02 Ocak 2012, Pazartesi 16:56:42

MNG'YE 'MÜKEMMELLİK' ÖDÜLÜ...

MNG Havayolları, filosundaki 5 A300B4/C4/F4-200 ve 2 A300C4-605RF uçakları için Airbus tarafından "A300/A310 Kargo Filosu Operasyonel Mükemmellik Ödülü" ile ödüllendirildi.
  • Elinde ödül görmek hiç de sürpriz olmadı, gerçi aradan zaman geçmiş haber yeni yayınlanmış ama bunu duymak da güzel oldu. Sana ve ekibine (kitlene :) daha nize başarılar. MNG ve Türk Havacılığı bu şekilde "sistemli" çalışanlar sayesinde ilerleyecektir.
  • MNG kuruluşundan bu yana büyüdü gurur duyuyoruz kuruluşu kimler yaptı sayın günalı bu sektöre kim soktu bu hiç kimsenin aklına geldimi ? bırakın parayı hiç helalleştimi lafla bile olsa kötülükmü yaptı?gülenler kendilerine mal ediyorlar başarıyı yazık!
  • Pax e girdi fakat kazandığı para teknik ve kargodan az olunca neden devam etsin o kadar meşakatle uğraş, attığın taş ürküttüğün kurbağa ya deymesin.
  • Böyle bir şirketin neden yolcu taşımacılığına girmediğini, hala anlayamıyorum. Böyle şirketlerin imaj açısından yolcu taşımacılığında liderlik yapması gerekir.
  • Basarılarınızın devamını dileriz. Tum MNG Ailesinin başarısı bu.Bir Türk taşıyıcısının uluslararası bir firmadan ödül alması ne güzel bir haber. Emeği geçen herkese teşekkürler...
  • Sen her şeye laiksin mehmet bey güzel insan rabbim seni daha yükseklere yüceltsin yakışır her şey sana MNG senin gibi birini bünyesinde tutabiliyorsa ne mutlu allah her şeyi gönlünce versin
  • Eyigürbüz Kardeşim Nede yakışıklı çıkmış. Yakışır kendisine. Manastır :)
Ödül, şirketin Teknik Başkanı Mehmet Eyigürbüz’e 18-20 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen A300/A310 Teknik Sempozyumu’nda verildi. MNG Havayolları bu ödülü 4. kez kazandı.

İki yılda bir verilmekte olan operasyonel mükemmellik ödülünü alacak havayolu şirketi belirlenirken son iki yılda toplanan operasyonel veriler, filodaki aktif uçak sayısı, uçakların günlük ortalama uçuş saatleri, teknik güvenilirlik seviyesi, teknik kaynaklı gecikme sayısı ve süreleri gibi bilgiler değerlendiriliyor.

MNG Havayolları Genel Müdürü A. Sedat Özkazanç alınan bu ödül için şunları söyledi: “Bu ödülü dördüncü kez almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymaktayız. Bu ödül bir havayolu şirketi olarak sadece bizim için değil aynı zamanda emniyetli ve güvenilir bir filodan hizmet alan müşterilerimiz için de önemlidir. Bu ödül MNG Havayolları ailesinin tüm fertlerinin gerçekleştirdiği takım çalışmasının bir sonucu olup yapılan işlerin kalitesini de onaylamaktadır” dedi.


MNG'YE 'MÜKEMMELLİK' ÖDÜLÜ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Elinde ödül görmek hiç de sürpriz olmadı, gerçi aradan zaman geçmiş haber yeni yayınlanmış ama bunu duymak da güzel oldu. Sana ve ekibine (kitlene :) daha nize başarılar. MNG ve Türk Havacılığı bu şekilde "sistemli" çalışanlar sayesinde ilerleyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MNG kuruluşundan bu yana büyüdü gurur duyuyoruz kuruluşu kimler yaptı sayın günalı bu sektöre kim soktu bu hiç kimsenin aklına geldimi ? bırakın parayı hiç helalleştimi lafla bile olsa kötülükmü yaptı?gülenler kendilerine mal ediyorlar başarıyı yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pax e girdi fakat kazandığı para teknik ve kargodan az olunca neden devam etsin o kadar meşakatle uğraş, attığın taş ürküttüğün kurbağa ya deymesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böyle bir şirketin neden yolcu taşımacılığına girmediğini, hala anlayamıyorum. Böyle şirketlerin imaj açısından yolcu taşımacılığında liderlik yapması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Basarılarınızın devamını dileriz. Tum MNG Ailesinin başarısı bu.Bir Türk taşıyıcısının uluslararası bir firmadan ödül alması ne güzel bir haber. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen her şeye laiksin mehmet bey güzel insan rabbim seni daha yükseklere yüceltsin yakışır her şey sana MNG senin gibi birini bünyesinde tutabiliyorsa ne mutlu allah her şeyi gönlünce versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eyigürbüz Kardeşim Nede yakışıklı çıkmış. Yakışır kendisine. Manastır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000