23 Ekim 2015, Cuma 16:46:56

Mahkeme Onur Air kararını verdi

İran devletinin Onur Air’e açmış olduğu davanın dünkü duruşmasında, mahkeme Onur Air’in hisse devri ve satışı üzerindeki tedbir kararının kaldırılması talebini reddetti.
  • şu şirketi ne hale getirdiniz,ne haberlere malzeme ettiniz.aşağıda bir "yolcu" ben olsam kabin ekibini kapının önüne koyarım demiş,önce uçakta en basit kural olan cep telefonu kapatma kuralını öğrenin de..bu biiir.yav 39 tl ye bilet alıp onurla uçuyosan zaten patron olamazsın.bu iki.sanki Türkiyenin geri kalan tüm şirketleri Güleryüz bahçesi bu üç.kabindeki arkadaşlar canla başla çalışmakta,aldığından 10 katını özveriyle vermektedir.bu dört.beğenmiyorsan çık git diyecek atlamaya hazır patron aslanlarına dip not:17 aydır tk dayım çok şükür bu da 5.
  • Sana n'oluyo tuzun kuru tabi !! Düşmez kalkmaz bi Allah. Hepinizin sonu aynı
  • Acaba bu mahkeme ve konusu, Onur Air'in Saudia operasyonlarini etkiler mi? Iki ulkenin (Suudi Arabistan ve Iran) birbirleri ile iliskileri malum...
  • Bırakın bu aç maç ayaklarını. Kuzu gibi çalışacaksınız kardeşim, beğenmiyorsanız gidin başka şirkette çalışın. Ortalıkta dolu gelecek adam var burada ağlamakla bu işler olmuyor.
  • Bayadir boyle zaten sadece olay basina yansimis. Merak edilecek bir durum yok. Hisseleri alirlar Mehdiden. Ne alaka kabinin sunun bunun ahiyla guldurdunuz vallahi :)
  • kardeşim şirketi çiflik yaptılar.şu tekniğin haline bir bakın. özellikle Antalya.bu 85 lilerden kurtulmalı.yok sa durumlar dahabir feci olacak.gerci onların ne olduğunu bilen biliyor. bu kadar ayrılan insanların ahı bir yerde tutar.bi baksınlar antalyada kimler çalışıyor kapasitelerini bir ölçsünler.kaç tanesi mevzuata hakim. dil sınavını nasıl geçmişler kaç sınavda geçebilmişler.bu kadar okul mezunu adam neden antalyada durmuyor.
  • Kabinin ahıı böylee fitill fitill çıkar işteee hak yersen biride gelir senin aklını alır kimsenin ahıı kimsede kalmazz o kadar insanın hakkını yedinizki daha bunlar başlangıç
  • Sezon başında şahsıma yaptıkları terbiyesizliğe karşılık hep dedim ki kötü bir dileğim yok buradan insanlar para kazanıyor, ev geçindiriyor, bir hayat sürdürmeye çalışıyor. Dilerim ki işler yoluna girer herkes huzur bulur. Tüm dönem arkadaşlarıma selam olsun...
  • Eziksin be sen biraz sanki:)))
  • Tk al şu Onur'u herkes rahat bir nefes alsı...

İran devletinin Onur Air’e açmış olduğu davanın dünkü duruşmasında, mahkeme Onur Air’in hisse devri ve satışı üzerindeki tedbir kararının kaldırılması talebini reddetti.

İran Petrol Bakanlığı’nın Onur Air’e açmış olduğu davanın dünkü duruşmasında mahkeme, Onur Air’in hisse devri ve satışı üzerindeki tedbir kararının kaldırılması talebini reddetti. Şirketin hisse devri ve satışı üzerindeki tedbir kararının devamına karar veren mahkeme, Onur Air’in defter ve kayıtları üzerinde bilirkişi incelemesi yapılmasına karar verdi.

İRAN ŞİRKETTE HAK TALEP EDİYOR

İran Petrol Bakanlığı’nın Onur Air’in tamamının İran’da idam cezasıyla yargılanan işadamı Babek Zencani’nin yediemini Mehdi Şems’e, dolayısıyla İran devletine ait olduğu  iddiasıyla Türkiye’de Onur Air’e açmış olduğu davalardan birinin ikinci duruşması dün görüldü. Bakırköy Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davanın  Eylül ayındaki ilk duruşmasında, mahkeme, Onur Air’in 24 Nisan 2015 tarihli genel kurulunda, şirket sözleşmesinin 6. maddesinde değişiklik yapılması yönünde alınan kararların yürütülmesinin durdurulmasına yönelik tedbir kararı almıştı. Bu da Onur Air’in, Mehdi Şems’in rızası olmadan hisse devri ya da satışı  yapamayacağı anlamına geliyor.

