17 Ocak 2009, Cumartesi 10:00:21

Havacılar yeni bir programla tanışıyor...

AirportHaber yazarı ve Uçuruyoruz programının yapımcısı Uçak Mühendisi Tevfik Uyar’ın hazırlayıp sunacağı “Havacılık Endüstrisi” bugün saat 15.00’da ilk bölümüyle ekranlara geliyor.
  • öncelikle Tevfik Bey\'e yeni programında başarılşar diliyorum.. yalnız benim aklıma takılan konu şu.. yetişmiş olan bir uçak mühendisinin tv sunuculuğunda ne işi var diye sormaktan kendimi alamıyorum. saygılar..
  • Lutfen, insanlı-insansız, oyuncak bile olsa, ülkemde havacılık için bir girişim olsun; zararı yok ben sevinçten-kalpten öleyim. Böylesi bir haberin gerisi gelir umarım. Yoksa, Türk gibi başlayıp, birilerine engelletmeyelim. Mühendislerimize de sahip çıkalım; kazalara kurban gitmesinler. Başarılar!!!
  • Böyle bir programı hazırlayıp,sunan,emeği geçen herkese teşekkür.Ayrıca Havacılık Endüstrisi Programında havacılık sanayi,havacılık teknolojileri ve özellikle AR&GE konularıyla ilgili konuların işlenerek gündeme tutulması Türkiye için çok önemli olduğu kanaatindeyim.Türkiye'nin geleceği Havacılık Sanayi ve Havacılık Sanayinde faaliyet gösteren AR&GE Şirketlerinin desteklenmesinden geçiyor.

Her hafta bir konuk ile birlikte AR & GE, havacılık sanayi, havacılık teknolojileri, mühendislik, üretim, imalat, bakım ve onarım gibi konuların ekonomik, teknik ve teknolojik ayrıntılarının inceleneceği programda, dünyada ve Türkiye’de sektörün gidişatı ele alınacak, yenilikler ve yeni fikirler tartışılacak.

Tevfik Uyar’ın hazırlayıp sunduğu programın ilk konuğu  MyTechnic Teknoloji ve İş Geliştirme Direktörü Can Erel olacak.

Havacılık teknolojileri konusunda uzman olan Uçak Mühendisi Can Erel’in katılacağı bu ilk bölümde, Türkiye’de bakım ve onarım sektörü ele alınacak, AR&GE, yenilikçi fikirler ve gelecekte havacılık teknolojileri tartışılacak.

Havacılar yeni bir programla tanışıyor...

Yorumlar

PARDON? ~ 15 yıl önce
öncelikle Tevfik Bey\'e yeni programında başarılşar diliyorum.. yalnız benim aklıma takılan konu şu.. yetişmiş olan bir uçak mühendisinin tv sunuculuğunda ne işi var diye sormaktan kendimi alamıyorum. saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
momurcan ~ 15 yıl önce
Lutfen, insanlı-insansız, oyuncak bile olsa, ülkemde havacılık için bir girişim olsun; zararı yok ben sevinçten-kalpten öleyim. Böylesi bir haberin gerisi gelir umarım. Yoksa, Türk gibi başlayıp, birilerine engelletmeyelim. Mühendislerimize de sahip çıkalım; kazalara kurban gitmesinler. Başarılar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio26 ~ 15 yıl önce
Böyle bir programı hazırlayıp,sunan,emeği geçen herkese teşekkür.Ayrıca Havacılık Endüstrisi Programında havacılık sanayi,havacılık teknolojileri ve özellikle AR&GE konularıyla ilgili konuların işlenerek gündeme tutulması Türkiye için çok önemli olduğu kanaatindeyim.Türkiye'nin geleceği Havacılık Sanayi ve Havacılık Sanayinde faaliyet gösteren AR&GE Şirketlerinin desteklenmesinden geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000