30 Mart 2017, Perşembe 12:43:59

Onur Air Grozni seferlerine başladı

Bu yıl havacılık sektöründe 25. yılını kutlayan Onur Air, Rusya’da uçtuğu noktalara yeni eklediği destinasyonu olan Grozni’ye ilk seferini 29 Mart tarihi itibariyle gerçekleştirdi.
  • Erman hocam iyiki varsınız.Bize kazandırdığınız şeyler çok.farkli şirketlerdeki bas pilotlar gibi insanlara tepeden bakmıyor sıkıntılı yatilara ve yerlere gidip ilgilendiğinizi biliyorum.insallah herşey daha güzel olcak bu sıkıntılı günleri atlatalım.
  • Arkadaslar,ülkemizde yasanan bukadar olumsuzluga ragmen dimdik ayakta durararak ucus icra etmeye calisan öncelikle Onurair gibi köklü firmaya ve tüm diger TC hava yollarina basarilar dilemek gerekir,bu yasananlar baska bir ülkede olsaydi kilit vurulup gidilirdi,sunu bilinki 10.000 lerce insan bu isten ekmegini kazaniyor yola devam onur air.
  • Arkadaş çalışma o zaman. Seni zorluyorlar mı? Mecbur mu ediyorlar? Beğenmiyorsan başka firmaya git. Neyin sitemi bu? Ne kadar maaş vermeliler? Sen ne kadar maaş talep ediyosun kendincede, verilen maaşı beğenmiyorsun?
  • Yuh ya sizin maaşlar bu kadar düşük mü,TB ve saz arkadaşları yatacak yeriniz yok
  • Her yere uç ama kktc ye uçma ne olur
  • Hersey duzeliyo yavas yavas. Personel maaslarida duzelse cok daha guzel olacak... daha boyle nice guzel haberler duymak dilegiyle....
  • Hayırlı. Uğurlu. olsun. Iyı ucuslar
  • bıde personelin maaslarını duzeltseler ıyı olucak
  • bu da birilerine kapak olsun. yazık oldu yunus abinin emeklerine , ofiste jilet gibi olan personelin orası burası oynamaya başlamış hemen. Tebrikler Yunus abi.
  • piyasada kalma gitme 85 lilerde var onlarıda toplarmısınız.bay yöneciler...

Bu yıl havacılık sektöründe 25. yılını kutlayan Onur Air, Rusya’da uçtuğu noktalara yeni eklediği destinasyonu olan Grozni’ye ilk seferini 29 Mart tarihi itibariyle gerçekleştirdi.

Grozni hattındaki ilk uçuşunu % 80 doluluk oranıyla gerçekleştiren Onur Air, halihazırda tarifesinde yer alan Rusya destinasyonlarına Nalçik’ten sonra bir ilave daha yapmış oldu.

29 Mart Çarşamba günü Airbus A320 ile gerçekleşen ilk uçuş için apronda su takı töreni yapıldı. Grozni’ye gelen yolcular ve uçuş ekibi Grozni havalimanı yetkilileri ve medya mensupları tarafından apronda karşılandılar. Onur Air, Rusya Çeçenistan Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı ve Parlemonto Başkanı’nın desteklediği seferler ile Grozni’den yurtdışına tarifeli uçuş düzenleyen ilk Türk havayolu oldu.

Grozni uçuşları her şey dahil 69 Dolar

Her şey dahil 69 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa açılan Grozni seferleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Grozni’ye Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 01:15’te; Grozni’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 05:00’te gerçekleşiyor.

Yolcular İstanbul-Grozni arasında direkt uçabilmenin yanı sıra, yurt içinde Adana, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, İzmir, Malatya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 8 şehre, yurtdışında ise Berlin, Düsseldorf, Paris, Amsterdam, Lefkoşa ve Odessa olmak üzere 6 şehre uygun fiyatlarla bağlantılı uçabiliyor.

Rusya’da 3. uçuş noktası Moskova

Onur Air, 2 Mayıs tarihi itibariyle de Rusya’daki 3. uçuş noktası olan Moskova’ya tarifeli seferlere başlayacak. Her şey dahil 69 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Moskova uçuşları haftanın üç günü düzenlenecek.






 

Onur Air Grozni seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Matador ~ 7 yıl önce
Erman hocam iyiki varsınız.Bize kazandırdığınız şeyler çok.farkli şirketlerdeki bas pilotlar gibi insanlara tepeden bakmıyor sıkıntılı yatilara ve yerlere gidip ilgilendiğinizi biliyorum.insallah herşey daha güzel olcak bu sıkıntılı günleri atlatalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Arkadaslar,ülkemizde yasanan bukadar olumsuzluga ragmen dimdik ayakta durararak ucus icra etmeye calisan öncelikle Onurair gibi köklü firmaya ve tüm diger TC hava yollarina basarilar dilemek gerekir,bu yasananlar baska bir ülkede olsaydi kilit vurulup gidilirdi,sunu bilinki 10.000 lerce insan bu isten ekmegini kazaniyor yola devam onur air.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş düşük diyenler ~ 7 yıl önce
Arkadaş çalışma o zaman. Seni zorluyorlar mı? Mecbur mu ediyorlar? Beğenmiyorsan başka firmaya git. Neyin sitemi bu? Ne kadar maaş vermeliler? Sen ne kadar maaş talep ediyosun kendincede, verilen maaşı beğenmiyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 7 yıl önce
Yuh ya sizin maaşlar bu kadar düşük mü,TB ve saz arkadaşları yatacak yeriniz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
Her yere uç ama kktc ye uçma ne olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni memuy ~ 7 yıl önce
Hersey duzeliyo yavas yavas. Personel maaslarida duzelse cok daha guzel olacak... daha boyle nice guzel haberler duymak dilegiyle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GGurel ~ 7 yıl önce
Hayırlı. Uğurlu. olsun. Iyı ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air ~ 7 yıl önce
bıde personelin maaslarını duzeltseler ıyı olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co ~ 7 yıl önce
hoşuna gitmiyorsa git başka yerde çalış. iş bekleyen bir ton insan var.
Airbus ~ 7 yıl önce
Ya sen git baska yerde calis vs diyebiliyorsan bizim aramizdan olamazsin!! Aylardir cektiklerimiz kabin kokpit ayrimi olmadan yasaniyo ve sen bir onur personeli olarak bunu diyemezsin..
Tebrikler Yunus Karaçukura ~ 7 yıl önce
bu da birilerine kapak olsun. yazık oldu yunus abinin emeklerine , ofiste jilet gibi olan personelin orası burası oynamaya başlamış hemen. Tebrikler Yunus abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ccc ~ 7 yıl önce
Yunus Bey ile ne ilgisi var, kendisi Onur Air e başlamadan önce IST GRV hattının çalışmaları tamamlanmıştı, bilmeden boş boş konuşmayın
85 ~ 7 yıl önce
piyasada kalma gitme 85 lilerde var onlarıda toplarmısınız.bay yöneciler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000