05 Mart 2015, Perşembe 16:24:50

MNGJET’TE TOPLU İSTİFA İDDİASI

MNG grup bünyesindeki hava taksi şirketi MNGJet’te çalışanların toplu olarak istifa ettiği iddia edildi.
  • tüm istifa eden teknisyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum tabiki istifa zor bir durum tamamen kişiyi bağlayan bir iş. bununda bilinmesi lazım uğur kalkanı çok iyi tanıyorum ve diyorumki uğur kalkanla tuvalete bile gitmem
  • Zamaninda daha sert sekilde ayrildigimda fevri oldugunu soyleyen arkadaslarim, buyuklerim vs. Simdi kendileri yapmislar. Hepsini tek tek tanirim. UK denen genel mudur arkadasimizinda nasi bi adam oldugunu bildigim icin arkadaslarimi tebrik ediyorum. Umarim gonlunuze gore olur hersey. Siz 25 kisi olarak gidersiniz yerinize 100 kisi gelir. Sirket batmaz degerinizde anlasilmaz ama maliyeti artar uk, mng nin fircalarini herzamanki gibi yer. Siz kaybetmediniz unutmayiniz.
  • Dışarıdan örnek bir şirket olarak görünen,145 ve 147 yetkisi olan, üstelik diğer şirketlere bile human factor eğitimi veren bir şirkette olan böyle bir olay bizlere şirket yöneticilerinin bu eğitime hiç önem vermediğinimi yada belki eğitimlere bile katılmadığınımı gösterir acaba??? Çok ilginç...
  • @matematik hesap , seni kovuyorlardi ise geri donmeni kim sagladi.Yazik inandigin din de sana bir gelene tekme atmak varmi ? Heee bu arada sen kime tapiyorsun ?
  • 12 teknisyen 1 müdür 1 idari eleman 9 t. yardımcısı sonuç : 23 kişilermiş
  • Eminim ki şu anda bize küçük beyinleriyle küçük yürekleriyle boş yorum yazanlar pazartesi Mng Jet e vermek üzere CV lerini hazırlamışlardır. Ama kusura bakmayın biz çıtayı çok yükseğe koyduk!
  • TURKBINE TEKNIKDE(THY ZORLU ENERJİ İŞTİRAKİ)TOPLU OLMASA 1 YIL İÇİNDE 7 TEKNİSYEN 3 MÜHENDİS 1 MÜDÜR İSTİFA ETTİ GERİYE KALAN KİŞİLERDE İŞ BULDUKÇA KAÇIYOR.HAVACILIK ÖLDÜ
  • Kalanlara maraba diyen zihniyeti kınıyorum. 3 cs arkadaşımızda değerlidir. Bu tepki istifası bir birikimdir. Herşey iyiyken biz bir aileydik. Biz kurmuştuk şirketi. Hangar hepimizindi. 120 kişilik kocaman bir aile. Aksaray 17:30-18:00 arası boşaltılır hatta evacuation yapılırdı. Biz kalırdık. Neden? İşlerin yetişmesi gerekiyormuş yarın uçak gelecekmiş... Hangar taşındı hamallık yaptık. Kimse ben uçak teknisyeniyim veya yardımcı teknisyenim demedi. Ooo yangın söndürme sistemi testi. Hangarı 1,5 metre köpük kapladı. Bize çağırıldığı söylenen temizlik personelleri tabiki gelmedi. Kim temizledi? Ak saray mı? Tabiki hayır. Fotolarımız çekilip facebook a koyuldu. Eline çekçek alıp inen olmadı. Donumuza kadar ıslandık. Değer gördükmü? Gene hayır. Lektro bozuldu. Defalarca ellerimizle uçak ittik. Yardım eden oldumu? Yeni lektro geldimi? Gene hayır. Daha fazla detaya girmiycem. Ama yazsam uted dergisi kadar olur. Bizi rencide etmeye çalışanlara soruyorum. Hangisinde yanımdaydınız? Hangisini şirket için yapardınız? Hanginiz gereksiz yere işten atılmaya çalışılan arkadaşınızın yanında dimdik durdunuz? Hanginiz hergün işten atılma korkusuyla işe gittiniz? Cevaplar hayırsa lütfen susun.
  • Lütfen kesin traşı! : Sakal Kesilince Daha Gür Çıkar....
  • Ağalar gitmiş 2-3 maraba kalmış geriye

MNG grup bünyesindeki hava taksi şirketi MNGJet’te çalışanların toplu olarak istifa ettiği iddia edildi.

Filosunda 10 adet özel jet bulunan MNGJet’te toplu istifalar yaşandığı iddia edildi. Airporthaber’e gelen bilgilere 25 kişinin toplu olarak istifa ettiği bildirildi.

İstifa edenlerin tamamının teknisyen olduğu öne sürüldü. İstifa edenler arasında bakım müdürünün bulunduğu da kaydedildi.

MNGJet Genel Müdürü Uğur Kalkan, istifa iddialarıyla ilgili kendisine gelen resmi bir bilgi olmadığını bildirdi.

İstifa gerekçesine ilişkin herhangi bir bilgi edinilemedi.

