24 Temmuz 2010, Cumartesi 10:25:52

MNG’NİN YENİ HANGARI NE DURUMDA?

MNG Teknik’in Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda inşa ettiği yeni hangarın inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 64 bin metrekarelik alanda 4 etapta inşa edilecek yeni hangarın ilk 2 etabı Eylül ayında hizmete girecek.
  • mng hangar yapı yor 2 yıldır teknisyeni 500 dolara çalıştırıyor.yeni hangarda kim çalışacak.
  • Çalışan şirkete faydalı olunca zaten kaybedilmez, büyümekte olan bir şirket çalışanından memnunsa onu kaybetmeyi göze alamaz. Demekki memnun değillerdi. Mytech in de bunu düşünmesi gerekir.
  • Havacılık sektörüne yatırım yapmak çok güzel bir olay da inşallah sonları MY TEKNİK e dönmez.Çalışanına 3-4 ay maaş verme,ayrıca ilk ödemenin de Eylül ayında yapılacağını bildir.Tabii bu da ne kadar doğruysa.Sadece yatırım yapmakla iş bitmiyor.İnsan ve emeğe de değer vermek gerekiyor.İnşallah bunu dikkate alırlar da çalışanları kaçırmazlar.Kolay gelsin.
  • hangar yakin zamanda bitecek gibi fakat MNG maalesef kan kaybediyor. hangar insaati basladigindan beri sirketi bu seviyelere getiren bir cok kisi ayrilmak durumunda kaldi. umarim MNG Teknik bu kisileri aramak zorunda kalmaz.
  • stajyerleri bırak thy teknikteki tecrübeli insanlar bile hergün inşaatı takip ediyor müteahhit gibi.
  • Ülkemiz ve havacılık için gurur duyulacak bir proje tebrik ediyorum .İnşallah Proje kadar insana da değer verilir yoksa hangar uçak yapamaz.Yeni yapılanma derken devletci gibi ....olmayalım Saygılar
  • yeni hangar gerçekten çok güzel oluyor inşallah müşterisi bol olur :)
  • güzel bir proje hayırlı olsun. eski hangara ne olacak
  • mng stajyerlerle de çok ilgileniyor bu hafta stajlarımız bitiyor maaşlarımız da yatarsa tam süper olacakk
  • mng teknik yaptığı iş bakımından türkiye ye çok büyük hizmette bulunuyor. bu şirketimizin büyümesi ile havacılık sektörümüz daha da büyüyecek ve yeni ekmek kapıları açılacak. başararılarının devamını diliyorum.

MNG Teknik, yeni hangarına Eylül ayında kavuşacak.

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda 64 bin metrekarelik alana 4 etapta inşa edilen yeni hangarın ilk iki etabı eylül ayında hizmete girecek.

Yeni hangar inşaatı hakkında AirportHaber’e açıklamalarda bulunan Proje Sorumlusu Fatih Çiçek, ilk iki etabın hizmete girmesinin ardından MNG Teknik’in mevcut kapasitesinin 5 kat artacağını söyledi.

Çiçek, yeni hangarın tamamen hizmete girmesiyle de şirketin yıllık uçak bakım kapasitesinin 2 kata çıkacağını kaydetti.

Hatırlanacağı üzere MNG Teknik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından açılan  ‘uçak bakım hangarı yer tahsisi ve inşaası’ ihalesini kazanmasının ardından, Atatürk Havalimanı’ndaki hangarını Onur Havayolları’na satmıştı.





MNG’NİN YENİ HANGARI NE DURUMDA?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
mng hangar yapı yor 2 yıldır teknisyeni 500 dolara çalıştırıyor.yeni hangarda kim çalışacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çalışan şirkete faydalı olunca zaten kaybedilmez, büyümekte olan bir şirket çalışanından memnunsa onu kaybetmeyi göze alamaz. Demekki memnun değillerdi. Mytech in de bunu düşünmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık sektörüne yatırım yapmak çok güzel bir olay da inşallah sonları MY TEKNİK e dönmez.Çalışanına 3-4 ay maaş verme,ayrıca ilk ödemenin de Eylül ayında yapılacağını bildir.Tabii bu da ne kadar doğruysa.Sadece yatırım yapmakla iş bitmiyor.İnsan ve emeğe de değer vermek gerekiyor.İnşallah bunu dikkate alırlar da çalışanları kaçırmazlar.Kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hangar yakin zamanda bitecek gibi fakat MNG maalesef kan kaybediyor. hangar insaati basladigindan beri sirketi bu seviyelere getiren bir cok kisi ayrilmak durumunda kaldi. umarim MNG Teknik bu kisileri aramak zorunda kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
stajyerleri bırak thy teknikteki tecrübeli insanlar bile hergün inşaatı takip ediyor müteahhit gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ülkemiz ve havacılık için gurur duyulacak bir proje tebrik ediyorum .İnşallah Proje kadar insana da değer verilir yoksa hangar uçak yapamaz.Yeni yapılanma derken devletci gibi ....olmayalım Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni hangar gerçekten çok güzel oluyor inşallah müşterisi bol olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güzel bir proje hayırlı olsun. eski hangara ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mng stajyerlerle de çok ilgileniyor bu hafta stajlarımız bitiyor maaşlarımız da yatarsa tam süper olacakk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mng teknik yaptığı iş bakımından türkiye ye çok büyük hizmette bulunuyor. bu şirketimizin büyümesi ile havacılık sektörümüz daha da büyüyecek ve yeni ekmek kapıları açılacak. başararılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000