22 Mayıs 2020, Cuma 11:26:29

Onur Air ABD'ye kargo taşıyor

Onur Air, filosundaki geniş gövdeli Airbus A330 tipi yolcu uçakları ile okyanus aşırı kargo taşımacılığına başladı.
  • Insan yerine artik pakketler kartonlar ucuyor havada :D :D :D Korona bahane hersey sahane
  • Öncelikle Tüm islam Aleminin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar aileniz ve Sağlıklı guzel bir Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım bir Onur airli olarak Şirketime herşeyden önce sonsuz teşekkür ederim İyiki varsın Onur Airim benim Allah büyüktür elbette bu sıkıntılı günler geçecek gene eskisi gibi kucaklaşacagiz evet gene herkes gibi sevdiklerini dedelerini torunlarına kavuşturacagiz Allah sabredenlerin yanındadır.Sevgilerimle Yürü ONUR AİRIM YÜRU ALLAHIN IZNI ILE GENE BULUSACAGIZ ESKISI GIBI GÖKLERDE.
  • Biz onlara sağlık ekipmanı yolluyoruz onlar da pkk'ya maske yolluyor !
  • Aferin Onur air. Herzaman kendi kendine yetebilen bir sirket oldun.
  • İnşallah ödemeler de en kısa zamanda yapılır.
  • ekip yatı yaptı mı yoksa 27 saat mesai mi?hani birileri pilotlar çok kazanıyo diyor ya ondan soruyorum.
  • Helal sana adam gibi şirket
  • Pek bir satıcı olan kişi sazı eline almış milleti istediği gibi oynatıyor. Kısacası asgari ücrete devam yani. Adam emekli oldu hala şirketin yakasından düşmüyor.
  • Başarılar harikasınız
  • Insallah Tk da gorulemeyen kuralli prensipli zamaninda heterli ekipman ve kalite anlayisi ike bu isi kotarirsiniz, basarirsaniz herkes size yonelir

Onur Air, filosundaki geniş gövdeli Airbus A330 tipi yolcu uçakları ile okyanus aşırı kargo taşımacılığına başladı. Amerika’ya sağlık ekipmanı taşıyan Onur Air’in ilk uçağı bugün (22 Mayıs) Türkiye saati ile 09.15’te New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’na indi.

Koronavirüs salgını nedeniyle havacılık sektörüne getirilen seyahat yasakları havayolları için yeni projelerin hayata geçirilmesine yol açtı. Bu dönemde filosundaki yolcu uçaklarını kargo taşımacılığı amaçlı değerlendiren özel havayollarımızdan Onur Air, Türkiye’den Amerika’ya kargo seferlerine başladı. Şirketin geniş gövdeli ve çift koridorlu Airbus A330 tipi uçaklarıyla düzenlenen uçuşlarda sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzerine üretilen tek kullanımlık önlükler taşınıyor.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği düzenlemeler sayesinde bu uçuşların gerçekleştirildiğini söyleyerek; “Başta Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olmak üzere havacılığın bu krizden en az etkilenmesi için çaba gösteren tüm yetkililere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göklerdeki 28. yılını kutlayan Türkiye’nin en köklü özel havayollarından Onur Air, bu uçuşlar ile birlikte halihazırda yolcu taşımacılığı yapan havayolları arasında Türkiye’den Amerika’ya sefer düzenleyen ilk ve tek özel havayolu oldu.








 

Onur Air ABD'ye kargo taşıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Avrupali ~ 4 yıl önce
Insan yerine artik pakketler kartonlar ucuyor havada :D :D :D Korona bahane hersey sahane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maho ~ 4 yıl önce
Onur Air da, Cankut Bey gittikten sonra, işçinin hakkını gasp eden yönetim, OK Oynuyor. Hemde parasına. Bu ne vicdansızliktır. Niye bunu haber yapmıyorsunuz. Saygılar
Havacı babacan ~ 4 yıl önce
Öncelikle Tüm islam Aleminin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar aileniz ve Sağlıklı guzel bir Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım bir Onur airli olarak Şirketime herşeyden önce sonsuz teşekkür ederim İyiki varsın Onur Airim benim Allah büyüktür elbette bu sıkıntılı günler geçecek gene eskisi gibi kucaklaşacagiz evet gene herkes gibi sevdiklerini dedelerini torunlarına kavuşturacagiz Allah sabredenlerin yanındadır.Sevgilerimle Yürü ONUR AİRIM YÜRU ALLAHIN IZNI ILE GENE BULUSACAGIZ ESKISI GIBI GÖKLERDE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh bee ~ 4 yıl önce
Biz onlara sağlık ekipmanı yolluyoruz onlar da pkk'ya maske yolluyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 4 yıl önce
Aferin Onur air. Herzaman kendi kendine yetebilen bir sirket oldun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uu ~ 4 yıl önce
İnşallah ödemeler de en kısa zamanda yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip ~ 4 yıl önce
ekip yatı yaptı mı yoksa 27 saat mesai mi?hani birileri pilotlar çok kazanıyo diyor ya ondan soruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OA ~ 4 yıl önce
Yatı
Onur ~ 4 yıl önce
Helal sana adam gibi şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışanlar durumu ~ 4 yıl önce
Pek bir satıcı olan kişi sazı eline almış milleti istediği gibi oynatıyor. Kısacası asgari ücrete devam yani. Adam emekli oldu hala şirketin yakasından düşmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satıcı?? ~ 4 yıl önce
Yoksa aklımıza gelen şu kişiyi mi ima ediyorsun? :)
Emekli oldu mu o? ~ 4 yıl önce
Nihayet desene..
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Başarılar harikasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 4 yıl önce
Insallah Tk da gorulemeyen kuralli prensipli zamaninda heterli ekipman ve kalite anlayisi ike bu isi kotarirsiniz, basarirsaniz herkes size yonelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000