BİLİRKİŞİ İNCELEME YAPACAK

Davanın dünkü oturumunda, mahkemenin geçen duruşmada vermiş olduğu Onur Air hisseleri üzerindeki tedbir kararının kaldırılıp kaldırılmayacağı görüşüldü. Şirketin hisse devri ve satışı üzerindeki tedbir kararının devamına karar veren mahkeme, ayrıca Onur Air’in defter ve kayıtları üzerinde bilirkişi incelemesi yapılmasına karar verdi. (Hürriyet)

Mahkeme Onur Air kararını verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

hasret rüzgarları ~ 8 yıl önce
şu şirketi ne hale getirdiniz,ne haberlere malzeme ettiniz.aşağıda bir "yolcu" ben olsam kabin ekibini kapının önüne koyarım demiş,önce uçakta en basit kural olan cep telefonu kapatma kuralını öğrenin de..bu biiir.yav 39 tl ye bilet alıp onurla uçuyosan zaten patron olamazsın.bu iki.sanki Türkiyenin geri kalan tüm şirketleri Güleryüz bahçesi bu üç.kabindeki arkadaşlar canla başla çalışmakta,aldığından 10 katını özveriyle vermektedir.bu dört.beğenmiyorsan çık git diyecek atlamaya hazır patron aslanlarına dip not:17 aydır tk dayım çok şükür bu da 5.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capitanoya ~ 8 yıl önce
Sana n'oluyo tuzun kuru tabi !! Düşmez kalkmaz bi Allah. Hepinizin sonu aynı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Araplar Duymasin! ~ 8 yıl önce
Acaba bu mahkeme ve konusu, Onur Air'in Saudia operasyonlarini etkiler mi? Iki ulkenin (Suudi Arabistan ve Iran) birbirleri ile iliskileri malum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capitano ~ 8 yıl önce
Bırakın bu aç maç ayaklarını. Kuzu gibi çalışacaksınız kardeşim, beğenmiyorsanız gidin başka şirkette çalışın. Ortalıkta dolu gelecek adam var burada ağlamakla bu işler olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman ~ 8 yıl önce
Sen ağlamada
yapma ya ~ 8 yıl önce
capitano...emret...gideriz...yav gittik zaten tk dayız :)
Sanki yeni bir sey ~ 8 yıl önce
Bayadir boyle zaten sadece olay basina yansimis. Merak edilecek bir durum yok. Hisseleri alirlar Mehdiden. Ne alaka kabinin sunun bunun ahiyla guldurdunuz vallahi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak ~ 8 yıl önce
kardeşim şirketi çiflik yaptılar.şu tekniğin haline bir bakın. özellikle Antalya.bu 85 lilerden kurtulmalı.yok sa durumlar dahabir feci olacak.gerci onların ne olduğunu bilen biliyor. bu kadar ayrılan insanların ahı bir yerde tutar.bi baksınlar antalyada kimler çalışıyor kapasitelerini bir ölçsünler.kaç tanesi mevzuata hakim. dil sınavını nasıl geçmişler kaç sınavda geçebilmişler.bu kadar okul mezunu adam neden antalyada durmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kolay gelsin ~ 8 yıl önce
Kabinin ahıı böylee fitill fitill çıkar işteee hak yersen biride gelir senin aklını alır kimsenin ahıı kimsede kalmazz o kadar insanın hakkını yedinizki daha bunlar başlangıç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi şeyler olur inşallah ~ 8 yıl önce
Sezon başında şahsıma yaptıkları terbiyesizliğe karşılık hep dedim ki kötü bir dileğim yok buradan insanlar para kazanıyor, ev geçindiriyor, bir hayat sürdürmeye çalışıyor. Dilerim ki işler yoluna girer herkes huzur bulur. Tüm dönem arkadaşlarıma selam olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcuya ~ 8 yıl önce
Eziksin be sen biraz sanki:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri ~ 8 yıl önce
Tk al şu Onur'u herkes rahat bir nefes alsı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000