07 Temmuz 2009, Salı 09:22:54

ŞOK BELGE ŞOK İTHAM

Star Havayolları’nda işler çabuk karıştı. Şirketin CEO’su Kani Kurtuluş zehir zemberek bir açıklama yaptı. Kurtuluş, şirketin ortağı ve genel müdür hakkında şok ithamlarda bulundu. Bugüne kadar havacılık sektöründe böyle bir belge görülmedi…

AirportHaber havacılık sektörüne bomba gibi düşecek bir belgeyi yayınlıyor. MNG Havayolları’ndan ayrıldıktan sonra Orex Havayolları’nı kuran ve daha sonra ortağı Selim Nurlu’dan da ayrılan Kani Kurtuluş uzun süre sessizliğe gömülmüştü. Bu uzun sessizliğin ardından Suudi Arabistanlı ortakları ile Makedonya’da Star Havayolları adında bir kargo şirketi kuran Kani Kurtuluş’un yeni şirketinde Batuhan Karataş’da ortak olarak yer aldı.. Batuhan Karataş Star Havayolları’nın Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Edinilen bilgilere göre Suudi yatırımcı ile Kani Kurtuluş’u Batuhan Karataş tanıştırdı.

 

Makedonya’da kurulan şirket kısa bir süre operasyon yaptıktan sonra bazı problemler yaşamaya başladı. Suudi Ortaklar şirketle ilgili hesap sormaya başlayınca Kani Kurtuluş ile Batuhan Karataş arasına kara kedi girdi. Suudi Ortakların hesap sormasının ardında Batuhan Karataş olduğunu düşünen Kani Kurtuluş, şok bir yazı kaleme alarak TÖSHİD’e gönderdi. Batuhan Karataş aleyhinde ithamların yer aldığı belge TÖSHİD üyesi olmayan Star Havayolları CEO’su Kani Kurtuluş’un bilgilendirme başlığı altında kaleme aldığı yazıda şirket arasındaki huzursuzluğun kaynağının Batuhan Karataş olduğu ifade edildi.

 

TÖSHİD’e gönderilen yazıda Batuhan Karataş’a yönelik suçlamalarla ilgili herhangi bir belge gösterilmedi. “Zarar vermiştir, verdirmiştir” gibi ifadelerin yer aldığı belge çok şeye gebe gibi görünüyor.

 

Öte yandan AirportHaber’e gelen bilgilere göre şirket içerisinde yaşanan bu kargaşadan sonra Suudi Ortakların Kani Kuruluş’a ortaklıktan çekilmesi konusunda baskı yaptıkları belirtiliyor. Kani Kurtuluş’un henüz karar vermediği de gelen son bilgiler arasında.

 

İŞTE ŞOK İTHAMLARIN YER ALDIĞI BELGENİN ORİJİNALİ

Belge

UYARI

ŞOK BELGE ŞOK İTHAM

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000