26 Mayıs 2015, Salı 16:40:34

Onur Air de artık puanlarla uçuracak

Türkiye'nin özel havayolu şirketerinden Onur Air de müşteri sadakat programı başlattı.
  • Ne belalı yermiş bu ercan. Konu nerelere gelmiş...
  • Sendika haktır doğru. Sendikanın kthy i batırması hak mıdır? Yüzlerce insanın mağdur olması hak mıdır? Cas şirketinin grev hazırlığında olup iş yavaşlatması yolcuları mağdur etmesi hak mıdır? Kktc nin haktan anladığı bu. Zam yapmazsan eylem yaparım. Başbakana giderim. Hizmet vermem. Havasen zihniyeti değişmediği sürece sendika hak falan değildir...
  • Sendika haktır fakat devlet bu işin üzerinde fazla durmuyor o yüzden özel şirketlerde boyun büke büke çalışıyoruz.Ve herkesin hakkı yeniyor herkes birbirinin üzerine çıkmaya ezmeye çalışıyor mobing hat safhada bazen lanet edip köyüme döneyim diyorum.
  • Biri ercanı yazmış. Bence az bile yazmış. Kthy artıklarından alınan hizmet bu kadar olur. Ayrıca sendikalı olmaları da büyük tehlike kktc de. Kthy nı batırdıkları gibi şimdi de ercanı batıracaklar. Yakında iş yavaşlatmalar başlıyor dikkat edin.
  • Yil 2007 ve daha Onur Pegsus satisi ortada yok.Aylardan da Mayis tam okul tatili oncesi.O andada ve su andada Onurda gorevli bir arkadas, ne olacak halimiz satislar cok kotu,dibe vurmus diye akil sormustu.Bende iki yolu var,ilki patron gelip bir toplanti yapacak ve sevgili acenta arkadaslar size son on senede su personelim yuzunden veremedigim hizmetten dolayi ozur dilerim.Kovdum bunlari ve yeni ekipte su sudur derse olur.Veya kolay yolu var oda tam sezonda indirim yapip bilet satmaktir demistim.O buyugumde aman biraderim burasi Onur burda oyle adam yollama falan olmaz demisti.hemen sonrasi sezon biletlerini 50 euro indirimle satip,gelecek sezonda ucamamislardi.Arkadas hakliydi Patron adam cikaracagina ucusu durdurdu.Simdide ayni adamlar ayni yerde oturuyor ve en kolay yolu yani indirim yaparak satis yolunu deniyorlar.Tarih tekerur ediyor,Onura bir preystroyska,glasnost lazim.Polit buro uyelerinin isine son versin bak nasil olacak.
  • Çırpınmak mı dedi o
  • Zaten 50tl ye bilet satıyosun ucakların cahil cüheylalarla dolu.. Adamlar sukretceklerıne kufur kıyamet ınıyor bunlara ıyılık yapmayın..
  • İki gün önce ercandan istanbula geldim. Ve gelmez olaydım. Siz hiç ercan havalimanındaki servisinizi gördünüz mü? Hiç denetleme yaptınız mı? Orada kontuarlarda çalışan personelin hali hakikaten felaket. Eski kthy çalışanları sanırım. Aynen onlar gibi adamın yüzüne bile bakmıyorlar. Bir daha mı tövbe. Bedava uçmuyorum paramla da bu rezilliği çekemem.
  • Çalışan personeline birde zam yapmayı düşünse
  • İsmi hiç enteresan değil. Firmaların biraz daha özenli olması lazım bence, özellikle de böyle sadakat programlarında... :)

Türkiye'nin özel havayolu şirketerinden Onur Air de müşteri sadakat programı başlattı. Diğer şirketlerde olduğu gibi uçtukça puan kazandıracak sistemde yolcular biriktirdiği puanlarıyla bedava uçuş yapabilecek.

'OnurExtra' adı verilen sistemi resmi internet sitesi üzerinden duyuran şirket, burada yolcularını bilgilendirecek detaylara da yer verdi.

Onur Air'in müşteri sadakat programıyla ilgili detaylar için resme tıklayın...

Onur Air de artık puanlarla uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne belalı yermiş bu ercan. Konu nerelere gelmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sendika haktır doğru. Sendikanın kthy i batırması hak mıdır? Yüzlerce insanın mağdur olması hak mıdır? Cas şirketinin grev hazırlığında olup iş yavaşlatması yolcuları mağdur etmesi hak mıdır? Kktc nin haktan anladığı bu. Zam yapmazsan eylem yaparım. Başbakana giderim. Hizmet vermem. Havasen zihniyeti değişmediği sürece sendika hak falan değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika ~ 9 yıl önce
Sendika haktır fakat devlet bu işin üzerinde fazla durmuyor o yüzden özel şirketlerde boyun büke büke çalışıyoruz.Ve herkesin hakkı yeniyor herkes birbirinin üzerine çıkmaya ezmeye çalışıyor mobing hat safhada bazen lanet edip köyüme döneyim diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biri ercanı yazmış. Bence az bile yazmış. Kthy artıklarından alınan hizmet bu kadar olur. Ayrıca sendikalı olmaları da büyük tehlike kktc de. Kthy nı batırdıkları gibi şimdi de ercanı batıracaklar. Yakında iş yavaşlatmalar başlıyor dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burasi Onur ~ 9 yıl önce
Yil 2007 ve daha Onur Pegsus satisi ortada yok.Aylardan da Mayis tam okul tatili oncesi.O andada ve su andada Onurda gorevli bir arkadas, ne olacak halimiz satislar cok kotu,dibe vurmus diye akil sormustu.Bende iki yolu var,ilki patron gelip bir toplanti yapacak ve sevgili acenta arkadaslar size son on senede su personelim yuzunden veremedigim hizmetten dolayi ozur dilerim.Kovdum bunlari ve yeni ekipte su sudur derse olur.Veya kolay yolu var oda tam sezonda indirim yapip bilet satmaktir demistim.O buyugumde aman biraderim burasi Onur burda oyle adam yollama falan olmaz demisti.hemen sonrasi sezon biletlerini 50 euro indirimle satip,gelecek sezonda ucamamislardi.Arkadas hakliydi Patron adam cikaracagina ucusu durdurdu.Simdide ayni adamlar ayni yerde oturuyor ve en kolay yolu yani indirim yaparak satis yolunu deniyorlar.Tarih tekerur ediyor,Onura bir preystroyska,glasnost lazim.Polit buro uyelerinin isine son versin bak nasil olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çırpınmak mı dedi o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zuzu ~ 9 yıl önce
Zaten 50tl ye bilet satıyosun ucakların cahil cüheylalarla dolu.. Adamlar sukretceklerıne kufur kıyamet ınıyor bunlara ıyılık yapmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cyprus ~ 9 yıl önce
İki gün önce ercandan istanbula geldim. Ve gelmez olaydım. Siz hiç ercan havalimanındaki servisinizi gördünüz mü? Hiç denetleme yaptınız mı? Orada kontuarlarda çalışan personelin hali hakikaten felaket. Eski kthy çalışanları sanırım. Aynen onlar gibi adamın yüzüne bile bakmıyorlar. Bir daha mı tövbe. Bedava uçmuyorum paramla da bu rezilliği çekemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meris ~ 9 yıl önce
Çalışan personeline birde zam yapmayı düşünse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimlendirme ~ 9 yıl önce
İsmi hiç enteresan değil. Firmaların biraz daha özenli olması lazım bence, özellikle de böyle sadakat programlarında... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000