15 Ekim 2011, Cumartesi 08:00:39

MY TECHNIC'TE BULUŞTULAR

11.Orta ve Doğu Avrupa Havacılık Mühendisliği ve Bakım Konferansı için İstanbul'a gelen havacılık sektörünün temsilcileri 13 Ekim Perşembe günü bölgenin ilk çevreci-Yalın (Lean Greenfield) uçak bakım ve onarım merkezi myTECHNIC tesislerini ziyaret etti...
  • 680 tl ye my teknikte çalışıyoruz bu rakamlara rağmen maaşımız gününde yatmadığı gibi şu an 1 ay içerdeyiz yazıklar olsun :/
  • İşkur projesiyle işe aldıklarını azar azar sessizce işten çıkartıyorlar. Sindirme politikaları abuk subuk sebeplerden savunma talepleri alınıyor. İstifa edip ayrılanlara dertten kurtardınız teşekkür edip elleri sıkılıyor. Mytechnic bu kafayla bir yere varamaz kimse kandırmasın kendini düzelecek diye..
  • TAI nin parasıdamı bizden cıkıyo yaw...
  • Böyle bir konferans (kokteyl) hangarda yapılırken çalışanlardan kimsenin ne olduguna dair bir fikri yokmuş. Maaşlar yatmazken, böyle bir olayın hangarda şık masalar eşliğinde yapılması çalışanları hiçe saymaktı. Çalışanlarda onları hiçe saymamış normal değil mi? Ama bu olayın bilincinde olsalardı daha ılımlı bir yaklaşım gösterebilirlerdi...
  • Mytechnic turuna katılan bir konferans katılmıcısı, kokteylde boş masalarda yemek beklediklerini, Yavuz Bey'in konuşması esnasında mikrofon getirilmediği için hiç bir şey duyulmadığı ve atölye ziyaretlerinde çalışanların verdiiği bilgilerin endüstri standardları ile çeliştiği ile ilgili bilgiler aktardı. akla ilk gelen içi seni dışı ben, ikinci gelen maaşını alamayan çalışanların işverenden intikamı ve medyaya inceden mesjaı olabilir.
  • Alakasi yok ama, hani TAI insansiz hava araci yapiyordu? Nerede? Hani Turk mali helikopter yapilmisti? Nerede? Paralari bir sekilde bizden ciktigina gore soran var mi?
  • davulun sesı uzaktan hos.ya calısanın cılesı....
  • maaş ödemeyi günah sayan myteknik..
 Havacılık sektöründeki yenilik ve fırsatların, bölgesel sorunlar için çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı konferansın birinci günü (12 Ekim) gerçekleşen panelde myTECHNIC Murahhas Azası Yavuz Çizmeci bir konuşma gerçekleştirdi. 
 
Yavuz Çizmeci konuşmasında, dünyanın en hızlı büyüyen bölgelerinin merkezinde olan Türkiye'nin Avrupa ve Ortadoğu arasında bölgesel bir güç olması yolunda atılması gereken adımları belirtirken, myTECHNIC ve myCARGO'da ortak oldukları Çin'in öncü sermaye gruplarından HNA'nın Türkiye'de yaptığı yatırımların önemine dikkat çekti. Bölgenin en büyük uçak bakım ve onarım tesislerinden birisi olan myTECHNIC'in önümüzdeki süreçte pazarını genişleteceğini ifade eden Çizmeci, amaçlarının Avrasya bölgesinin öncelikle tercih edilen hizmet sağlayıcısı olmak olduğunu ifade etti. 
 
Konferansın üçüncü günü olan 13 Ekim'de ise katılımcılar Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan, boyutları itibariyle bölgenin en büyükleri arasında yer alan dünyanın ilk çevreci-Yalın (Lean Greenfield) ünvanlı uçak bakım ve onarım merkezi olan myTECHNIC tesislerini ziyaret etti. Coğrafya avantajıyla hem Türkiye pazarına hem de Avrupa, Ortadoğu, Yakın Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Afrika ülkelerine hizmet verebilen myTECHNIC, gerek altyapısı, gerekse Yalın yönetim (lean management) anlayışı ile teknik hizmet ve faaliyetini şeffaf bir ortamda sürdürüyor. 

(Haberler)
MY TECHNIC'TE BULUŞTULAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
680 tl ye my teknikte çalışıyoruz bu rakamlara rağmen maaşımız gününde yatmadığı gibi şu an 1 ay içerdeyiz yazıklar olsun :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İşkur projesiyle işe aldıklarını azar azar sessizce işten çıkartıyorlar. Sindirme politikaları abuk subuk sebeplerden savunma talepleri alınıyor. İstifa edip ayrılanlara dertten kurtardınız teşekkür edip elleri sıkılıyor. Mytechnic bu kafayla bir yere varamaz kimse kandırmasın kendini düzelecek diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAI nin parasıdamı bizden cıkıyo yaw...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böyle bir konferans (kokteyl) hangarda yapılırken çalışanlardan kimsenin ne olduguna dair bir fikri yokmuş. Maaşlar yatmazken, böyle bir olayın hangarda şık masalar eşliğinde yapılması çalışanları hiçe saymaktı. Çalışanlarda onları hiçe saymamış normal değil mi? Ama bu olayın bilincinde olsalardı daha ılımlı bir yaklaşım gösterebilirlerdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mytechnic turuna katılan bir konferans katılmıcısı, kokteylde boş masalarda yemek beklediklerini, Yavuz Bey'in konuşması esnasında mikrofon getirilmediği için hiç bir şey duyulmadığı ve atölye ziyaretlerinde çalışanların verdiiği bilgilerin endüstri standardları ile çeliştiği ile ilgili bilgiler aktardı. akla ilk gelen içi seni dışı ben, ikinci gelen maaşını alamayan çalışanların işverenden intikamı ve medyaya inceden mesjaı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Alakasi yok ama, hani TAI insansiz hava araci yapiyordu? Nerede? Hani Turk mali helikopter yapilmisti? Nerede? Paralari bir sekilde bizden ciktigina gore soran var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
davulun sesı uzaktan hos.ya calısanın cılesı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
maaş ödemeyi günah sayan myteknik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000