi görünsede eminim normalleşme ile beraber yoluna devam edecektir. Yeterki ülkeler engel koymasın. Ahanda Buraya yazıyorum... Saygılar..
  • Onur Air iş modeli pandemi ile beraber malesef bitti.Saudia Airlines adına yapılan wet-leasing uçuşlarının pandemi dolayısıyla bitmesi sonrası Onur Air'in can suyu kesildi.Yaz sezonu AYT ağırlıklı olmak üzere DLM ve BJV ekli turistik charterlar pandemi olmasa bir çıkış yolu olabilirdi ama artık o seçenekte kalmadı.Bu şirketin ayakta durabilmesi için bırakın maliyeti kurtarmayı,deli gibi kar etmesi lazım ki çarkları döndürebilsin ki Teoman Bey'de tam olarak bunu yapmak için deli gibi uğraşıyordu ama pandemi çıkınca herşey bir anda tam tersine döndü.
  • Şirket veya başka biri diğer ortağın hissesini borcuna karşışık alıyor kötü bir gelişme değil
  • Umarım Onura bir şey olmaz ve havacılık daha da güzelleşir en yakın zamanda, bir sürü personel kokpitinden kabinine işsiz veya gelecek kaygısı içinde. Atlasın çaresiz personeli de umarım en yakın zamanda bir yerlere girer.
  • 27 yıldır onurair satılıyor :) Onurun üzerine Turkuaz Alfa maviAtlas Atlas global vb. Birçok havayolu şirketi kuruldu ama Onur hala ayakta evet pandemiden dolayı birşeyler ters gidiyor Dünya üzerinde milyar sılar zarar açıklayan şirketler var batan şirketler var ama onurair patronu ne kadar profesyonel bir işletme taktiği uygulayamasada ayakta duracağına inanıyorum. Bu arada Onurair ile hiç bir bağım yoktur sadece 17 yıllık havacılık geçmişime dayanarak söylüyorum.

Türkiye'nin köklü özel hava yolu şirketlerinden Onur Air, hisse satacak.

İlan.gov'da yer alan bilgilere göre; İranlı iş adamı Mehdi Shams'ın Onur Air'deki hisseleri satışa çıkarıldı. Verilen bilgilere göre; İranlı Shams'ın Rayiç bedeli 2 Milyon 326 Bin 373 Liralık 448310 adet hissesi satışa çıkarılıyor.

İhale usulü ile yapılacak satışın 2 Haziran 2021'de gerçekleşeceği bildirildi.

Ayrıca Shams'ın Ten Tour'daki 1 Milyon 470 Bin adet hissesi için de 10 Milyon 750 Bin 34 Lira değer biçildi.

İstanbul 8. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek açık artırmanın 1. satış gününde istenilen teklifin alınamaması durumunda 2. saış 17 Haziran 2021'de yapılacak.

©AirportHaber

Onur Air'in hisseleri satışa çıkarılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

