23 Şubat 2016, Salı 10:04:03

Onur Air'den yepyeni hizmet

’Onur Air, müşteri seyahatlerinin kolaylaştırılması amacıyla “Bagaj Taşı-ma” isimli yeni bir hizmeti hayata geçirdi.
  • AnadoluJet candır
  • onur önce normal bagajı uçakta taşısın. Bi buçuk ay oldu valizim yok ortada =????
  • Ekiplerin uçuş parasını yatır-ma...... REZİLLER
  • İlk mi,neyin ilki??? Anadolujet'le valizlerimi evimden nasıl gönderdim o zaman??? Bakınız: http://www.anadolujet.com/aj-tr/corporate/news/offers/offer.aspx?bid=24054
  • OKUMADAN ANLAMADAN YORUM YAPMAYI O KADAR COK SEVIYORUZKI.. AYLARDIR VAR BU UYGULAMA DIYENLER, YOK EVDEN EVE BAGAJ TASIMAYI AJ YAPIYOR ZATEN DIYEN GUZEL INSANLAR; YURT ICI VE YURT DISINDA BU HIZMETI ''WEBDEN SUNAN'' ILK YERLI TASIYICI DIYOR OHY ICIN. AJ HLIMANI TRANSFERI YAPIYOR BAGAJ TASIMA DEGIL.O DA ESB VE SAW BASEDE BELIRLI ADRESLERE.BAGAJ TASIMA ISINI DE KISA BIR SURELIGINE GECICI OLARAK YAPTI YINE SADECE Y.ICINDE BELIRLI YERLERE.BILGI SAHIBI OLMADAN HEMEN MUHALEFET!!
  • tk bagajlarını uçuştan kac saat öncesinden verebiliyoruz. 10 kez aradım her kafadan farklı ses cikiyor. bu devirde kare night check-in olmaması büyük ayıp
  • İnternet Explorer gibisiniz, Anadolujet'in uzun zamandır verdiği hizmeti ilkmiş gibi duyuruyorsunuz.
  • La, adam maaş ödemesede çalışacak bir sürü insan var. Buna da liyakat adını adını vermişler
  • anadolu jet aylardır yapıyor zaten bu uygulamayı, haber sitesi anck olan bitenden bihabersiniz
  • Evden eve bagaj taşıma hizmetini Anadolujet yolcularına veriyor zaten, neyin ilki olmuşlar anlamadım

’Onur Air, müşteri seyahatlerinin kolaylaştırılması amacıyla “Bagaj Taşı-ma” isimli yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Özellikle fazla bagaj stresi ile seyahat etmek durumunda kalan müşterilerinin yolculuklarını rahatlatmak düşüncesiyle yola çıkan Onur Air havacılık sektöründe emsali olmayan bir hizmet türü geliştirdi.

Bilindiği üzere fazla bagaj ile gerçekleşen uçuşlarda seyahatin keyfini kaçıran en önemli faktörler arasında bagajlarla ilgili sorunlar öne çıkıyor. Bu nedenle Onur Air, yolcuların gerçekleşen deneyimlerini daha keyifli kılmak hedefiyle kapıdan kapıya özel çözüm getiren bir sistem kurarak müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni bir hizmet türünü aktif hale getirildi. Müşteri bagajlarının evlerinden teslim alınmasından başlayarak tüm gümrük işlemlerinin yapılması, varış noktasında ise arzu ettikleri adreste kendilerine teslim edilmesine kadar tüm süreçleri içeren yeni bir hizmet olan “Bagaj Taşı-ma” ile Onur Air yolcularının yüklerini hafifleterek daha rahat ve ayrıcalıklı seyahat etmelerini sağlamayı amaçlıyor. Türkiye’de bir ilke imza atmış olduğu ve hem yurt içi hem de yurt dışı hatları kapsayan bu hizmet ile şirket yolcularına 40 kg’dan fazla bagajları olsa bile bagajlarını uygun ücretlerle taşıma imkanı sağlayabiliyor.

İşlemler Onur Air web sitesinden kolayca yapılabiliyor

Onur Air Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Orhan Sivrikaya yeni hayata geçen Bagaj Taşı-ma hizmetiyle ilgili şunları söyledi:

“Onur Air , fazla bagaj yüküne kapıdan kapıya çözüm getiren “bagaj taşı-ma” servisi onurair.com adresindeki web sitemize eklemiştir. Müşterilerimize özgü sunulan bu hizmet sayesinde tek işlem ile adrese teslim bagaj sevki yapılabilmektedir. Fazla bagaj taşı-ma seçeneğinin on-line hizmetlerimiz arasına alınması ile yolculukları kolaylaştıran ve stresten uzak deneyimlerin ortamı hazırlanmıştır. Uçulan tüm yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarında bu hizmeti web portalimizde sunan ilk yerli taşıyıcı olmamız müşteri hizmetlerinde bizi farklı kılan yeni bir unsur olmuştur.

Ülkemiz havacılığın gelişmesinde birçok alanda liderlik etmiş olan şirketimizin yeni bir ürünle daha sektörde aynı misyonu üstlenmesinden Onur Air ailesi olarak gurur duyuyoruz.’’

