18 Nisan 2008, Cuma 17:54:09

TÖSHİD AR-GE BİRİMİNE ATAMA YAPTI

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği Ar-Ge departmanının başına Bülent Demirci getirildi. Yeni göevlendirme ile ilgili açıklama TÖSHİD'den geldi. İşte ayrıntılar

1989 yılında kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren tüm özel havayolu şirketleri, havaalanı işletmecileri, yer hizmetleri kuruluşları ve diğer havacılık işletmelerini bünyesinde bulunduran ve kısa adı TÖSHİD olan Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği bünyesinde oluşuturan Ar-Ge Biriminin çalışmalarını koordine etmek ve her türlü araştırmayı yapmak üzere kurulan birimin başına  Sayın Bülent Demirci atanmıştır. Derneğimizin bünyesinde Genel Koordinatör ünvanıyla  görev yapacak olan Sayın Demirci'nin özgeçmişi ekte bilgilerinize sunulmuştur.


Saygılarımızla,              

Musa ALİOĞLU

Genel Sekreter      


BÜLENT DEMİRCİ'NİN ÖZ GEÇMİŞİ


Rize’nin Çayeli ilçesinde 1949 yılında dünyaya geldi. Öğrenim hayatını İstanbul’da yaptı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesinden 1972 yılında mezun oldu. 1,5 yıl kadar aynı fakültede asistanlık yaptı  ve “Mühendislik ve İşletme Ekonomisi” dersi verdi. Askerlik nedeniyle ayrıldığı akademik kariyeri sonrasında Türk Hava Yolları’nın çeşitli kademelerinde görev yaptı. THY’de Etüd-Proje uzmanlığı görevi sırasında uçak ihtiyacı projeleri de dahil olmak üzere tüm yatırım projelerinin fizibiliteleri, Pazar Araştırma ve Planlama Müdürlüğü, Dubai ve Kuzey Arap Emirliği Müdürlüğü, İspanya ve Portekiz Müdürlüğü, Fransa Müdürlüğü, Kargo Başkanlığı, Gelir Yönetimi Başkanlığı ve ikinci kez Fransa Müdürlüğü çalışmaları ve görevlerini yürüttü ve 28  yıl emek verdiği bu kurumdan 2003 yılnda emekli oldu. Son beş yıllık süre içinde de MNG Havayolları ve ACT Havayollarında Genel Müdür Yardımcılığı görevi yaptı.Halen Boğaziçi Üniversitesi Turizm Yüksek Okulunda “Airline Management I” ve “Airline Management II” dersleri vermektedir.

                                     

Bülent Demirci

TÖSHİD AR-GE BİRİMİNE ATAMA YAPTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000