30 Ocak 2012, Pazartesi 09:18:21

myTECHNIC’DE BİR İSTİFA DAHA

Yeniden yapılanma çerçevesinde yönetim planında değişikliğe gidilmesi yönünde karar alınan myTechnic’de yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. İşte son istifa.
  • Were really Chen Feng and the rest of HNA upper managers aware of the value they lost?
  • Bahsi geçen istifaların hepsi yalan. ne Özcan UZUNOĞLU ne de Hakkı Süha İNAN istifa etmemiştir. her ikisi de tazminatlarını son kuruşuna kadar alarak şirketten ayrıldılar. istifa filan hikaye anlayacağınız.
  • mytechnic artık çin şirketi en fazla 3-5 ay daha oynar yavuz bey oyuncağıyla. Yöneticilerin çoğuda o dönemden sonra değişir yada ayak işlerini yapan 3-5 kişi kalır. Gidene güle güle, kalana vah vah.
  • Öyle birileri kalmış mıdır, komik. Varsa da messenger, borsa, komisyon savaşı..
  • Maaşı finans kaynağı olarak kullanan ve bunu Çin'lilere de alıştıran MY TEKNİK.. Beyinler de gitti, toplu çıkarmalar başlar artık İşKur ve THY'lilerden. Artık onları savunacaklar da yok.. Gelecek?.. Onu bir kişi biliyor.
  • My technic e o kadar umutla işe başlayan gençlerin ahını aldılar ki, istifa edip giden üst yönetime acımıyorum. O kadar insanın emeği ve hayalleri ile oynanırken uzaktan gülüyorlardı. Onlar bir şekilde iş bulurlar zaten yüksek tahsil sahipleri umutlarını ve bir senesini maaşsız borç içinde geçiren kursiyerlere hakkında ne düşünüyorlar. Özcan Uzunoğluna hele hiç üzülmüyorum My technic işçisinin yanındadır deyip atıp tutuyordu ona da kimse hakkını helal etmedi. Kimse onlara zarar vermeyi düşünmedi Allah (cc )a havale etti..
  • Diğerleri neyin savaşını veriyor hala anlamıyorum. Gelecek yok, maaş yok, özgeçmişde de şık durmaz...
  • malesef..
 myTechnic’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Özcan Uzunoğlu, Hakkı Süha İnan’dan sonra Can Erel’de Teknoloji ve İş Gerliştirme Direktörlüğü görevinden ayrıldı. Can Erel AirportHaber’e gönderdiği istifa açıklamasında şu bilgilere yer verdi.

"myTECHNIC Uçak Bakım Merkezi’nde;

  • Teknoloji yönetimi,
  • Konusal ve alansal iş geliştirme,
  • İşbirlikleri,
  • İş imajı,

alanlarını kapsayan stratejik iş konumlandırma faaliyetlerini gerçekleştirdiğim Teknoloji ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevim Eylül 2008'de myTECHNIC açılış töreni ile başlamış ve ulusal ölçekte hava aracı bakım, onarım ve yenileme (BOY) alanında pek çok İLK'i gerçekleştirdikten sonra Ocak 2012 itibarı ile sona ermiştir.

İnançla, gönül ve emek verdiğim myTECHNIC düşüncesini her aşamasında “
en iyi uygulamaları gerçekleştirerek havacılık endüstrisi için bir model oluşturmak” amacı ile hayata geçirme çabalarımıza AirportHaber olarak gösterdiğiniz ilgi, samimi destek ve katkılarınıza teşekkür ederim."


Airporthaber.com

 

myTECHNIC’DE BİR İSTİFA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

HNA Awareness ~ 9 yıl önce
Were really Chen Feng and the rest of HNA upper managers aware of the value they lost?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bahsi geçen istifaların hepsi yalan. ne Özcan UZUNOĞLU ne de Hakkı Süha İNAN istifa etmemiştir. her ikisi de tazminatlarını son kuruşuna kadar alarak şirketten ayrıldılar. istifa filan hikaye anlayacağınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mytechnic artık çin şirketi en fazla 3-5 ay daha oynar yavuz bey oyuncağıyla. Yöneticilerin çoğuda o dönemden sonra değişir yada ayak işlerini yapan 3-5 kişi kalır. Gidene güle güle, kalana vah vah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öyle birileri kalmış mıdır, komik. Varsa da messenger, borsa, komisyon savaşı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Maaşı finans kaynağı olarak kullanan ve bunu Çin'lilere de alıştıran MY TEKNİK.. Beyinler de gitti, toplu çıkarmalar başlar artık İşKur ve THY'lilerden. Artık onları savunacaklar da yok.. Gelecek?.. Onu bir kişi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
My technic e o kadar umutla işe başlayan gençlerin ahını aldılar ki, istifa edip giden üst yönetime acımıyorum. O kadar insanın emeği ve hayalleri ile oynanırken uzaktan gülüyorlardı. Onlar bir şekilde iş bulurlar zaten yüksek tahsil sahipleri umutlarını ve bir senesini maaşsız borç içinde geçiren kursiyerlere hakkında ne düşünüyorlar. Özcan Uzunoğluna hele hiç üzülmüyorum My technic işçisinin yanındadır deyip atıp tutuyordu ona da kimse hakkını helal etmedi. Kimse onlara zarar vermeyi düşünmedi Allah (cc )a havale etti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Diğerleri neyin savaşını veriyor hala anlamıyorum. Gelecek yok, maaş yok, özgeçmişde de şık durmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000