18 Mayıs 2011, Çarşamba 11:30:55

TÜRKİYE'YE İKİ BOEING 747 GELİYOR (FOTO)

Kargo taşımacılığı yapan bir Türk şirketi iki adet Boeing 747-400 tipi uçağı filosuna kattı. Peki o şirket hangisi?
  • ACT = Air Cargo Transportation
  • ACT = Air Cargo Turkey!!! Türk adini dünyaya B744 le tasiyorsun, unutmayin! Cok büyük yük ve iyi basarilar diliyorum. (Utandirmayin beni, gine...) Ne Mutlu Türküm Diyene. ACT´ye, Iyi sanlar ve Sagilarimla
  • önce personele olan borcunu öde yavuz efendi.milletin maaşlarından 20-25 gün tasarruf ederek banka kredisine ihtiyaç duymadan vede bu sayede personeline devamlı faiz ödemek zorunda bırakan ama kendisi asla faiz ödemeyen bir zihniyetle 747 de gelir uzay mekiğide.
  • Adam Anka Air ile 57 kişinin öldüğü uçak kazasını ne çabuk unutmuş. Yüzsüzlüğün böylesi. Hela olsun Adam da iyi mide varmış. Arızalı uçağı uçurup 57 kişinin ölümüne sebep oluyor utanmadan bide hala havacılığın Duayenlerinde diyorlar ismini ağzıma almak istemediğim bu zata. Bu olsa olsa havacılıığın Yüz karası olur. Ne mide varmış, ne vicdan varmış adamda Utanmadan insanların karşısına çıkıyor. Brovo vallahi.
  • ne dönüsümü arkadasım ya kafan mı guzel tk dan baska 747 hat bakım yeksınden baska onaylayıcı fırmamı var :)))
  • TURKUAZ OLMASIN BU ŞİRKET,AIRBUSTAN SIKILMIŞ OLABİLİRLER :)
  • Bizler bu masallarla çok avutulduk.daha çok gençsiniz sizlerde öğreneceksiniz gerçeklerle yaşamayı.Havayollarında bir tabir vardır,cebine girmeden inanma.Hele bir gelsin o 747 ler bende senden bu sütunlarda özür dilemesini de bilirim.Amaaa inanmaaaa.
  • Ah Sevgili Çizmeci, bu 747 ile farklı bir bağınız var sizin, anlatmakla bitmez diye düşünüyorum. Sakın yine apar topar birden İran hava sahasında arıza veripte uçakları orada bırakmayın :) bir önceki olay halen taze..
  • bide maaşlarımız yatarsa çok süper olucak
  • Bu kargo uçağına dönüşüm işini bizim vatanımızda yapamazmıyız???

Türk sivil havacılığı ikinci kez Boeing 747 tipi uçakla tanışmaya hazırlanıyor. Turkish Cargo, ULS ve MNG Kargo ile birlikte Türkiye’nin dört kargo şirketinden biri olan ACT Havayolları, filosunu Boeing 747-400’le güçlendiriyor.

Halen filosunda 5 adet uçak bulunan ACT Havayolları, Japonya’dan iki adet Boeing 747-400 satın aldı. Uçaklardan birinin şu anda İsrail’in başkenti Tel Aviv’de kargo dönüşümü yapılırken 20 Haziran’da Türkiye’ye geleceği öğrenildi. Diğer uçağın ise Ekim ayında Türkiye’de olacağı kaydedildi.

ACT Havayolları’nın sahibi Yavuz Çizmeci, “ İki adet 747 ile başlayacağız ancak önümüzdeki dönemde başka 747 uçaklarla filomuzu güçlendireceğiz” dedi.
Türkiye’ye ilk kez Boeing 747 tipi uçağı yine Yavuz Çizmeci getirmişti. 2008 yılında Martin Air’den satın alınan TC-AKZ kuyruk tescilli Boeing 747 tipi uçak, Ankair adına kayıtlıydı. Uçak daha sonra İran’a satılmıştı.



©AirportHaber.com

TÜRKİYE'YE İKİ BOEING 747 GELİYOR (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
ACT = Air Cargo Transportation

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ACT = Air Cargo Turkey!!! Türk adini dünyaya B744 le tasiyorsun, unutmayin! Cok büyük yük ve iyi basarilar diliyorum. (Utandirmayin beni, gine...) Ne Mutlu Türküm Diyene. ACT´ye, Iyi sanlar ve Sagilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önce personele olan borcunu öde yavuz efendi.milletin maaşlarından 20-25 gün tasarruf ederek banka kredisine ihtiyaç duymadan vede bu sayede personeline devamlı faiz ödemek zorunda bırakan ama kendisi asla faiz ödemeyen bir zihniyetle 747 de gelir uzay mekiğide.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam Anka Air ile 57 kişinin öldüğü uçak kazasını ne çabuk unutmuş. Yüzsüzlüğün böylesi. Hela olsun Adam da iyi mide varmış. Arızalı uçağı uçurup 57 kişinin ölümüne sebep oluyor utanmadan bide hala havacılığın Duayenlerinde diyorlar ismini ağzıma almak istemediğim bu zata. Bu olsa olsa havacılıığın Yüz karası olur. Ne mide varmış, ne vicdan varmış adamda Utanmadan insanların karşısına çıkıyor. Brovo vallahi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne dönüsümü arkadasım ya kafan mı guzel tk dan baska 747 hat bakım yeksınden baska onaylayıcı fırmamı var :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TURKUAZ OLMASIN BU ŞİRKET,AIRBUSTAN SIKILMIŞ OLABİLİRLER :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizler bu masallarla çok avutulduk.daha çok gençsiniz sizlerde öğreneceksiniz gerçeklerle yaşamayı.Havayollarında bir tabir vardır,cebine girmeden inanma.Hele bir gelsin o 747 ler bende senden bu sütunlarda özür dilemesini de bilirim.Amaaa inanmaaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ah Sevgili Çizmeci, bu 747 ile farklı bir bağınız var sizin, anlatmakla bitmez diye düşünüyorum. Sakın yine apar topar birden İran hava sahasında arıza veripte uçakları orada bırakmayın :) bir önceki olay halen taze..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bide maaşlarımız yatarsa çok süper olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kargo uçağına dönüşüm işini bizim vatanımızda yapamazmıyız???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000