eskilerden ~ 2 yıl önce
Onur Air çalışanlarının ücretlerini yaklaşık 24 aydır ödeyemiyor. Bu nedenle çalışanlar toplu eylemde bulunurken, Benim de iştirak ettiğim, Onur Air 'in şirketlerin mal varlığını kaçırdığı iddiaları sebebiyle, T.C. SHGM denn çalışanların menfaatlerinin korunması beklentisi çok yüksek.... Ancak çalışanların, ödenmeyen alacakları sebebiyle (Onur Air) aleyhine açılmış olan bir alacak davası ile kaçırıldığı iddia olunan şirket mallarına tedbir talebinde bulunup bulunmadıklarını meçhul.... Sanki gökten uzanan bir elin onlara yardımcı olmasını bekliyor gibiler... Oysaki bu durumda T.C. SHGM'nin sorumluluğu şirkete çalışma müsaadesi verilirken alınan (uçaklar kiralıksa) teminatla sınırlı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caresizlik ~ 3 yıl önce
onurair personeli kabin memurlariinin suanda Aldigi kçö (asgari ucret) calisirken aldiklari maastan daha yuksek ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Cargo ~ 3 yıl önce
Onur icin secenek A330 ile Cargo tasimak . ULS Cargonun yaptigi gibi .TK ile wet lease yapmak .Onur air Saudia wet lease 2023 kadar iyi gozukmuyor . Hindistana bakin kac bin kisi oluyor gunde pandemi yuzunden . Onur da kapanirsa Turkiyede iki sirket kalacak TK ve Pagasus .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kusbeyin ~ 3 yıl önce
biz de zamaninda batik restoranimizi satmaya calismistik da, alan cikmamisti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımmm ~ 3 yıl önce
Peksatıcı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyırlayn ~ 3 yıl önce
Bu hisseleri alan çok uygun fiyata çok büyük bir yatırım yapmış olacak.Onur Air bir havacılık firması olarak sürekli kötü bir profil çizmesine rağmen,aslında bir turizm ve charter firması. Piyasa ya bakınca Flypgs nin şu tam kapanma dönemindeki zararı Onur Air in tüm pandemi zararından daha büyük. Büyük başın derdi daha büyük düşüşü daha acı verici olabilir. CANKUT Bey 28 yıldır krizleri fırsata dönüştüren bir patron olarak bu pandemi sürecinde de yine en avantajlı şekilde çıkacağına inancım tam. Ne yazıkkı tüm sektörlerde olduğu gibi havacılık sektörü en ağır yarayı aldı. Onur Air şirket olarak destekleme ve bilgilendirme konusunda zayıf kaldı gibi görünsede eminim normalleşme ile beraber yoluna devam edecektir. Yeterki ülkeler engel koymasın. Ahanda Buraya yazıyorum... Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYAL DÜNYASI BU ~ 3 yıl önce
HAYAL DÜNYASI BU ANLATIKLARINIZ.
Kudret Tosun ~ 3 yıl önce
Onur Air iş modeli pandemi ile beraber malesef bitti.Saudia Airlines adına yapılan wet-leasing uçuşlarının pandemi dolayısıyla bitmesi sonrası Onur Air'in can suyu kesildi.Yaz sezonu AYT ağırlıklı olmak üzere DLM ve BJV ekli turistik charterlar pandemi olmasa bir çıkış yolu olabilirdi ama artık o seçenekte kalmadı.Bu şirketin ayakta durabilmesi için bırakın maliyeti kurtarmayı,deli gibi kar etmesi lazım ki çarkları döndürebilsin ki Teoman Bey'de tam olarak bunu yapmak için deli gibi uğraşıyordu ama pandemi çıkınca herşey bir anda tam tersine döndü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kudrete ~ 3 yıl önce
Sana on kilo küfretmek istemiyorum
yazan Tosun Okuyana ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar sırf laf olsun diye saçma sapan yorumlar yapmayın...Burası Çelebi değil kendinize gelin.
İranlı Ortak ~ 3 yıl önce
Şirket veya başka biri diğer ortağın hissesini borcuna karşışık alıyor kötü bir gelişme değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
perdovites ~ 3 yıl önce
Umarım Onura bir şey olmaz ve havacılık daha da güzelleşir en yakın zamanda, bir sürü personel kokpitinden kabinine işsiz veya gelecek kaygısı içinde. Atlasın çaresiz personeli de umarım en yakın zamanda bir yerlere girer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 3 yıl önce
27 yıldır onurair satılıyor :) Onurun üzerine Turkuaz Alfa maviAtlas Atlas global vb. Birçok havayolu şirketi kuruldu ama Onur hala ayakta evet pandemiden dolayı birşeyler ters gidiyor Dünya üzerinde milyar sılar zarar açıklayan şirketler var batan şirketler var ama onurair patronu ne kadar profesyonel bir işletme taktiği uygulayamasada ayakta duracağına inanıyorum. Bu arada Onurair ile hiç bir bağım yoktur sadece 17 yıllık havacılık geçmişime dayanarak söylüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 3 yıl önce
Boşa geçmiş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000