13 Ocak 2009, Salı 11:15:45

MNG Teknik’te görev değişimi

MNG Teknik Genel Müdürü Levent Uzunokur görevinden ayrıldı. Uzunokur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına getirilirken, Genel Müdür koltuğuna ise Hakkı Öztekin oturdu.
  • çalışan bize güvenmiyor diyorsunuz nasıl güvensin ikramiyeler nerde neden ödenmiyor oysa hangar uçak dolup boşalıyor kriz ile alakası yoooook.yeni müdürden beklentimiz söz verilen ikramiyelerin ödenmesi ve adil bir zam(7 ay oldu zam alalı hani 6 ayda bir zam veriliyordu)doların yükselmesi ne şirketi bağlar nede çalışanı sonuçta sirket te dolar kazanıyor.hakkımızı istiyoruz
  • Teknik çalışanı olarak çok zor bir dönem bizi bekliyor. sanırım gelen gideni aratacak. haydi hayırlısı.
  • Lakabını kendinn yazmışsın.Yav vaybe lerinle de ne derece görgüsüz olduğun meydanda.Yalakalık işine gelince de işe yeni başlayan bir amire yalakalık yapılır (menfaat sağlamak için) işten ayrılana değil.Buradan da cahilliğin ve seviyen anlaşılıyor.Biz adam gibi bir adamı görevi bittikten sonra takdir ettik.Ama sen bundan ne anlarsın.
  • Levent bey'e yeni gorevinde basarılar dilerim... Haberde Hakkı bey on plana cıksada yorumlarda Levent bey on plana cıkarılmıs... Demekki Levent beyin seveni daha cok...
  • yalakalikla itham ettigin biz isek sana diyecegim sudur ki 'kisi kendinden bilirmis'. omrun yalamakla geciyor sanirim. Levent Bey zaten sirketten ayrilmis gitmis. Onun ile ilgili yazdiklarimiz bize ne kazandirir? Allah yolunu acik etsin.
  • yav ne kadar yalaka varmış bu şirkette...
  • Sizinle bir dönem beraber çalışmaktan büyük keyif aldım.Yöneticiliğinize, insanlığınıza büyük saygı duyuyorum.Yeni görevinizde başarılar diliyorum.İyi insanlar kolay yetişmiyor.Her şey gönlünüzce olsun,saygılar.
  • Levent Bey'e de O'dan aldigi MNG Teknik'i yuzlerce kisinin calistigi bir kuruma donusturdugu icin sonsuz tesekkurler dilerim. Bundan sonraki yasantisinda basarilar.
  • HAKKI BEY VE LEVENT BEYİ YENİ İŞLERİNDE TEBRİK EDER HAYIRLI OLMASINI TEMENLİ EDERİM...
  • Yeni.görevinde sana cani gönülden başarılar diliyorum.sen başaracak güçtesin

MNG Teknik’te genel müdürlük koltuğunda değişim yapıldı. MNG Teknik Genel Müdürü Levent Uzunokur, 6 yıldır başarıyla sürdürdüğü genel müdürlük görevinde bayrağı Hakkı Öztekin’e devretti.

 

Asıl mesleği inşaat mühendisliği olmasına rağmen göreve geldiğinden bu yana başarılı işlere imza atan Levent Uzunokur, bunun ödülünü de MNG Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı görevine getirilerek aldı.

 

Uzunokur’dan boşalan Genel Müdürlük görevine ise MNG Havayolları’ndan bir isim atandı. MNG Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Hakkı Öztekin, havayollarından tekniğe geçerek MNG Teknik Genel Müdürü oldu.

 

MNG Teknik’te görev değişimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
çalışan bize güvenmiyor diyorsunuz nasıl güvensin ikramiyeler nerde neden ödenmiyor oysa hangar uçak dolup boşalıyor kriz ile alakası yoooook.yeni müdürden beklentimiz söz verilen ikramiyelerin ödenmesi ve adil bir zam(7 ay oldu zam alalı hani 6 ayda bir zam veriliyordu)doların yükselmesi ne şirketi bağlar nede çalışanı sonuçta sirket te dolar kazanıyor.hakkımızı istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG ~ 15 yıl önce
Teknik çalışanı olarak çok zor bir dönem bizi bekliyor. sanırım gelen gideni aratacak. haydi hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
Lakabını kendinn yazmışsın.Yav vaybe lerinle de ne derece görgüsüz olduğun meydanda.Yalakalık işine gelince de işe yeni başlayan bir amire yalakalık yapılır (menfaat sağlamak için) işten ayrılana değil.Buradan da cahilliğin ve seviyen anlaşılıyor.Biz adam gibi bir adamı görevi bittikten sonra takdir ettik.Ama sen bundan ne anlarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG ~ 15 yıl önce
Levent bey'e yeni gorevinde basarılar dilerim... Haberde Hakkı bey on plana cıksada yorumlarda Levent bey on plana cıkarılmıs... Demekki Levent beyin seveni daha cok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eng ~ 15 yıl önce
yalakalikla itham ettigin biz isek sana diyecegim sudur ki 'kisi kendinden bilirmis'. omrun yalamakla geciyor sanirim. Levent Bey zaten sirketten ayrilmis gitmis. Onun ile ilgili yazdiklarimiz bize ne kazandirir? Allah yolunu acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
artist ~ 15 yıl önce
yav ne kadar yalaka varmış bu şirkette...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.Her şey gönlünüzce olsun,saygılar.ARDA ~ 15 yıl önce
Sizinle bir dönem beraber çalışmaktan büyük keyif aldım.Yöneticiliğinize, insanlığınıza büyük saygı duyuyorum.Yeni görevinizde başarılar diliyorum.İyi insanlar kolay yetişmiyor.Her şey gönlünüzce olsun,saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eng ~ 15 yıl önce
Levent Bey'e de O'dan aldigi MNG Teknik'i yuzlerce kisinin calistigi bir kuruma donusturdugu icin sonsuz tesekkurler dilerim. Bundan sonraki yasantisinda basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poseidon ~ 15 yıl önce
HAKKI BEY VE LEVENT BEYİ YENİ İŞLERİNDE TEBRİK EDER HAYIRLI OLMASINI TEMENLİ EDERİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 15 yıl önce
Yeni.görevinde sana cani gönülden başarılar diliyorum.sen başaracak güçtesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000