21 Ocak 2016, Perşembe 11:11:16

Onur Air Münih seferlerine başlıyor

Onur Air, Almanya’daki 5. uçuş noktası olan Münih’e tarifeli uçuşlara başlıyor. Münih ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasında haftanın her günü düzenlenecek uçuşların biletleri her şey dahil 59 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
  • AAAAAA ONUR AİR KABİN EKİBİNE ZAM YAPMIYOR,AMA REKLAM GİDERLERİNE SU GİBİ PARA HARCIYOR,UTANÇ ABİDELERİ
  • ALO ONUR AİR UÇUŞ PRİMLERİMİZİ YATIR ARTIK YETER BU KADAR İSLETTİGİN
  • Airport haberdeki OnurAir reklamına dikkat edin arkadaslar!İlk aşamayı başarı ile tamamlayan adaylar, Onur Air tarafından verilen Kabin Memurluğu Temel Eğitimi programına katılır. Eğitim sürecini başarı ile tamamlayan adaylar, Onur Air bünyesinde Kabin Memuru olarak istihdam edilecektir.maas403€ aman biz uyaralım görevimizi yapalım
  • All Inclusive,hersey dahil.Dar koltuk,eski ucak,somurtkan 400 euro maasli ekip,yunanli pilot,kaskollu istasyon memuru,saygisiz acenta sorumlusu,8 personel 12 acentayla toplanti,kel mudur,kovboy genel mudur,parlakci patron.
  • Zam artık ya. AC KABİN EKİPLERİ TEOMAN BEYYYYY,CANKUT BEY....
  • Onur air atakta. Ekip sağlam bide ekipte yılların tecrübesi Onur Sadıç var başarılar.....
  • 19 Mayıs haftası için gidiş dönüş 330 liraya bilet buldum.Çok uygun fiyat.
  • Onurair e Muc ist ve Nue ADB hatlari hayirli olsun.
  • Tebrikler Onurair
  • Aman kabin ekibi icin ne büyük bir haber.Zam yok ucak al, sefer sayısını arttır.Hep bana Cankut hep bana,Allah ıslah etsin

Onur Air, Almanya’daki 5. uçuş noktası olan Münih’e tarifeli uçuşlara başlıyor. Münih ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasında haftanın her günü düzenlenecek uçuşların biletleri her şey dahil 59 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Onur Air yöneticileri de Münih hattı tanıtım organizasyonu kapsamında Münih ile Nürnberg'de acenteler ve medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Atatürk Havalimanı'ndan Almanya'ya özel havayolları arasında en fazla tarifeli uçuşu olan Onur Air, 27 Mart 2016 tarihinde ilk uçuşu yapılacak beşinci nokta konumundaki Münih hattı ile birlikte Almanya-Türkiye arasındaki uçuş ağını daha da genişletti. Tarifeli seferlerden sorumlu İcra Kurulu Üyesi Dr. Orhan Sivrikaya, "2014 yılında geniş kapsamlı tarifeli uçuşlara başlanılan Almanya hatlarında iş modelimizin beğeni ile karşılanması, gerek nihai müşterilerimizin gerekse sektördeki paydaşlarımızın hizmetlerimizi memnuniyetle talep etmesi üzerine 2016 yaz tarifesi itibariyle Münih hattında tüm Avrupa noktalarımızda olduğu gibi her gün tarifeli sefer düzenlenmesi kararı alınmıştır. Almanya uçuş haritamızda yer alan Frankfurt, Düsseldorf, Stuttgart, Berlin ve son olarak Münih hattı, ülkedeki toplam yolcu trafiğinin % 80'ine tekabül etmektedir. Kendisini halkın havayolu olarak gören Onur Air, 2003 yılında "Uç Türkiye Uç" sloganıyla öncülük ettiği değişimi bu sefer de tüm Almanya'da ekonomik bilet alternatifini sunarak aynı heyecanla gerçekleştirmek istemektedir. 2015 yılında itibarını en fazla yükselten havayolu olarak Marketing Türkiye tarafından ödül alan Onur Air, son yıllardaki yenilikçi, pragmatik ve hizmet odaklı faaliyetlerinin, müşteri memnuniyetine yansıdığını görmenin gururunu yaşamaktadır" dedi.

Münih'ten Türkiye her şey dahil 59 Euro

Özel havayolları arasında Atatürk Havalimanı'ndan en fazla yurt içi uçuş noktası olan Onur Air'in Münih hattındaki uçuş programı aşağıdaki gibi uygulanacaktır. Seferler, tamamı Airbus tipi uçaklardan oluşan uçak filosu kullanılarak düzenlenecektir. Atatürk Havalimanı üzerinden Anadolu uçuş noktalarına her iki yönde günübirlik bağlantı sağlanmaktadır.

Tarifeli seferler şimdiden yıl boyunca biletleme ve rezervasyon işlemlerine tüm satış kanallarında açılmış olup Münih çıkışlı her şey dahil 59 Euro'dan başlayan promosyonel ücretlerimiz ay sonuna kadar satışa arz edilmiştir.

Uçuş Programı:

Başlangıç Tarihi : 27 Mart 2016

Uçuş Günleri: Her gün

İstanbul Kalkış : 11:20 Münih Varış: 12:40
Münih Kalkış :13:25 İstanbul Varış: 17:00

Onur Air Münih seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Hayret ~ 8 yıl önce
AAAAAA ONUR AİR KABİN EKİBİNE ZAM YAPMIYOR,AMA REKLAM GİDERLERİNE SU GİBİ PARA HARCIYOR,UTANÇ ABİDELERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucus PRİMLERİ ~ 8 yıl önce
ALO ONUR AİR UÇUŞ PRİMLERİMİZİ YATIR ARTIK YETER BU KADAR İSLETTİGİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
403€ icin mi? ~ 8 yıl önce
Airport haberdeki OnurAir reklamına dikkat edin arkadaslar!İlk aşamayı başarı ile tamamlayan adaylar, Onur Air tarafından verilen Kabin Memurluğu Temel Eğitimi programına katılır. Eğitim sürecini başarı ile tamamlayan adaylar, Onur Air bünyesinde Kabin Memuru olarak istihdam edilecektir.maas403€ aman biz uyaralım görevimizi yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AI ~ 8 yıl önce
All Inclusive,hersey dahil.Dar koltuk,eski ucak,somurtkan 400 euro maasli ekip,yunanli pilot,kaskollu istasyon memuru,saygisiz acenta sorumlusu,8 personel 12 acentayla toplanti,kel mudur,kovboy genel mudur,parlakci patron.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkür ~ 8 yıl önce
Agzina SAGLIK. BU YALAKA TB VE ADAMLARINA DA GELSİN
Zam ~ 8 yıl önce
Zam artık ya. AC KABİN EKİPLERİ TEOMAN BEYYYYY,CANKUT BEY....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Men ~ 8 yıl önce
Onur air atakta. Ekip sağlam bide ekipte yılların tecrübesi Onur Sadıç var başarılar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 8 yıl önce
19 Mayıs haftası için gidiş dönüş 330 liraya bilet buldum.Çok uygun fiyat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 8 yıl önce
Onurair e Muc ist ve Nue ADB hatlari hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 8 yıl önce
Tebrikler Onurair

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok da onemli ~ 8 yıl önce
Aman kabin ekibi icin ne büyük bir haber.Zam yok ucak al, sefer sayısını arttır.Hep bana Cankut hep bana,Allah ıslah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000