15 Kasım 2012, Perşembe 12:29:30

MNG TEKNİK YÖNETİCİ İHRAÇ ETTİ

Türkiye’nin ilk MRO şirketi olan MNG Teknik yurt dışına yönetici ihraç etmeye başladı. Başarılı yöneticiler yabancı MRO şirketlerinin dikkatini çekmeye başladı.
  • Bu süreç aslında Ertan Bey in ayrılmasıyla başladı ve İlker Bey ile devam etti. hepsinin yolu açık olsun hepsi çok değerli yöneticiler.
  • Darısı herkesin başına....
  • Kaliteli bir şirket , yetişdirdiği elemanlarını ihraç ediyor..
  • MNG için ciddi bir kayıp olmuş :( boyle nitelikli beyinleri kaçırmamak lazım
  • Yurt Dişindam yonetıcı getırmek yerıne bızım kendı yonetıcılerımızı yurtdısına gonderıp deneyım yada egitim aldırsak bence cok daha basarılı olucagımıza ınanıyorum bu havacılık sektorunde.
  • hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin.
  • MNG Teknikteki basarilarinizin devamini dilerim, MNG icinse buyuk kayip
  • Sevgili Volkan ve Selen; Değerli iki eski dostumuz, mücadeleci ve çalışkan iki havacı. Hem kendilerini hem de MNG'yi gönülden tebrik ediyorum. EA

 

İnşaatı MNG Teknik tarafından yapılan Bakü Havalimanı’ndaki Silk Way Technic’in yöneticisi de MNG Teknik tarafından gönderildi.

MNG Tekniğin başarılı çalışmalarından etkilenen Silk Way Technic yönetimi şirketin başına MNG Teknik’ten Volkan Eser’i transfer etti. Yaklaşık sekiz yıldır MNG Teknik’te çalışan Volkan Eser, pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yapıyordu.

MNG Teknik’ten sadece Volkan Eser değil Selen Altıntaş da Silk Way Technic’e transfer olan bir başka yönetici oldu. Selen Altıntaş da MNG Teknik’te İkmal Müdürü olarak görev yapıyordu.

Volkan Eser Silk Way Technic’in genel müdürü oldu.
 
MNG TEKNİK YÖNETİCİ İHRAÇ ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

mngcolic ~ 11 yıl önce
Bu süreç aslında Ertan Bey in ayrılmasıyla başladı ve İlker Bey ile devam etti. hepsinin yolu açık olsun hepsi çok değerli yöneticiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG Staff ~ 11 yıl önce
Darısı herkesin başına....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kaliteli bir şirket , yetişdirdiği elemanlarını ihraç ediyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng ~ 11 yıl önce
Mng elemanları çok ıyı yetiştiriyor az maaşa ve thy haboma gıdınce maaşı yuksekltmek ıstıyorlar arkadaşlar da bunu kabul etmıyorlar ve gıdıyorlar sonra yüksek maasa elaman alımı yapıyorlar bu yönetımın gercekden gıtmesı lazım mng yı ıflasa sürüklüyorlar resmen vede şirkette kalıtelı ıs çıkıyor ama hersey kalıte deıl ıscıye değer vermek ıscıyı tehtıd zoruyla mesaiye bırakmak deıl bunu yonetm düşünmez asagıdakıler dusunur kopek gıbı çalıştırırlar mesaılerı vermezler mngde seflerın yonetımın gercekden degısmesı lazım yoksa herks kacıcak...
KAYIP ~ 11 yıl önce
MNG için ciddi bir kayıp olmuş :( boyle nitelikli beyinleri kaçırmamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
tartışılır...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yurt Dişindam yonetıcı getırmek yerıne bızım kendı yonetıcılerımızı yurtdısına gonderıp deneyım yada egitim aldırsak bence cok daha basarılı olucagımıza ınanıyorum bu havacılık sektorunde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayirli ~ 11 yıl önce
hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarilar ~ 11 yıl önce
MNG Teknikteki basarilarinizin devamini dilerim, MNG icinse buyuk kayip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Sevgili Volkan ve Selen; Değerli iki eski dostumuz, mücadeleci ve çalışkan iki havacı. Hem kendilerini hem de MNG'yi gönülden tebrik ediyorum. EA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000