Onur Air’in projede iş ortağı olan Mex Logistic Holdings şirketi Genel Müdürü Rohan Sivanathan ise “Bagaj Taşı-ma servisi, Onur Air müşterilerinin bagaj kaygısı olmadan huzurlu bir seyahat geçirmelerine vesile olacaktır. Lojistik sektöründeki uluslararası paydaşlarımızla , Onur Air müşterilerine ait fazla bagajları hızlı ve emniyetli şekilde adreslerine teslim etmek üzere sistemimiz her yönüyle aktif çalışmaktadır” dedi.
 

Onur Air'den yepyeni hizmet

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

talebe ~ 8 yıl önce
AnadoluJet candır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezill ~ 8 yıl önce
onur önce normal bagajı uçakta taşısın. Bi buçuk ay oldu valizim yok ortada =????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir başka hizmet daha ~ 8 yıl önce
Ekiplerin uçuş parasını yatır-ma...... REZİLLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Legolas ~ 8 yıl önce
İlk mi,neyin ilki??? Anadolujet'le valizlerimi evimden nasıl gönderdim o zaman??? Bakınız: http://www.anadolujet.com/aj-tr/corporate/news/offers/offer.aspx?bid=24054

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
OKUMADAN ANLAMADAN YORUM YAPMAYI O KADAR COK SEVIYORUZKI.. AYLARDIR VAR BU UYGULAMA DIYENLER, YOK EVDEN EVE BAGAJ TASIMAYI AJ YAPIYOR ZATEN DIYEN GUZEL INSANLAR; YURT ICI VE YURT DISINDA BU HIZMETI ''WEBDEN SUNAN'' ILK YERLI TASIYICI DIYOR OHY ICIN. AJ HLIMANI TRANSFERI YAPIYOR BAGAJ TASIMA DEGIL.O DA ESB VE SAW BASEDE BELIRLI ADRESLERE.BAGAJ TASIMA ISINI DE KISA BIR SURELIGINE GECICI OLARAK YAPTI YINE SADECE Y.ICINDE BELIRLI YERLERE.BILGI SAHIBI OLMADAN HEMEN MUHALEFET!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma Recep ~ 8 yıl önce
Bagaj taşıma işlemi kısa süreliğine değil halen devam eden bir işlemdir. Belirli yerlere değil Türkiyedeki her noktaya hizmet veriyorlar. Ayrıca bak bakalım söylemler nasıl, bu işlemi ilk yapan (!) olmalarını mı övüyorlar yoksa webden ilk yapan olmalarını mı?
AtmaRecepSallaAhmet ~ 8 yıl önce
bagaj taşıma ile hlimanı transeferini ayırt edemeyen ve detayı bilmeyen arkadaşlara gelsin.. 12 Ekim 2015 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında AnadoluJet ile seyahat eden yolcular, Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen’de havalimanı transfer hizmetinden sadece 14,90 TL’ye yararlanacak. Yolcularımız bu hizmet kapsamında istediği adresten alınıp, istediği adrese bırakılma avantajına sahip olacaklar. Sunulan bu fırsatın yolcu memnuniyetini arttıracağına, sektörde önemli bir ayrışma noktası olacağına inanıyoruz. Kampanyamız, satış kanalı farkı gözetilmeksizin tüm yolcularımıza sunulacaktır. KAMPANYA DETAYLARI 12 Ekim 2015 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul - Sabiha Gökçen'de uygulanacaktır. Evden havalimanına - Havalimanından eve tek yönde 14.90 TL ücret uygulanacaktır. Transfer Hizmeti Secure Drive tarafından yapılacaktır. Hizmet kullanımı için 24 saat öncesinde www.securedrive.com.tr adresinden veya 4440806 - 0 (850) 251 0806 numaralı telefonlardan rezervasyon yapılabilecek
cehaletin böylesi ~ 8 yıl önce
Anadolujet'in sitesinde 2 dk dursan öğreneceksin ama buraya gelip yalan yanlış bilgi vermek sana daha çekici gelmiş. http://www.anadolujet.com/aj-tr/corporate/news/offers/offer.aspx?bid=24054 linkinden de göreceğin gibi: AnadoluJet yolcuları, bagaj taşıma derdinden kurtuluyor! Aras Kargo, bagajlarınızı adresinizden alıp gideceğiniz adrese teslim ediyor! 1 Temmuz 2015 – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında faydalanabileceğiniz bu hizmet, 10 kilograma kadar her şey dahil sadece 19 TL!
late night check in ~ 8 yıl önce
tk bagajlarını uçuştan kac saat öncesinden verebiliyoruz. 10 kez aradım her kafadan farklı ses cikiyor. bu devirde kare night check-in olmaması büyük ayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günaydın ~ 8 yıl önce
İnternet Explorer gibisiniz, Anadolujet'in uzun zamandır verdiği hizmeti ilkmiş gibi duyuruyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam mı ~ 8 yıl önce
La, adam maaş ödemesede çalışacak bir sürü insan var. Buna da liyakat adını adını vermişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadolu jet ~ 8 yıl önce
anadolu jet aylardır yapıyor zaten bu uygulamayı, haber sitesi anck olan bitenden bihabersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç Kalmışlar ~ 8 yıl önce
Evden eve bagaj taşıma hizmetini Anadolujet yolcularına veriyor zaten, neyin ilki olmuşlar anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000