©AirportHaber

MNGJET’TE TOPLU İSTİFA İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (134)

dayı ~ 9 yıl önce
tüm istifa eden teknisyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum tabiki istifa zor bir durum tamamen kişiyi bağlayan bir iş. bununda bilinmesi lazım uğur kalkanı çok iyi tanıyorum ve diyorumki uğur kalkanla tuvalete bile gitmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaman ~ 9 yıl önce
Zamaninda daha sert sekilde ayrildigimda fevri oldugunu soyleyen arkadaslarim, buyuklerim vs. Simdi kendileri yapmislar. Hepsini tek tek tanirim. UK denen genel mudur arkadasimizinda nasi bi adam oldugunu bildigim icin arkadaslarimi tebrik ediyorum. Umarim gonlunuze gore olur hersey. Siz 25 kisi olarak gidersiniz yerinize 100 kisi gelir. Sirket batmaz degerinizde anlasilmaz ama maliyeti artar uk, mng nin fircalarini herzamanki gibi yer. Siz kaybetmediniz unutmayiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 9 yıl önce
Dışarıdan örnek bir şirket olarak görünen,145 ve 147 yetkisi olan, üstelik diğer şirketlere bile human factor eğitimi veren bir şirkette olan böyle bir olay bizlere şirket yöneticilerinin bu eğitime hiç önem vermediğinimi yada belki eğitimlere bile katılmadığınımı gösterir acaba??? Çok ilginç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 9 yıl önce
@matematik hesap , seni kovuyorlardi ise geri donmeni kim sagladi.Yazik inandigin din de sana bir gelene tekme atmak varmi ? Heee bu arada sen kime tapiyorsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
matamatik hesap ~ 9 yıl önce
ne işinden bahsediyordun? yazık arkadaşın dediklerinin türkçesini anlayan var ise bir zahmet tercüme etsin, ben bir tür filozof olduğunu düşüyorum. din min derken herkes bir dine mensupmu olmalı????
matamatik hesap ~ 9 yıl önce
12 teknisyen 1 müdür 1 idari eleman 9 t. yardımcısı sonuç : 23 kişilermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mng jet ~ 9 yıl önce
Eminim ki şu anda bize küçük beyinleriyle küçük yürekleriyle boş yorum yazanlar pazartesi Mng Jet e vermek üzere CV lerini hazırlamışlardır. Ama kusura bakmayın biz çıtayı çok yükseğe koyduk!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkbıne ~ 9 yıl önce
TURKBINE TEKNIKDE(THY ZORLU ENERJİ İŞTİRAKİ)TOPLU OLMASA 1 YIL İÇİNDE 7 TEKNİSYEN 3 MÜHENDİS 1 MÜDÜR İSTİFA ETTİ GERİYE KALAN KİŞİLERDE İŞ BULDUKÇA KAÇIYOR.HAVACILIK ÖLDÜ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son gülen ~ 9 yıl önce
Zamanında habomda biz 1.250 tl çalışirken Turkbınede 1700 tl alıyordu. Hala 1700 tl çalışıyor bu arkadaşlar.O zaman imrenerek bakıyorduk ama son gülen biz olduk.Yazık sizlere eşit işe eşit maaş temennimiz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kalanlara maraba diyen zihniyeti kınıyorum. 3 cs arkadaşımızda değerlidir. Bu tepki istifası bir birikimdir. Herşey iyiyken biz bir aileydik. Biz kurmuştuk şirketi. Hangar hepimizindi. 120 kişilik kocaman bir aile. Aksaray 17:30-18:00 arası boşaltılır hatta evacuation yapılırdı. Biz kalırdık. Neden? İşlerin yetişmesi gerekiyormuş yarın uçak gelecekmiş... Hangar taşındı hamallık yaptık. Kimse ben uçak teknisyeniyim veya yardımcı teknisyenim demedi. Ooo yangın söndürme sistemi testi. Hangarı 1,5 metre köpük kapladı. Bize çağırıldığı söylenen temizlik personelleri tabiki gelmedi. Kim temizledi? Ak saray mı? Tabiki hayır. Fotolarımız çekilip facebook a koyuldu. Eline çekçek alıp inen olmadı. Donumuza kadar ıslandık. Değer gördükmü? Gene hayır. Lektro bozuldu. Defalarca ellerimizle uçak ittik. Yardım eden oldumu? Yeni lektro geldimi? Gene hayır. Daha fazla detaya girmiycem. Ama yazsam uted dergisi kadar olur. Bizi rencide etmeye çalışanlara soruyorum. Hangisinde yanımdaydınız? Hangisini şirket için yapardınız? Hanginiz gereksiz yere işten atılmaya çalışılan arkadaşınızın yanında dimdik durdunuz? Hanginiz hergün işten atılma korkusuyla işe gittiniz? Cevaplar hayırsa lütfen susun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
25 berbere ~ 9 yıl önce
Lütfen kesin traşı! : Sakal Kesilince Daha Gür Çıkar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SONUÇ ~ 9 yıl önce
Ağalar gitmiş 2-3 maraba kalmış geriye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000